Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΟΜΟΡΦΙΑ

Τα 6 καλύτερα προϊόντα μαλλιών σύμφωνα με τους beauty editors μας!

Μπορείς να αρχίσεις να κάνεις λίγο χώρο στο ράφι με τα προϊόντα μαλλιών σου, διότι σου έχουμε τα 6 καλύτερα για διάφορους τύπους μαλλιών ώστε να επιλέξεις αυτό που ταιριάζει στα δικά σου!

Φριζάρισμα, πιτυρίδα, τριχόπτωση, ατίθασες μπούκλες, αξεσουάρ που τραυματίζουν την τρίχα...όλα αυτά άφησε τα στο παρελθόν, ανέλαβε δράση και χάρισε στα μαλλιά σου τη φροντίδα και το styling που τους αξίζει!

1. Πότε ένα conditioner δεν είναι conditioner ; Όταν είναι το Elvive Dream Long Wonder Water!

Αυτή η θεραπεία με ενισχυτικά αμινοξέα και συστατικά που δεσμεύουν την υγρασία στο στέλεχος της τρίχας σε λεπτές στρώσεις (γνωστά ως έλασμα) έχει ως αποτέλεσμα πιο λεία, πιο λαμπερά μαλλιά χωρίς αίσθηση βάρους. Επαναφέρει τη λάμψη των μαλλιών σε μόλις 8 δευτερόλεπτα και στο μπουκάλι επισημαίνεται πως χρησιμοποιείται σε «δόσεις» για να διασφαλιστεί ότι εφαρμόζετε τη σωστή ποσότητα (τα χοντρά μαλλιά πιθανότατα θα ωφεληθούν από την τριπλή δόση). Για εσένα που ονειρεύεσαι μακριά λεία λαμπερά μαλλιά ή που τα έχεις ήδη και θέλεις να δώσεις μία άλλη αίσθηση απαλότητας και υγείας δοκίμασε το τώρα!

2. Βαμμένα μαλλιά, τέλος στο ξεθώριασμα και στην ξηρότητα με την μάσκα Phytomillesime!

Τις πρώτες ημέρες μετά τη βαφή σου λατρεύεις την ένταση και τη λάμψη του χρώματος των μαλλιών σου! Ωστόσο, με το περάσμα των ημερών, το χρώμα ξεθωριάζει και γίνεται άτονο. Η σύνθεση της μάσκας Phytomillesime έχει δημιουργηθεί ειδικά για βαμμένα μαλλιά ή με ανταύγειες και συνδυάζει 3 δράσεις:

– Δράση που “κλειδώνει” το χρώμα: Το φυτικής προέλευσης σύμπλοκο Color Locker σχηματίζει ένα προστατευτικό φράγμα γύρω από την τρίχα ώστε να εμποδίζει τη διαφυγή των χρωστικών.

– Δράση κατά του ξεθωριάσματος: Το εκχύλισμα μηλου Red Love προστατεύει την τρίχα και προφυλάσσει το χρώμα.

– Δραση περιποίησης: Τα εκχυλίσματα καρπών και ανθεών μηλιάς και ιβίσκου, κλείνουν απαλά τα λέπια της τρίχας.

Εμπλουτισμένη με βούτυρο Argan, αυτή η μάσκα επανορθώνει και θρέφει τα μαλλιά. Το χρώμα αναδεικνύεται, τα μαλλιά είναι ευκολοχτένιστα και μοναδικά μεταξένια και λαμπερά!

3. Τι θα έλεγες για περιποίηση κομμωτηρίου στο σαλόνι σου; Γνώρισε το Kocostar Home Salon Hair σκουφάκι με θρεπτικά συστατικά!

Μία ολοκληρωμένη θρεπτική και καταπραϋντική θεραπεία των ξηρών και ταλαιπωρημένων μαλλιών. Περιέχει εκχύλισμα σόγιας, ρυζιού και σουσαμιού, λάδι καρύδας, βούτυρο καριτέ και πανθενόλη που θρέφουν και μαλακώνουν τα μαλλιά, διατηρούν το τριχωτό της κεφαλής υγιές χαρίζοντας φυσική λάμψη.

Μετά το λούσιμο, στέγνωσε ελαφρώς τα μαλλιά και φόρεσε το σκουφάκι τοποθετώντας όλα τα μαλλιά μέσα σε αυτό. Σφίξε το σκουφάκι με το ειδικό αυτοκόλλητο. Κάνε απαλό μασάζ, ώστε τα πλούσια συστατικά να απλωθούν και να απορροφηθούν από όλα τα μαλλιά. Άφησε να δράσει για 15-20 λεπτά (μπορεί να τo χρησιμοποιήσεις και κατά την ώρα του ντους). Αφαίρεσε το σκουφάκι, ξέπλυνε σχολαστικά με ζεστό νερό και…voila…τα απαλά λαμπερά μαλλιά θεραπείας κομμωτηρίου που θέλεις!

