Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

LIFESTYLE

Τα πιο ιδιαίτερα ξύλινα σπίτια airbnb ανά τον κόσμο!

Μπορεί μόλις λίγες μέρες πριν να γύρισες από τις χριστουγεννιάτικες διακοπές σου, όμως η καθημερινότητα χρειάζεται μία συνεχή αλλαγή παραστάσεων είτε αυτή είναι απλά μία περιήγηση στο ίντερνετ χαζεύοντας ειδυλλιακούς προορισμούς είτε έχεις πάρει την απόφαση να προγραμματίσεις από τώρα την επόμενη απόδραση!  Πόσες φορές μέσα στις σελίδες του Instagram σου έχουν εμφανιστεί υπέροχες πόλεις, χώρες, ιδιαίτερα καταλύματα και τα έχεις αποθηκεύσει για να τα δεις αργότερα; Και επειδή αρκετά από αυτά μπορεί να έχουν παραμείνει ξεχασμένα στο φάκελο σου, ανακαλύψαμε κάποια ιδιαίτερα airbnb σπίτια ανά τον κόσμο και την Ελλάδα, σε γραφικές, ήσυχες τοποθεσίες,που θα σε μαγέψουν!

Μπορεί κάποιο από αυτά να σταθεί η αφορμή για να κάνεις τώρα book το επόμενο ταξίδι σου!

Και επειδή αν δεν παινέψεις το σπίτι σου…. θα αρχίσουμε με εκπληκτικούς προορισμούς και καταλύματα στην Ελλάδα!

1. Σαλέ στις Κτιστάδες στα όμορφα Τζουμέρκα!

Ένας μοναδικός ανοιχτός χώρος σε τρία επίπεδα για διαμονή στη φύση, σε απόσταση μικρότερη του ενός χιλιομέτρου από το χωριό Κτιστάδη βρίσκεται το Chalet Kalivas!

Ένας υπέροχος χώρος που αποπνέει ζεστασιά το χειμώνα και δροσιά το καλοκαίρι!

Κατόπιν αιτήματος κατά τη διάρκεια της διαμονής, μπορείτε να απολαύσετε μια παραδοσιακή σάουνα. Τα βουνά και τα ποτάμια γύρω επιτρέπουν δραστηριότητες όπως πεζοπορία, canyoning και ράφτινγκ.

2. Ένα igloo επίσης στις Κτιστάδες Ηπείρου!

Μέσα σε μια πανέμορφη κοιλάδα από Έλατα,κάτω από την επιβλητική οροσειρά των Τζουμέρκων βρίσκεται το Theasis Igloo – Family Farm House!

Κυκλικές κατοικίες χτισμένς με φυσικά υλικά ,πέτρα και ξύλα. Διαθέτουν γυάλινη οροφή για θέα του έναστρου ουρανού. Ένα ιδανικό μέρος για χαλάρωση,ξεκούραση και πραγματική διαμονή στην φύση!

Από εδώ μπορείτε να ξεκινήσετε διάφορες δραστηριότητες,Πεζοπορία,Ορειβασία,Ποδήλατο,Rafting,Canyonikg,σε συνεργασία με έμπειρους επαγγελματίες.
Όταν ο καιρός το επιτρέπει διοργανώνονται βραδιές αστροπαρατήρησης με τηλεσκόπιο .
Ο χώρος αποτελείτε από 9στρέμματα περιφραγμένα,απόλυτα ασφαλή για οικογένειες με παιδιά.
3. Ονειρικό δεντρόσπιτο!

Λατρεύεις τα δεντρόσπιτα; Δεν έχεις βρεθεί ποτέ και θα ήθελες να ζήσεις αυτή την εμπειρία; Το The dreamy Tree House στη Ζάκυνθο θα σε μαγέψει!

Ένα γοητευτικό μικρό κρησφύγετο όπου μπορείτε να απολαύσετε τη θέα από την κορυφή των ελαιόδεντρων .Μια πραγματικά διαφορετική και συναρπαστική επιλογή για τους επισκέπτες που απολαμβάνουν την εμφάνιση και την αίσθηση του φυσικού τόνου του ξύλου, γήινες αποχρώσεις και θέα στην αναβίωση της ψυχής.

Κάτι που χρειάζεται ακόμη να γνωρίζετε είναι πως το κατάλυμα παρέχει δωρεάν ποδήλατα για να απολαύσετε τη φύση!

4. Ένα μικροσκοπικό σπίτι σε σχήμα βαρελιού στην Ολλανδία!

Τα μικροσκοπικά σπίτια έχουν την τιμητική τους στην Ολλανδία γι’ αυτό θα συναντήσεις πολλά και ιδιαίτερα όπως το Tiny house Barelio!

Ένα μινιόν δωμάτιο στη φύση με πανοραμική θέα για τους λάτρεις του μινιμαλ και της φύσης!

5. Ένα γήινο σπίτι στη Σλοβενία!

Έξω από τη φασαρία της πόλης, στη μέση ενός όμορφου τοπίου στο Razkrižje, υπάρχει ένα μοντέρνο γήινο,hobit σπίτι που εντυπωσιάζει κάθε επισκέπτη. Είναι εξ ολοκλήρου χτισμένο από φυσικά υλικά, πυλό και ξύλο. Ιδανικό για ξεκούραση και χαλάρωση!

6. Γαλλία, Ξυλόσπιτο επάνω στη λίμνη!

Το Cabane Spa Divine είναι ένα ειδυλλιακό ξυλόσπιτο για χαλάρωση και ρομαντισμό!

Ιδανικό για τους λάτρεις της περιπέτειας με εκπληκτική θέα στη λίμνη χάρη στα μεγάλα παράθυρα στον κόλπο. Ένα μοναδικό αρμονικό ξύπνημα μέσα στη φύση σας περιμένει!

7. Ξύλινο Igloo στην Πολωνία!

Οι Οικισμοί Poli θα σε μαγέψουν!

Μπορεί να μοιάζει μικροσκοπικό αλλά είναι πλήρως εξοπλισμένο και μοντέρνο, διαθέτωντας ακόμη και τζακούζι!