Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

LIFESTYLE

Ο παλμός της μόδας στο Ζάππειο Μέγαρο!!

Η εβδομάδα μόδας ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία και τo @2happy βρέθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο την 5η μέρα της ολοκλήρωσης της.

Ο παλμός της μόδας χτυπούσε δυναμικά για 5 ημέρες στο χώρο του Ζαππείου αλλά και στο Ωδείο Αθηνών με καταξιωμένους Έλληνες σχεδιαστές, επιτυχημένα ελληνικά fashion brands και ανερχόμενα ταλέντα να δίνουν το παρών, παρουσιάζοντας τις νέες τάσεις για την επόμενη σεζόν. Πλήθος προσκεκλημένων τίμησαν με την παρουσία τους την Athens Xclusive Designers Week όλες τις ημέρες παρουσίασης.

Την 5η ημέρα είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε:

Την κολεξιόν του σχεδιαστή Πάρη Βαλταδώρου /Valtadoros/  ”DELOS”.

Αντλώντας έμπνευση από την άγρια ομορφιά της Δήλου, τη γενέτειρα του θεού του φωτός και της τέχνης Απόλλωνα, ο σχεδιαστής επιλέγει πολυτελή και σπάνια υλικά τα οποία συνθέτουν αυστηρά γεωμετρικά μοτίβα που καμπυλώνουν την έννοια του πρωτοποριακού, σε ένα ανδρόγυνο παιχνίδι του λευκού και του μαύρου. Η σύνθεση της συλλογής ολοκληρώνεται με εκκεντρικές πινελιές χρώματος, συμβολίζοντας την ανάδυση του φωτός από το σκοτάδι. Σηματοδοτεί το πέρασμα στην εποχή της ανθοφορίας και κατ΄επέκταση της δημιουργικής έκφρασης.

 

 

Gaffer and Fluf  “Between the lines”

Με motto “Να ακούς ανάμεσα στις λέξεις, να σκέφτεσαι ανάμεσα στα λόγια, να διαβάζεις ανάμεσα στις γραμμές, να βλέπεις με την ψυχή σου, να δημιουργείς τη δική σου ιστορία” παρουσίασαν τη νέα συλλογή τους.

 

 

Peace + Chaos “Light”

Εμπνευσμένοι από το φως με την έκφραση “Let in the light//One Energy” απολαύσαμε μία κολεξιόν φουτουριστική, με την προσδοκία ότι το φως αγγίζει την ψυχή μας. Κυρίαρχο το αθλητικό στοιχείο, με σκοπό μέσα από τη δύναμη και τη θετική ροή να αποδοθεί η πραγματικότητα.

 

Ραντεβού λοιπόν ξανά το Μάρτιο στο Ζάππειο Μέγαρο με νέες ιδέες, καταξιωμένους σχεδιαστές αλλά και ανερχόμενα brands που θα κάνουν τη διαφορά!

“Η μόδα είναι αρχιτεκτονική. Είναι ζήτημα αναλογιών.” Coco Chanel, 1883-1971

 

Φωτεινή Αγγέλη

Συντάκτρια 2happyblog- 2happysite

 

Γράψτε τα σχόλιά σας

To email σας δεν θα δημοσιευτεί. Απαραίτητα πεδία*