Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΠΑΙΔΙ - ΓΟΝΕΙΣ

Πως να ενισχύσουμε τον οργανισμό των παιδιών μας

Η σωστή και ισορροπημένη διατροφή αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο για την φυσιολογική ανάπτυξη των παιδιών. Αυτή συμπεριλαμβάνει τον μη αποκλεισμό ομάδων τροφίμων και επαρκής ποσότητες, χωρίς όμως να γίνονται υπερβολές.

Πάρα πολλά παιδιά από την ηλικία των 2 ετών και μετα αποκλείουν ομάδες τροφίμων γιατί δεν τους ικανοποιούν γευστικά. Επίσης κάποια παιδιά τα οποία βρίσκονται στις χαμηλότερες θέσεις των καμπυλών ανάπτυξης, έχουν αυξημένες διατροφικές ανάγκες.  Ακόμα, υπάρχουν παιδιά με τροφικές αλλεργίες, που αναγκάζονται να αποκλείσουν τρόφιμα από την διατροφή τους για να μην πυροδοτήσουν τις αλλεργίες αυτές.

Συμπέρασμα όλων των παραπάνω είναι η ισορροπημένη διατροφή και η σωστή κατεύθυνση προς αυτό, για όλα τα παιδιά. Σε πολλές περιπτώσεις όμως δεν εφαρμόζεται για αυτό και κρίνεται απαραίτητη η χρήση κάποιας πολυβιταμίνης.

→Ποια πολυβιταμίνη, όμως, θα μπορούσε να διαφοροποιήσει και να ικανοποιήσει τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες που έχει κάθε παιδι, είτε αυτές αφορούν αποκλεισμό κάποιων τροφίμων λόγω γευστικής επιλογής είτε λόγω αυξημένων αναγκών;

Επειδή μιλάμε για παιδιά, πρέπει να είμαστε απόλυτα σίγουροι. Πρέπει να επιλέξουμε μια πολυβιταμίνη με πολλές πιστοποιήσεις ποιότητας, με πληθώρα ποιοτικών θρεπτικών συστατικών και φυσικά υπέροχη γεύση, χωρίς τη χρήση επεξεργασμένης ζάχαρης.

        Η Natures Plus, παρέχει την πιο ολοκληρωμένη σειρά παιδικών βιταμινών Animal Parade!

Οι επιλογές πολλές!

  • Για τόνωση και ενίσχυση του ανοσοποιητικού με το Immune Booster όπου περιέχει Ανοσοενισχυτικά Συστατικά που Αποτελούν τον Καλύτερο Σύμμαχο για ένα Ισχυρό, Αποτελεσματικό Παιδικό Ανοσοποιητικό Σύστημα.
  • Η πολυβιταμίνη Animal Parade Children’s Chewable Multi-Vitamin & Mineral Supplement Cherry, Orange & Grape, Πολυβιταμινούχα Ζωάκια που περιέχουν 15 βιταμίνες, 8 μεταλλικά στοιχεία και πλήθος υγιεινές τροφές, γεύση κεράσι, πορτοκάλι και σταφύλι.
  • Animal Parade GOLD Cherry Flavor Πολυβιταμίνες με Γεύση Κεράσι 60 μασώμενες ταμπλέτες, μία φόρμουλα ενισχυμένη με βιτ. D3, υγιεινές τροφές, προβιοτικά, λουτεΐνη, φυσικά ένζυμα, με υπέροχη γεύση κεράσι.

Επιλέξτε ποιότητα, επιλέξτε ασφάλεια, επιλέξτε υπέροχη γεύση χωρίς ζάχαρη, επιλέξτε αποτέλεσμα, επιλέξτε Animal Parade, από την Natures Plus!

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΙΣ ΓΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ!