Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ-ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ

Σφριγηλό σώμα χωρίς περιττά κιλά και κυτταρίτιδα!

Είναι η περίοδος που έχεις αρχίσει να ξεμυτίζεις από το σπίτι σου με χαρά και διάθεση καλοκαιρινή (μετά από τόσους μήνες lockdown το χρειαζόμαστε!), κράτησε λοιπόν αυτή τη διάθεση σε υψηλά επίπεδα χωρίς άγχος! Και επειδή τελευταία πολλές συζητήσεις γίνονται γύρω από τα περιττά κιλά που μας άφησε αυτός ο χειμώνας εγκλεισμού, και το πως θα βγω στην παραλία έτσι, είμαστε εδώ για να σου τονώσουμε την αυτοπεποίθηση μιας και όλοι λίγο πολύ βιώσαμε τον ίδιο λιχούδικο χειμώνα!  

Μερικά Tips διατροφής και τα κατάλληλα προϊόντα φροντίδας της επιδερμίδας θα σε γεμίσουν και πάλι αυτοπεποίθηση!

Tip #1 : Αγάπησε το σώμα σου!

Όλα ξεκινούν από την αγάπη προς εαυτό μας! Ακόμη και οι αλλαγές που μπορεί να θέλουμε να κάνουμε προέρχονται από το γεγονός ότι αγαπάμε τον εαυτό μας και επιθυμούμε να τον βελτιώσουμε! Αγάπησε το σώμα σου, μην αυτομαστιγώνεσαι, τι και αν πήρες κάποια κιλά, μπορείς να κάνεις ένα restart αναζωογόνησης, να δεις με ποιον εαυτό σου νιώθεις καλύτερα και αναλόγως να προχωρήσεις στα επόμενα σου βήματα! Ότι και αν επιλέξεις θυμήσου, να σε αγαπάς!

Tip #2 : Βελτίωσε τη διατροφή σου

Τα θρεπτικά συστατικά που αποτελούν την “ασπίδα” του δέρματος και μας βοηθούν να είναι σφριγηλό το σώμα είναι τα καροτενοειδή που δρουν ως αντιοξειδωτικά, δεσμεύοντας τις ελεύθερες ρίζες που σταδιακά βλάπτουν την επιδερμίδα μας. Τροφές που τα περιέχουν: ντομάτα, καρότο, κολοκύθι, γκρέιπφρουτ και πεπόνι.

Η Βιταμίνη Β5 ασκεί επουλωτική δράση και ανανεώνει τα κύτταρα του δέρματος.Τροφές που την περιέχουν: Βασιλικός πολτός, μαγιά μπίρας, ρύζι, ηλιόσποροι, σόγια, δημητριακά ολικής αλέσεως, ξηροί καρποί, όσπρια και κρόκος αυγού.

Πολύ σημαντική βιταμίνη που συμβάλλει στη σύνθεση του κολλαγόνου είναι η βιταμίνη C. Τροφές που την περιέχουν: Πιπεριά, λάχανο, ντομάτα, μπρόκολο, κουνουπίδι, μαϊντανός, φράουλες, ακτινίδια και ροδάκινο.

Η βιταμίνη Ε προλαμβάνει τη γήρανση του δέρματος και ενισχύει την αντοχή του δέρματος κατά της ηλιακής ακτινοβολίας.Τροφές που την περιέχουν: Σολομός, όσπρια, αμύγδαλα, φυλλώδη λαχανικά και ελαιόλαδο.

Tο συνένζυμο Q10 έχει αναφερθεί ως “παράγοντας αντιγήρανσης”.  Τα κύτταρα του σώματος μπορεί να μετατραπούν σε αποθήκες τοξικών καταλοίπων. Όταν προσλαμβάνεται επαρκή ποσότητα συνενζύμου Q10, τα κύτταρα αποβάλουν τις τοξίνες και η χροιά του δέρματος γίνεται πιο σφικτή.Καλή πηγή θεωρείται το σκουμπρί.

