Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

LIFESTYLE

Οργάνωσε έξυπνα τη βαλίτσα των διακοπών

Η αναμονή των διακοπών είναι ένα όμορφο και αγωνιώδες συναίσθημα με την επιθυμία να απομακρυνθείς επιτέλους από τη βάση σου αφήνοντας πίσω τις έννοιες, τη δουλειά και ότι σε κούρασε το χειμώνα, αποδεσμεύοντας τα όλα στα γαλάζια νερά των παραλιών. 

Για μερικούς η οργάνωση ακόμη και της ταξιδιωτικής τους βαλίτσας φαντάζει κουραστική, όμως στην ουσία δε χρειάζεται κόπο αλλά στρατηγική!

Ακολούθησε τα Tips και δε θα το μετανιώσεις!

#1 . Των φρονίμων τα παιδιά… ετοιμάζουν τη λίστα με τα απαραίτητα!

Η βαλίτσα των διακοπών πρέπει να εμπεριέχει μόνο τα απαραίτητα… δε χρειάζεσαι για 5 μέρες τα 10 t-shirt που επέλεξες επειδή δεν ξέρεις πιο χρώμα να διαλέξεις, ούτε τα 7 ζευγάρια παπούτσια για κάθε πιθανό συνδυασμό, εκτός και αν σκοπεύεις να έχεις μαζί σου βοήθεια που θα κουβαλά τις 5 βαλίτσες σου! Η μη οργάνωση μόνο κούραση και διλήμματα θα σου προκαλέσει. Φτιάξε λοιπόν τη λίστα με τα βασικά και απολύτως απαραίτητα όπου πραγματικά χρειάζεσαι στις διακοπές, όρισε από τώρα τα αγαπημένα outfit που θα συνδυάσεις ανάλογα με τις μέρες που θα μείνεις και πρόσθεσε απλά 1-2 ακόμη για ώρα ανάγκης.

#2. Η ώρα της τοποθέτησης με τάξη!

Σίγουρα θέλεις να χωρέσουν όλα στη βαλίτσα σου, αλλά και όταν φτάσεις στον προορισμό σου να μπορείς να βρεις αυτό που ψάχνεις με τον πιο εύκολο τρόπο και χωρίς να χρειάζεται σιδέρωμα. Το κατάλληλο δίπλωμα των ρούχων είναι και το κλειδί της χωρητικότητας! Το ρολάρισμα είναι από τους top τρόπους για να διατηρηθούν άψογα τα ρούχα αλλά και για να κερδίσεις επιπλέον θέσεις στην αποσκευή σου. Αν πάλι επιμένεις στο δίπλωμα των ρούχων τότε θα χρειαστεί να ακολουθήσεις το trick των καταστημάτων και του επαγγελματικού διπλώματος! Εκμεταλλεύσου κάθε σημείο όπου υπάρχει κενό στη βαλίτσα σου και πίστεψε μας έτσι θα μοιάζει ακόμη πιο οργανωμένη. Για να κερδίσεις χώρο και βάρος επέλεξε τις ταξιδιωτικές συσκευασίες καλλυντικών, αντηλιακών και προϊόντων περιποίησης.

Curaprox Travel Set TS 261 Σετ Ταξιδίου Κόκκινο

Aνακάλυψε όλα τα χρώματα Curaprox Travel εδώ !

 

Apivita Suncare Pack

Βρες όλα τα Suncare τσαντάκια της Apivita εδώ!
#3. Τα απαραίτητα Gadget !

Προετοίμασε τα απαραίτητα gadget που θα πάρεις μαζί σου, φορτιστές, ηχειάκια, υποβρύχια κάμερα για τις θεαματικές βουτιές σου, tablet η ότι νομίζεις ότι χρειάζεσαι με βάση την προσωπικότητα σου. Πρόσεξε όμως μη το παρακάνεις με τα μικρομηχανήματα και αυξήσεις το βάρος της αποσκευής σου με εργαλεία που δεν πρόκειται στο τέλος να χρησιμοποιήσεις.

#4. Αγαπημένο βιβλίο!

Αν ανήκεις στην κατηγορία εκείνων που λατρεύουν το διάβασμα στην παραλία αλλά και οπουδήποτε βρεθούν στις διακοπές τους τότε φρόντισε να Μην κουβαλήσεις ολόκληρη τη βιβλιοθήκη σου καθώς πολλάκις την έχουμε πατήσει! Επέλεξε ένα ή δύο βιβλία ανάλογα με τις μέρες διαμονής σου, και αν θέλεις να ρισκάρεις την υπόθεση επιλέγοντας μόνο από τον τίτλο, θα σε συμβουλεύαμε στο δεύτερο να ρίξεις και μία ματιά στην περίληψη!

#5. Η βαλίτσα των παιδιών!

Αν έχεις παιδιά τότε με τον ίδιο τρόπο ετοίμασε και τη δική τους βαλίτσα, τοποθετώντας δύο-τρία επιπλέον σετ ρούχων καθότι πιο δραστήρια με τους λεκέδες! Μην ξεχάσεις να πάρεις δύο από τα αγαπημένα τους παιχνίδια και φυσικά τα κουβαδάκια για συνεχή απασχόληση στην παραλία. Μπορεί η βαλίτσα αυτή να μοιάζει ογκώδης όμως πάντα υπάρχει χώρος και για τα Travel παιδικά προϊόντα περιποίησης.

 ΒΑΒΕ Pediatric Baby Travel Kit

Τώρα είμαστε έτοιμοι να κλείσουμε βαλίτσες…και Καλές μας Διακοπές!

 

 

Γράψτε τα σχόλιά σας

To email σας δεν θα δημοσιευτεί. Απαραίτητα πεδία*