4. Πες αντίο στην πιτυρίδα, ακόμη και στην πιο επίμονη με τα Cystiphane Normalizing Anti-Dandruff Shampoo!

Έχεις δοκιμάσει τα πάντα αλλά δεν είδες αποτέλεσμα; Δοκίμασε το σαμπουάν Cystiphane Anti Dandruff και θα λύσεις το πρόβλημα σου! Μειώνει την πιτυρίδα, εξισορροπεί και καταπραΰνει! Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε δύο:

♦ Το εξισορροπιστικό σαμπουάν Cystiphane S κατά της πιτυρίδας προσφέρει ενισχυμένη αποτελεσματικότητα σε ξηρές ή λιπαρές συνθήκες με ήπια έως μέτρια  πιτυρίδα. Μειώνει την πιτυρίδα και περιορίζει την επανεμφάνισή της. Η μοναδική του σύνθεση που περιέχει αντιμικροβιακούς παράγοντες και αιθέριο έλαιο αρκεύθου βοηθά στη διατήρηση της ισορροπίας του τριχωτού της κεφαλής.  Χάρη στην καταπραϋντική και αντικνησμώδη του δράση, συμβάλλει στη βελτίωση της καθημερινής ευεξίας. Με ευχάριστο άρωμα και δοκιμασμένο υπό δερματολογικό έλεγχο αφήνει τα μαλλιά σου απαλά!

♦ Για εσένα με επίμονη μορφή πιτυρίδας κατάλληλο είναι το σαμπουάν Cystiphane DS εντατικής περιποίησης! 
Ενεργεί από τις πρώτες εφαρμογές:
-μειώνει εμφανώς πιτυρίδα, νιφάδες και ερυθρότητα,
-μειώνει το αίσθημα κνησμού.

5. Όχι άλλες σπασμένες τρίχες, οι βούρτσες Tangle Teezer είναι εδώ για σένα!

Το μπάνιο σου δεν είναι ολοκληρωμένο χωρίς Tangle Teezer και φυσικά τα μαλλιά σου δεν είναι το ίδιο απαλά και υγιή χωρίς σπασίματα. Πέτα τη συνηθισμένη σου βούρτσα, δεν είναι ώρα για συναισθηματισμούς και δοκίμασε μία από τη μεγάλη γκάμα της Tangle Teezer! Ξεμπερδέουν χωρίς να πονάνε και να καταστρέφουν τα μαλλιά σου, βοηθούν στο να στεγνώνουν πιο γρήγορα τα μαλλιά σου, έχουν υπέροχα χρώματα και υπάρχουν και pocket επιλογές για να την έχεις πάντοτε στην τσάντα σου! Ακόμη να διαλέξεις;!

6. Δες έξω από τις αλουμινένιες συσκευασίες και γνώρισε το Foamie dry shampoo στη χάρτινη συσκευασία! Διπλά κερδισμένη!

Ξηρό σαμπουάν σε μορφή πούδρας  που προσφέρει φρεσκάδα, λάμψη και όγκο μεταξύ των λουσιμάτων. Με μαροκινό άργιλο και πούδρα ρυζιού, που απορροφούν τη λιπαρότητα από τις ρίζες χωρίς να τις βαραίνουν. Με άρωμα Raspberry Blossom. 100% φυσικό (χωρίς επιβλαβή parabens/σιλικόνες/αρώματα ή film formers). Χωρίς προωθητικό αέριο, χωρίς αεροζόλ. Διατηρεί τον χρωματικό τόνο των μαλλιών και δεν αφήνει υπολείμματα. Για όλους τους τύπους μαλλιών. Αντικαθιστά 1 μπουκάλι spray των 200ml. Μπορείς να επιιλέξεις για ανοιχτόχρωμα μαλλιά ή για σκουρόχρωμα!

Το FOAMIE είναι προϊόν 100% Vegan και 100% Cruelty Free με πιστοποίηση PETA. Οι συσκευασίες FOAMIE, συμπεριλαμβανομένης και της ετικέτας σφράγισης, είναι 100% χωρίς πλαστικό (plastic free). Το FOAMIE έχει επίσημα αναγνωριστεί ως ΚΛΙΜΑΤΙΚΑ ΟΥΔΕΤΕΡΟ ΠΡΟΙΟΝ. Δηλαδή “εξουδετερώνει” το αποτύπωμα άνθρακα (CO2), που προκαλεί η παραγωγή του, αντισταθμίζοντας τις εκπομπές CO2 μέσω πιστοποιημένων έργων αντιστάθμισης για την προστασία του περιβάλλοντος, σε συνεργασία με τον οργανισμό ClimatePartner. Η οικολογική εναλλακτική επιλογή στην περιποίηση των μαλλιών.