Κι όλα αυτά πάντα με νερό!
Ωραία όλα αυτά, όμως εκτός από τρόφιμα δεν πρέπει να ξεχνάμε το νερό! Με την πάροδο του χρόνου, παρουσιάζεται στο δέρμα μία προοδευτική αφυδάτωση.  Καταναλώνοντας τις απαιτούμενες ποσότητες νερού (8-10 ποτήρια) καταφέρνουμε να διατηρήσουμε την ελαστικότητα του δέρματος, αποτρέποντας παράλληλα τη δημιουργία ραγάδων και την εμφάνιση της κυτταρίτιδας.

Tip #3: Αποτοξίνωση

Η σωστή διατροφή σίγουρα θα βοηθήσει στο να ξεκινήσεις την αποτοξίνωση, αν θες να δώσεις ένα ακόμη Boost στον οργανισμό σου μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα εξειδικευμένο συμπλήρωμα διατροφής που προάγει την αποτοξίνωση οδηγώντας παράλληλα στην καύση λίπους.

Δοκίμασε το
Solgar Milk Thistle⇐ 🛒

Ένα από τα κορυφαία τυποποιημένα βοτανικά εκχυλίσματα πλήρους ισχύος της Solgar® που περιέχουν το βότανο γαϊδουράγκαθο. Το Milk Thistle προέρχεται από τη Μεσόγειο ανήκει στην ίδια οικογένεια με τους ηλίανθους και τις μαργαρίτες.Έχει πάρει το όνομα της από το λευκό γαλακτώδες υγρό που τρέχει όταν τα φύλλα συνθλίβονται. Το Milk Thistle περιέχει μια ομάδα φλαβονοειδών που ονομάζεται σιλυμαρίνη. Έχει χρησιμοποιηθεί στην παραδοσιακλη ιατρική για χιλιάδες χρόνια για να αποτοξινώσει το σώμα και το συκώτι καθώς έχει ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες, αντισταθμίζοντας την επίδραση της κατανάλωσης των τροφίμων και των ποτών.

Το Forte Pharma XtraSlim Burner Max⇐🛒

Το XtraSlim Burner MAX, απευθύνεται σε άτομα που επιθυμούν να ενισχύσουν τις καύσεις τους, βοηθά στο αδυνάτισμα και συμβάλλει στην προσπάθεια απώλειας βάρους, μέσω της τόνωσης του μεταβολισμού και της διαδικασίας “αποστράγγισης” του σώματος.

  • Το εκχύλισμα από καρπό φυτού κόλα (40mg) βοηθά στην προώθηση της διάσπασης των λιπών. Η κόλα δείχνει να έχει θετική δράση στην προώθηση της οξείδωση του λίπους, ενώ παράλληλα αναστέλλει την οξείδωση των υδατανθράκων τόσο στους μύες όσο και στο ήπαρ, ευνοώντας έτσι τη χρήση αποθηκευμένου λίπους για την παραγωγή ενέργειας.
  • Οι υψηλές δόσεις πράσινου τσαγιού (2000mg), ματέ (1000mg) και πράσινου καφέ (100mg) – στοιχείων περιεκτικών σε πολυφαινόλες, φλαβονόλες, φλαβόνες, κατεχίνες, χλωρογενικό οξύ και καφεΐνη – δρουν επίσης ενισχυτικά στον τόνωση των καύσεων λίπους.
  • Η μαύρη σταφίδα (φραγκοστάφυλλο – 450mg), βοηθά στο ‘στέγνωμα της σιλουέτας, προάγοντας τις λειτουργίες αποβολής του οργανισμού, και προωθόντας έτσι τη σμίλευση του σώματος.
  • Η σπειραία (1000mg), ο ιβίσκος (1000mg) και το εκχύλισμα ραδικιού (80mg), ενισχύουν τις λειτουργίες του πεπτικού συστήματος και του εντέρου, ενεργοποιούν το μεταβολισμό, μειώνουν τις εναποθέσεις λιπιδίων, και ‘καθαρίζουν’ τον οργανισμό από τοξίνες, συμβάλλοντας έτσι στην απόκτηση πιο στεγνού σώματος.
Tip #4: Η άθληση ως τρόπος ζωής!

