Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Τα after sun που θα αγαπήσεις για ένα τέλειο μαύρισμα

Καλοκαίρι ίσον πολλές δραστηριότητες στο νερό κάτω από τον ήλιο… αλλά ακόμη και την κλασσική οδό να διαλέξεις, μπανάκι και ηλιοθεραπεία, την ίδια ακριβώς φροντίδα χρειάζεται το δέρμα σου!

Το αλάτι αφυδατώνει την επιδερμίδα ενώ σε συνδυασμό με τον ήλιο το ποσοστό της υγρασίας της μειώνεται κατά πολύ. Αν πάλι έχουμε και κάποιο ηλιακό έγκαυμα τότε η αίσθηση κνησμού και αφυδάτωσης είναι αφόρητη.

→Μία καλή συνήθεια που είναι απαραίτητο να υιοθετήσουμε το καλοκαίρι είναι τα κρύα ντους!

Η επιδερμίδα μας περιβάλλεται από ένα φιλμ υγρασίας, το υδρολιπιδικό φιλμ, το οποίο ουσιαστικά προστατεύει το δέρμα και αποτελείται από φυσικά έλαια. Με το ζεστό νερό «λιώνουμε» αυτά τα έλαια με αποτέλεσμα η επιδερμίδα μας να μένει χωρίς προστασία καινα αφυδατώνεται. Επιλέγουμε, λοιπόν, κρύο ντους και παράλληλα σφίγγουμε και την επιδερμίδα μας.

Για την ενυδάτωση μας μετά τον ήλιο χρησιμοποιούμε πάντοτε ένα after sun προϊόν καθώς είναι εξειδικευμένο:

  • στην ανακούφιση από ηλιακά εγκαύματα
  • περιέχει τους ενυδατικούς παράγοντες που χρειάζεται η επιδερμίδα μετά από τις δραστηριότητες μας στο θαλασσινό νερό
  • και βοηθά στο να διατηρήσεις το μαύρισμα σου, καθώς με την κατάλληλη φροντίδα αποφεύγεται το ξεφλούδισμα!

Σου έχουμε τα καλύτερα για να διαλέξεις!

Avene Reparateur Apres-Soleil⇐🛒

Kαταπραΰνει και ενυδατώνει το δέρμα μετά την έκθεση στον ήλιο. Βοηθά στη διατήρηση του μαυρίσματος.  Τα οφέλη του: Τα συστατικά του με καταπραϋντικές, ενυδατικές (ανώτερες στιβάδες του δέρματος)και θρεπτικές ιδιότητες ευνοούν την αναδόμηση του δερματικού φραγμού. Έχει πλούσια λεπτόρρευστη υφή, ευχάριστα αρωματισμένη. Ελαφρύ και μη λιπαρό, απορροφάται γρήγορα.

Frezyderm After Sun Mousse⇐ 🛒

Ενυδατικός αφρός προσώπου και σώματος για μετά τον ήλιο, με D-Panthenol & Βιταμίνη E, ο οποίος προστατεύει την επιδερμίδα και απαλύνει από τους ερεθισμούς. Δημιουργεί μια αίσθηση δροσιάς και ανακούφισης στο αφυδατωμένο από τον ήλιο, την αλμύρα της θάλασσας και τη σκόνη δέρμα, ενώ παράλληλα προστατεύει από από τους παράγοντες που προκαλούν φωτογήρανση.

Κατάλληλο για: Μεγιστοποίηση διάρκειας μαυρίσματος, βαθιά ενυδάτωση μετά την έκθεση στον ήλιο, αποφυγή εγκαυμάτων.

Specchiasol Verattiva After-Sun Balm⇐🛒

Απαλή προστατευτική λοσιόν δέρματος για μετά την έκθεση στον ήλιο. Προωθεί την ενυδάτωση και την αναγέννηση του δέρματος προσφέροντας εξαιρετικά αποτελεσματική καταπραϋντική δράση στα κοινά συμπτώματα του ηλιακού εγκαύματος χάρη στο αγνό βιολογικό gel αλόης, στα βλαστοκύτταρα εντελβάις και στη γλυκόριζα.

Power Health Inalia Face & Body After Sun Cooling⇐ 🛒⇓

Δροσιστικό Τζελ για Μετά τον Ήλιο, εμπλουτισμένο με εκχυλίσματα βρώμης και φραγκόσυκου που προσφέρουν ενυδατική, καταπραϋντική και αντιφλογιστική δράση. Οι β-γλυκάνες, τα ενεργά συστατικά της βρώμης ενεργοποιούν τη σύνθεση του κολλαγόνου, συμβάλλουν στην επιδιόρθωση των βλαβών που προκαλούνται από την υπεριώδη ακτινοβολία και χαρίζουν απαλότητα στην επιδερμίδα. Ο συνδυασμός της βιταμίνης Ε με την πανθενόλη έχει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση και ταυτόχρονα ενυδατώνει και αναπλάθει το δέρμα.

Nuxe Refreshing After-Sun Lotion Face & Body⇐🛒

Αναζωογονητική Λοσιόν για Μετά τον Ήλιο για Πρόσωπο & Σώμα, παρατείνει το μαύρισμα, ανακουφίζει το δέρμα σας. Για κάθε τύπο επιδερμίδας. Με υάκινθο και ηλίανθο, με ανάλαφρη υφή που απλώνεται γρήγορα και εύκολα στο δέρμα προσφέροντας μια άμεση αίσθηση ανανέωσης και δροσιάς. Αποκαθιστά άμεσα την ισορροπία του δέρματος και προσφέρει αναδόμηση και εξαιρετική ελαστικότητα. Η σύνθεσή του είναι εμπλουτισμένη με πούδρα από σπόρους φυσικού Χαρουπιού, ένα φυτικό ενεργοποιητή μαυρίσματος που προσφέρει ομοιόμορφο μαύρισμα, το ενισχύει και το παρατείνει για δύο εβδομάδες επιπλέον.

Korres Δροσιστικό After Sun Προσώπου-Σώματος⇐🛒

 

Γιαούρτι, φυσική πηγή λακτόζης, πρωτεϊνών, ιχνοστοιχείων και βιταμινών, αυξάνει τα επίπεδα υγρασίας στις ανώτερες στιβάδες της επιδερμίδας και προσφέρει αίσθηση δροσιάς. Τέσσερις δράσεις σε ένα προϊόν: Άμεσα Καταπραϋντική & Ανακουφιστική, Αντιφλογιστική, Αντιοξειδωτική, Ενυδατική. Προσφέρει άμεση ανακούφιση και αίσθηση δροσιάς.

Γράψτε τα σχόλιά σας

To email σας δεν θα δημοσιευτεί. Απαραίτητα πεδία*