Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΟΜΟΡΦΙΑ

Τα πιο cool φθινοπωρινά χτενίσματα για το 2019

Οι επιρροές έρχονται έντονα από τα ’90s και τα ’80s, από το στυλ στην αλογοουρά έως τα αξεσουάρ που θα χρησιμοποιηθούν. Υπάρχουν όμως και λιγότερο τολμηρές τάσεις με χαμηλούς κότσους, ελαφρώς ατημέλητο look αλλά και χαλαρά κύματα. 

Ας ρίξουμε μία ματιά στις τάσεις του Φθινοπώρου κατευθείαν από τα ντεφιλέ και το Instagram! 

 Chic ’80s

Στη φθινοπωρινή παρουσίαση της Louis Vuitton δόθηκε έμφαση στη χωρίστρα σε στυλ που η μία πλευρά να καλύπτει ελαφρώς το πρόσωπο. Το 2019 βέβαια δεν χρειάζεται τις υπερβολές του 1989, επομένως αφήστε τα μαλλιά ελεύθερα χωρίς πολλά προϊόντα styling, πρέπει να είναι απαλά και στην όψη αλλά και στο άγγιγμα. 

Το λαστιχάκι των ’80s Scrunchie

Έχει επιστρέψει κανονικά στο hair styling χωρίς να θεωρείται ταμπού! Τόσο σε πρωινές όσο και σε βραδινές εμφανίσεις οι Celebrities το προτιμούν για να ολοκληρώσουν το στυλ τους, γιατί όχι και εσύ;

Πουν μπορείς να τα βρεις;

Ανακάλυψε τα νέα Invisibobble Sprunchie πατώντας στην εικόνα ⇓

Πλεξούδες

Μήπως έχεις να πλέξεις τα μαλλιά σου από τότε που ήσουν μικρή; Αν ναι, τώρα είναι η κατάλληλη σεζόν για να ξεκινήσεις πάλι ανεξαρτήτου ηλικίας! Από πολύ χαλαρές χωρίς λαστιχάκια, από μποέμ, αθλητικές ή περίεργα εμπνευσμένες, φέτος όλα τα είδη πλεξούδας είναι must.

View this post on Instagram

@margotrobbie x @chanelofficial

A post shared by Bryce Scarlett (@brycescarlett) on

…αυστηρές όπως τις παρουσίασε ο οίκος PRADA…

…αθλητική από τον οίκο MAX MARA, που ταιριάζει από το γραφείο μέχρι το γυμναστήριο…

…ξεκινώντας από ψηλά, είτε με έντονο τελείωμα σε αξεσουάρ ή πλεγμένες με μία λεπτή λωρίδα υφάσματος…

Euphoria Hair

Το μακιγιάζ Euphoria, δηλαδή το τολμηρό και λαμπερό εμπνευσμένο από το επιτυχημένο HBO Show, μπορεί να το έχετε ακουστά, αυτό το φθινόπωρο must θα γίνουν και τα μαλλιά Euphoria με χτενίσματα εμπλουτισμένα με στρας και πετράδια.

Έντονα και πολλά αξεσουάρ

Στον οίκο Chanel, ο κομμωτής Sam McKnight χρησιμοποίησε μια ποικιλία από τόξα, καρφίτσες και λουλούδια για να κοσμήσει τα μαλλιά.

Μία μεταλλική μπαρέτα δίνει ένα κομψό στυλ στην αλογοουρά…

…ένας απλός φιόγκος προσδίδει ρομαντισμό…

…ενώ τα τσιμπιδάκια φέρνουν μία πιο ροκ νότα!

Δύο υφές

Μπορεί να σου φαίνεται λιγάκι περίεργο, μπορείς όμως να ακολουθήσεις το look της Zendaya ξεκινώντας με μία γυαλιστερή υφή ψηλά

…ή απαλούς κυματισμούς με Glossy ξεκίνημα και ελαφρά φριζαριστό τελείωμα… Πως μπορείς να το επιτύχεις; Με μία χαμηλή αλογοουρά πλεγμένη ελαφρά πριν κοιμηθείς, όπου λύνοντας την το πρωί θα δουλέψεις με τα δάχτυλα και ένα προϊόν styling ή για έντονο σχηματισμό κυμάτων χρησιμοποίησε ελαφρά την πρέσα μαλλιών.

Το νέο στυλ στην αλογοουρά

Ψηλά με τυλιγμένη τούφα γύρω από τη βάση και γυριστό προς τα μέσα τελείωμα όπως της Kylie Jenner

…χαμηλή με τυλιγμένη βάση

Καπέλο ή μπερές

Και φέτος θα τα δούμε σε πολλές γυναίκες της πόλης! Επειδή όμως φοράς καπέλο ή μπερέ δε σημαίνει ότι πρέπει να ξεχνάς τα μαλλιά σου. Επέλεξε ελαφρά κύματα για το τελείωμα.

…από τον οίκο Zadig e Voltaire

Χαμηλός κόμπος

Αυτό είναι το είδος της αλογοουράς όπου στο τελείωμα της και αναλόγως το μήκος του πιασίματος μπορεί να πειραματιστείς δημιουργώντας φαινομενικά κόμπους.

…ακόμη και σε ένα χαμηλό σινιόν

…με διάφορους τρόπους

Πηγή: Harper's Bazaar us

 

Γράψτε τα σχόλιά σας

To email σας δεν θα δημοσιευτεί. Απαραίτητα πεδία*