Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΓΥΝΑΙΚΑ

Ερεθισμένα – ξηρά χέρια; 6 κρέμες ενυδάτωσης για να επιλέξεις αυτή που σου ταιριάζει

H συχνή χρήση αντισηπτικών και οινοπνεύματος ξηραίνει τα χέρια, τα οποία δυσκολεύουν την καθημερινότητα. Ξεφλουδίζουν, κοκκινίζουν ή αρκετές φορές ματώνουν στο σημείο όπου σκάνε. Με αυτά τα προϊόντα ξέχασε το πρόβλημα και… απόλαυσέ τα και πάλι απαλά βελούδινα! 

Bioderma Atoderm Mains & Ongles 

Επανορθωτική Κρέμα Χεριών.Aφήνει τα χέρια απαλά, ενδυναμώνει τα νύχια, κατάλληλη για ευαίσθητο δέρμα.

2.Apivita Ενυδατική Κρέμα Χεριών με Υαλουρονικό Οξύ & Μέλι ⇐🛒⇓

 

96% φυσικά συστατικά για Εντατική Ενυδάτωση – Θρέψη – Απαλότητα. Διατηρεί τη φυσική υγρασία των χεριών, ενώ ταυτόχρονα θρέφει και προστατεύει την επιδερμίδα.

3.La Roche-Posay Cicaplast Mains ⇐ 🛒⇓

Καταπραΰνει, επανορθώνει και προστατεύει τα ξηρά, σκασμένα και ταλαιπωρημένα χέρια από οικιακές και επαγγελματικές δραστηριότητες, χάρη στη σύνθεσή της με Νιασιναμίδη και Γλυκερίνη. Οι κοκκινίλες και η τραχύτητα εξασθενούν ορατά και τα χέρια επανορθώνονται και ανακτούν την απαλότητά τους.

 Neutrogena Hand Cream ⇐ 🛒⇓ 

Άμεση ανακούφιση και ενυδάτωση μεγάλης διάρκειας ακόμα και για πολύ ξηρά και σκασμένα χέρια. Κατάλληλη ακόμα και για πολύ δύσκολες περιπτώσεις – συνθήκες. Ενυδατώνει αποτελεσµατικά µε πολύ µικρή ποσότητα καθώς περιέχει 40% γλυκερίνη.

5.Helenvita Hand Cream ⇐🛒⇓

 

Περιέχει υαλουρονικό οξύ και αλόη. Το υαλουρονικό οξύ δημιουργεί ένα λεπτό μεταξένιο φιλμ που αυξάνει την ενυδάτωση και την ελαστικότητα της επιδερμίδας. Η Αloe Vera είναι πηγή βιταμινών, μετάλλων και ιχνοστοιχείων, καταπραϋνει και απαλύνει το δέρμα.

6.Medisei Panthenol Extra Hand Cream Κρέμα ⇐ 🛒⇓

Προστατεύει από τις ακραίες περιβαλλοντικές συνθήκες (ήλιο, ξηρό ή κρύο αέρα), κατάλληλη για κάθε τύπο δέρματος.

Γράψτε τα σχόλιά σας

To email σας δεν θα δημοσιευτεί. Απαραίτητα πεδία*