Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

FITNESS-ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Τα φετινά Χριστούγεννα απολαύστε τα γεύματα με όλες σας τις αισθήσεις! Πείτε αντίο στη δυσανεξία προς τη λακτόζη & τη γλουτένη.

Μετράμε αντίστροφα πλέον για τις Γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Τα δώρα, η γιορτινή ατμόσφαιρα, οι συναντήσεις με τους αγαπημένους μας, η χαλάρωση, τα ταξίδια και φυσικά τα λουκούλεια γεύματα τα οποία λατρεύουμε! Ωστόσο υπάρχουν άνθρωποι που βιώνουν μεγάλη δυσφορία, μετά από ένα πλούσιο γεύμα ή δείπνο, και αυτό, διότι οι άνθρωποι αυτοί έχουν κάποια δυσανεξία στη λακτόζη, ή στη γλουτένη.

Στα μεγάλα γεύματα των εορτών και ιδιαίτερα των Χριστουγέννων, είναι σχεδόν αδύνατον να μην υπάρχουν φαγητά, ή ροφήματα που δεν περιέχουν λακτόζη και γλουτένη. Έτσι, το ζητούμενο είναι και να περάσουμε καλά και να απολαύσουμε το γεύμα χωρίς φυσικά να επιβαρυνθεί το στομάχι και η διάθεσή μας!

Ένα συμπλήρωμα διατροφής για άτομα που αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην πέψη γαλακτοκομικών προϊόντων, είναι ιδανικό για τις ημέρες των Εορτών και όχι μόνο. Το ένζυμο λακτάσης που περιέχει το συμπλήρωμα αυτό, βοηθά στη διάσπαση της λακτόζης σε δύο απλούστερες μορφές σακχάρων τη γλυκόζη και τη λακτόζη, τα οποία μπορεί να αφομοιώσει ο οργανισμός συμβάλλοντας στη μείωση των συμπτωμάτων της δυσανεξίας στη λακτόζη, όπως το αίσθημα δυσφορίας και μετεωρισμού.

Γνώρισε το LactoFix 5000FCC από τη Uni-Pharma

Ένα ή δύο δισκία πριν από την κατανάλωση τροφίμων που περιέχουν λακτόζη, θα βοηθήσουν ώστε να απολαύσουμε το γεύμα μας και να νοιώσουμε ανάλαφροι. Κυκλοφορούν σε μασώμενα δισκία με ευχάριστη γεύση.

Για τους ανθρώπους που έχουν ευαισθησία στη γλουτένη– που είναι πάρα πολλοί, αλλά τις περισσότερες φορές δεν το γνωρίζουν-  υπάρχει το ιδανικό συμπλήρωμα διατροφής που υποστηρίζει τη διαδικασία της πέψης.

Το Gluten Fix από τη Uni-Pharma

Με σύμπλοκο τριών πρωτεολυτικών ενζύμων για λήψη παράλληλα με τρόφιμα που περιέχουν πρωτεΐνες σιτηρών. Διασπούν τη γλουτένη των σιτηρών, ειδικότερα η πρωτεάση DPP IV (αναστολέας της διπεπτιδυλοπεπτιδάσης IV) που περιέχει, διασπά τη δύσπεπτη προλίνη και γλουταμίνη σε μικρότερες μη δραστικές ενώσεις.

Μία κάψουλα πριν το γεύμα, θα βοηθήσει ώστε να απολαύσουμε με όλες μας τις αισθήσεις το γεύμα των Χριστουγέννων αλλά και κάθε πλούσιο γεύμα, χωρίς την παραμικρή ενόχληση. Εάν είναι απαραίτητο, η δόση μπορεί να αυξηθεί έως και δύο κάψουλες ανά γεύμα.

Καλό είναι να γνωρίζουμε, πώς δεν θα πρέπει να γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας, ενώ το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου.

Τα φετινά Χριστούγεννα απολαύστε τα γεύματα χωρίς καμία ενόχληση, έχοντας στην τσέπη και στην τσάντα σας, τα ιδανικά συμπληρώματα διατροφής με τα ένζυμα λακτάσης και εκείνα που υποστηρίζουν τη διαδικασία της πέψης!