Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΟΜΟΡΦΙΑ

Ρόδο της Ιεριχούς, το μυστικό απόλυτης ομορφιάς και ενυδάτωσης!

« Όλοι οι επαγγελματίες του δέρματος, δερματολόγοι, φαρμακοποιοί, make-up artists επισημαίνουν την ίδια ανάγκη: η ενυδάτωση αποτελεί το απαραίτητο στάδιο, χωρίς το οποίο η ομορφιά του δέρματος δεν είναι εφικτή. Ένα δέρμα χωρίς ενυδάτωση στερείται άνεσης και λάμψης και έχει την τάση να γερνά πιο γρήγορα. Εν συντομία, το να προσφέρεις νερό στο δέρμα σου είναι το βασικό σημείο ομορφιάς. Ένας λόγος παραπάνω για να ακολουθήσετε ένα 100 % τελετουργικό απόλυτης ενυδάτωσης!»

Το Ρόδο της Ιεριχούς, το μυστικό ενός απόλυτα ενυδατωμένου δέρματος!

Γνωρίζατε ότι στην μεξικάνικη έρημο Τσιουάουα, είναι κρυμμένο ένα λουλούδι που αντιστέκεται στις πολύ υψηλές θερμοκρασίες; Το Ρόδο της Ιεριχούς “δεν πεθαίνει ποτέ” γιατί απολαμβάνει την πρωινή δροσιά για να επιβιώσει στις ακραίες θερμοκρασίες της ερήμου. Αυτό το “φυτό της ανάστασης” παγιδεύει το νερό του περιβάλλοντός του και το διατηρεί μόνιμα στην καρδιά των κυττάρων του. Αποτέλεσμα, τα κύτταρα του παραμένουν γεμάτα νερό και μόνιμα ενυδατωμένα.

Για αυτές τις μοναδικές αμυντικές ιδιότητες του, το Ρόδο της Ιεριχούς έχει επιλεγεί ως το συστατικό – φάρος της collection Aqua Infini της Galénic.

Η αναζήτηση της νέας τέλειας ενυδατικής σύνθεσης

Σίγουρος για τις μοναδικές ιδιότητες αυτού του άνθους, ο δημιουργός εξαιρετικών συνθέσεων της Galénic επέλεξε να ενσωματώσει το Ρόδο της Ιεριχούς σε μια καινοτόμο γαληνική δομή υψηλής ποιότητας: το Gel d’Eau Fraîcheur.

⇒ Ο στόχος του; Να προσφέρει 24ωρη ενυδάτωση στο δέρμα δημιουργώντας παράλληλα μια πρωτόγνωρη αίσθηση δροσιάς. 

Σαν να προσφέρετε ατόφιο νερό στο δέρμα σας!
Gel Aqua Infini D’eau Fraicheur ⇐🛒 ⇓

Ατελείωτα δροσερό, ανάλαφρο, αφήνει ματ όψη στο δέρμα… σαν να το αγγίζει μόνο νερό! Αποτελεί την ιδανική φροντίδα για όλες τις γυναίκες που:

  • αναζητούν αναμφίβολα αποτελεσματικότητα στην ενυδάτωση
  • που δεν θέλουν σίγουρα ένα δέρμα που γυαλίζει και απεχθάνονται τις βαριές, λιπαρές συνθέσεις που κολλούν στο δέρμα !

Το μυστικό τουGel d’Eau : Αμέσως μετά την εφαρμογή η σύνθεση του σπάει σε μικρές σταγόνες νερού στο δέρμα, ορατές ακόμα και με γυμνό μάτι,  χωρίς να αφήνει κανένα ίχνος.  Σταγόνες δροσερές, ανάλαφρες που αφήνουν ματ όψη στο δέρμα όπως οι πρωϊνές δροσοσταλίδες. Σταγόνες νερού που προκαλούν στο δέρμα μια άμεση ανάλαφρη, υδάτινη αίσθηση!

Εφαρμόζεται κάθε πρωί, στο πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ, για να χαρίσει στο δέρμα σας 24ωρη, ενυδάτωση και φυσική ομορφιά!

Θα σας μαγέψει…….! 

Tip: Μην ξεχνάτε να ενυδατώνετε τον οργανισμό σας τακτικά και να πίνετε μεταξύ 1,5l και 2l νερού ημερησίως. Το σώμα και το δέρμα σας θα σας πουν ευχαριστώ! 

Ανακάλυψε όλη τη σειρά Αqua Infini εδώ ⇐🛒 ⇓

 

 

Γράψτε τα σχόλιά σας

To email σας δεν θα δημοσιευτεί. Απαραίτητα πεδία*