Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΥΓΕΙΑ

Τα αντιμικροβιακά προϊόντα που χρειάζομαι στις διακοπές μου

“Η πρόληψη είναι προτιμότερη από τη θεραπεία” γι’ αυτό και η ατομική μας ευθύνη μπορεί να προστατεύσει τόσο εμάς όσο και τους υπόλοιπους γύρω μας! Οι διακοπές μας φέτος, με όποιο τρόπο και αν έχει επιλέξει ο καθένας, μπορούν να είναι απολαυστικές και εμείς προστατευμένοι. Αυτό που φυσικά χρειαζόμαστε είναι τα απαραίτητα προϊόντα πάντοτε μαζί μας, στην τσάντα, στο εξοχικό, στο ενοικιαζόμενο δωμάτιο, στην παραλία, στο εστιατόριο για την εξουδετέρωση ιών και μικροβίων!

Το αντισηπτικό χεριών,ο καλύτερος φίλος μας

Το πλύσιμο των χεριών είναι πολύ σημαντικό στην προστασία από τον ιό, με την πρώτη ευκαιρία λοιπόν που θα βρεθούμε σε χώρους που υπάρχει αυτή η δυνατότητα, το πλύσιμο των χεριών είναι το πρώτο βήμα. Για τις υπόλοιπες ώρες, αλλά και μετά από κάθε πλύσιμο το αντισηπτικό θα φροντίσει για εμάς την εξόντωση των μικροβίων. Δεν το ξεχνάμε λοιπόν ποτέ, το έχουμε πάντοτε μαζί μας!

Βρες εδώ αντισηπτικά⇐🛒

Μάσκα, η προστασία μας

Για κάποιο χρονικό διάστημα θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε με τη μάσκα. Προστατεύει από τη μετάδοση σταγονιδίων μεταξύ ατόμων και επομένως από τη διασπορά του ιού από άτομο σε άτομο αλλά και επιφάνειες. Έχουμε πάντοτε μαζί μας σε κάποια προστατευτική θήκη ή καθαρό σακουλάκι μία ή περισσότερες αποστειρωμένες μάσκες. Στις διακοπές έχουμε μαζί μας το κουτάκι με τις μιας χρήσης μάσκες οι οποίες μετά από κάθε εφαρμογή απορρίπτονται στους πράσινους κοινούς κάδους σκουπιδιών. Αν η μάσκα μας είναι πλενόμενη φροντίζουμε να έχουμε 2-3 μαζί μας ώστε να προλάβει να πλυθεί και να αποστειρωθεί μετά από κάθε χρήση. Πλένεται στους 60 βαθμούς και σιδερώνεται πριν την εφαρμογή.

Βρες εδώ μάσκες μιας χρήσης & πλενόμενες⇐🛒

Απολύμανση επιφανειών και χώρων

Ο χώρος διαμονής μας ακόμη και αν καθαρίζεται τακτικά, χρειάζεται κάτι επιπλέον από εμάς καθώς ερχόμενοι από έξω φέρνουμε και μικρόβια. Καλό είναι λοιπόν να έχουμε μαζί μας ένα απολυμαντικό spray το οποίο θα εξοντώσει μικρόβια από επιφάνειες. Υπάρχουν προϊόντα που μπορείς να έχεις στο χώρο διαμονής σου, αλλά και mini sizes για την τσάντα σου ώστε να απολυμάνεις κάθε επιφάνεια που θα έρθεις σε επαφή στο ταξίδι σου (καθίσματα πλοίου, αεροπλάνο, λεωφορείο) αλλά και να το έχεις στη βόλτα μαζί σου (εστιατόριο, παραλία κλπ).

Βρες προϊόντα Dettol εδώ⇐🛒

Προϊόντα Intermed Reval εδώ⇐🛒

Ταξιδεύουμε με προστασία, απολαμβάνουμε τις διακοπές μας!

 

Γράψτε τα σχόλιά σας

To email σας δεν θα δημοσιευτεί. Απαραίτητα πεδία*