Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΥΓΕΙΑ

Προβιοτικά: Γιατί είναι πολύτιμα για τον οργανισμό μας

Tα προβιοτικά είναι ζωντανοί μικροοργανισμοί που όταν η χορήγησή τους γίνεται σε ικανοποιητικές ποσότητες ωφελούν την υγεία όποιου τους φιλοξενεί.

Στο ανθρώπινο πεπτικό σύστημα διαβιούν περισσότεροι από 500 τύπους βακτηρίων, δηλαδή μονοκύτταρων οργανισμών που δεν διαθέτουν πυρήνα και πολλαπλασιάζονται με απλή διαίρεση σε δύο νέα μέρη. Από αυτά υπάρχουν κάποια φιλικά προς τον οργανισμό βακτήρια που βοηθούν στην καλή λειτουργία των όργανων και το ανοσοποιητικό του σύστημα, ενώ βοηθούν και στην πέψη των τροφών.

Ανισορροπία των καλών βακτηρίων μπορεί να υπάρξει έπειτα από μια μόλυνση ή τη λήψη αντιβιοτικών, εμφανίζοντας προβλήματα στο πεπτικό σύστημα.

→ Εκεί η βοήθεια έρχεται μέσω των προβιοτικών, τα οποία βελτιώνουν τη φυσιολογική εντερική χλωρίδα, αποτρέποντας την ανάπτυξη παθογόνων βακτηρίων και την εγκατάσταση βλαβερών μικροοργανισμών και ευνοώντας την ανάπτυξη καλών (μη παθογόνων) βακτηρίων. Μειώνουν επίσης το pΗ του εντέρου.

 Το  LACTOTUNE™ Fiber 

είναι ένα καινοτόμο συμβιωτικό προϊόν που συνδυάζει 4 διαφορετικά στελέχη προβιοτικών βακτηρίων (6 δισεκατομμύρια) με συγκεκριμένες ιδιότητες & πρεβιοτικές ίνες Actilight® για βέλτιστη θρέψη των προβιοτικών καλλιεργειών.

→ Ενδείκνυται για την ανακούφιση από τη δυσκοιλιότητα

→ Συμβάλλει στη διατήρηση της καλής πεπτικής κατάστασης και της περίσταλσης και στην υποστήριξη της φυσιολογικής διάβασης του εντέρου

  • Φυσικό προϊόν με ασφαλές προφίλ για παιδιά και ενήλικες
  • Χωρίς αλλεργιογόνα
  • Δεν περιέχει λακτόζη
  • Κατάλληλο για άτομα με διαβήτη
  • Κατάλληλο και για Vegans – Vegetarians

 

 

Γράψτε τα σχόλιά σας

To email σας δεν θα δημοσιευτεί. Απαραίτητα πεδία*