Η σωματική άσκηση είναι σημαντική για την υγεία μας. Ακόμη και το καθημερινό περπάτημα είναι μία μορφή άσκησης που βοηθάει στην κυκλοφορία του αίματος, στην καλή λειτουργία της καρδιάς αλλά και στην απώλεια βάρους. Αν η ψυχολογία σου ήταν μέχρι τώρα του καναπέ, άλλαξε στάση ζωής, βρες τον τρόπο με τον οποίο θα ήθελες να εξασκείς το σώμα σου, τρέξιμο,περπάτημα, χορός, yoga, αερόβιο, κολύμπι, βρες αυτό που σε ευχαριστεί και παράλληλα σε γυμνάζει. Από την πρώτη εβδομάδα θα νιώσεις την ψυχολογία και τη διάθεσή σου να βελτιώνονται και το σώμα σου σταδιακά να αλλάζει!

Tip #5: Απώλεια βάρους με εξειδίκευση

Όταν ο στόχος σου είναι η απώλεια λίγο παραπάνω κιλών, τότε το επόμενο στάδιο σε συνδυασμό με διατροφή και άσκηση είναι η εμπιστοσύνη σε ένα εξειδικευμένο συμπλήρωμα διατροφής που στοχεύει στην αποτελεσματική απώλεια βάρους.

Το XLS Medical Forte 5⇐ 🛒

σου προσφέρει έως και 5 φορές μεγαλύτερη απώλεια βάρους.

  • Ελαττώνει το Δείκτη Μάζας Σώματος (ΔΜΣ)
  • Υποστηρίζει την υγιεινή απώλεια βάρους
  • Μειώνει το υπάρχον λίπος
  • Πετυχαίνει αποτελέσματα μετά από 1 μήνα
  • Μειώνει εκατοστά από την περιφέρεια των γοφών και της μέσης

Περιέχει Okranol™, ένα αποκλειστικό, κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, σύμπλεγμα φυσικών ινών, το οποίο, όπως έχει αποδειχθεί κλινικά, δεσμεύει το διατροφικό λίπος και κατά συνέπεια μειώνει το σωματικό βάρος και την ποσότητα του υπάρχοντος σωματικού λίπους, βοηθώντας σας έτσι να χάσετε έως και 5 φορές περισσότερο βάρος απ’ ότι κάνοντας μόνο δίαιτα*.

*Uebelhack et al 2018, Double-blind, randomized, three-armed, placebo-controlled, clinical investigation to evaluate the benefit and tolerability of two dosages of IQP-AE-103 in reducing body weight in overweight and moderately obese subjects; INQ/023314, Δεδομένα αρχείου.
Tip #6: Ενάντια στην κυτταρίτιδα

Αυτός ο φλοιός πορτοκαλιού που μερικές φορές είναι ενοχλητικός στο μάτι, προκαλείται από τις αποθέσεις λίπους κάτω από το δέρμα που έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία ανώμαλης επιφάνειας. Η κυτταρίτιδα είναι πολύ κοινή, καθώς επηρεάζει το 80-90% των γυναικών και εντελώς ακίνδυνη. Ο καθένας μπορεί να εμφανίσει κυτταρίτιδα αλλά οι γυναίκες είναι οι άτυχες της υπόθεσης, λόγω του τρόπου κατανομής του λίπους στο σώμα τους. Τα σημεία που πλήττει περισσότερο είναι οι μηροί, οι γοφοί και τα οπίσθια, καθώς εκεί οι γυναίκες συγκεντρώνουν περισσότερο λίπος σε σχέση με τους άνδρες.

Είναι επίσης πιθανότερο να εμφανιστεί καθώς μια γυναίκα μεγαλώνει, επειδή το δέρμα γερνάει και χάνει την ελαστικότητά του, γι’ αυτό και εμφανίζεται συνήθως μετά τα 25. Επιπλέον, οι ορμονικές αλλαγές που σχετίζονται με τη γήρανση, όπως η μείωση των οιστρογόνων, μπορεί να αυξήσουν τον κίνδυνο. Άλλοι παράγοντες που αυξάνουν τις πιθανότητες εμφάνισης κυτταρίτιδας είναι η αύξηση του σωματικού βάρους ή τα πολλά περιττά κιλά, η αδράνεια και η εγκυμοσύνη. Μια γυναίκα που τρώει πολλά λιπαρά, αλάτι και υδατάνθρακες, αλλά λίγες φυτικές ίνες και δεν ασκείται, έχει μεγαλύτερο κίνδυνο να εμφανίσει κυτταρίτιδα.

Μπορείς να την ελαττώσεις ή και να απαλλαγείς από αυτήν με την κατάλληλη φροντίδα!
Δοκίμασε
Lierac Body Slim ⇐🛒

Το Κρυονεργό Συμπύκνωμα: προσφέρει στοχευμένη εντατική δράση στην εγκατεστημένη κυτταρίτιδα.

Το Συμπύκνωμα Αδυνατίσματος: σμιλεύει τη σιλουέτα και συσφίγγει την επιδερμίδα.

Υιοθέτησε κι εσύ τη φροντίδα αδυνατίσματος LIERAC BODY-SLIM για να καταπολεμήσεις την κυτταρίτιδα και να αποκτήσεις επιδερμίδα λεία και τονωμένη!

To Somatoline 7 nights gel fresh⇐🛒

 

Εφαρμόστε το, για τουλάχιστον 7 νύχτες, και δείτε άμεσα αποτελέσματα και το δέρμα σας πιο λείο και απαλό από ποτέ!

Σύνθεση Fresh Gel, με BioGelSlim7-complex™, ένα σύμπλεγμα με υψηλή συγκέντρωση σε επιλεγμένα ενεργά συστατικά,όπως θαλάσσια άλατα και sericoside, με τριπλή αδυνατιστική δράση: λιπολυτική, αποσυμφορητική και αντισυσσωρευτικήπου κάνει την επιδερμίδα λεία και λαμπερή. Η καινοτόμος υφή με δομή πλέγματος, τροποποιεί τη συνοχή της κατά τη διάρκεια του μασάζ εφαρμογής και απορροφάται από την επιδερμίδα.Το ευχάριστο θαλασσινό άρωμαπροσφέρει αίσθηση ευεξίας.

To Weleda Σετ Λάδι Σημύδας & Peeling⇐🛒

 

Είναι ένα σετ ενάντια στην κυτταρίτιδα με τη Σειρά Προϊόντων με Σημύδα: το απαλό Peeling Σημύδας προσφέρει πιο ομοιόμορφη όψη στο δέρμα, ενώ το λειαίνει. Οι φυσικοί κόκκοι από μελισσοκέρι και κερί carnauba ενισχύουν την κυκλοφορία του αίματος. Το τακτικό μασάζ με το Λάδι Μασάζ Κατά της Κυτταρίτιδας με Σημύδα, σε συνδυασμό με άσκηση και ισορροπημένη διατροφή, βελτιώνουν την όψη του δέρματος όταν υπάρχει κυτταρίτιδα.

Αγάπησε τον εαυτό σου, αγάπησε το σώμα σου, προσέφερέ του υγεία και ευεξία! Απόλαυσε το καλοκαίρι σου χωρίς ενοχές!
Γράψτε τα σχόλιά σας

To email σας δεν θα δημοσιευτεί. Απαραίτητα πεδία*