Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΟΜΟΡΦΙΑ

Ομοιόμορφος τόνος δέρματος και αντιγήρανση!

Για εκείνες τις μέρες που το δέρμα μας έχει μία κουρασμένη, θαμπή όψη έχοντας χάσει το περίγραμμα του, υπάρχει τρόπος για να διορθώσουμε την τονικότητα του, αλλά να του προσφέρουμε συνδυαστικά αντηλιακή προστασία και αντιγήρανση! Πως;

Τα εργαστήρια της Avene δημιούργησαν μία ολοκληρωμένη σειρά αντιγήρανσης με εξαιρετικές ιδιότητες, που ακούει στο όνομα Avene DermAbsolu!

Ένα από τα πέντε προϊόντα της σειράς, κοσμήματα στον τομέα της αντιγήρανσης, αποτελεί η
Avene DermAbsolu Κρέμα Νεότητας με Χρώμα SPF30 

Ένα προϊόν με πολλά BONUS!

1 . ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΙΑ ΣΤΟΝ ΤΟΝΟ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ!
Διακριτικά χρωματισμένη, ενισχύει το δέρμα για μία ομοιόμορφη και φωτεινή επιδερμίδα. Με μία διάφανη χρωματισμένη υφή, ταιριάζει σε όλους τους τύπους ευαίσθητου δέρματος και χαρίζει ένα αποτέλεσμα φυσικής λάμψης με ροζ-βερικοκί αποχρώσεις!

2 . ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑΣ
Οι Πολυφαινόλες Βανίλιας,  boosters του Υαλουρονικού Οξέος, βοηθούν να αντιμετωπιστεί η χαλάρωση του δέρματος και αποκαθιστούν την πυκνότητά του!

3 . ΕΠΑΝΑΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ
Η ΣυτενόληTM, ένας ισχυρός παράγοντας αναδόμησης των κυττάρων, ενδυναμώνει τα κύτταρα και βοηθάει στη διατήρηση του όγκου του προσώπου!

4 . ΘΡΕΨΗ
Η Γλυκολεόλη, πρόδρομο μόριο των βασικών λιπιδίων του δέρματος, επαναφέρει την ελαστικότητα και την άνεση στο δέρμα χάρη στην άμεση θρεπτική της δράση που διαρκεί, ενισχύοντας τη φυσική σύνθεση λιπιδίων στο δέρμα!

5 . ΚΑΤΑΠΡΑΫΝΣΗ
Χαρίζει άμεσα άνεση στο δέρμα, χάρη στη φυσική καταπραϋντική και αντι-ερεθιστική δράση του Ιαματικού Νερού της Avène!

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ…

6 . ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ
Χαρίζει καθημερινή προστασία SPF 30 χάρη στα ηλιακά της φίλτρα!

♦ Η Κρέμα Νεότητας με Χρώμα της DermAbsolu είναι σχεδιασμένη για γυναίκες με ευαίσθητο δέρμα που αναζητούν άνεση και επιθυμούν να δράσουν κατά της χαλάρωσης του δέρματος και της απώλειας πυκνότητας, χαρίζοντας ομοιομορφία στην επιδερμίδα τους. ♦

 

 

 

Γράψτε τα σχόλιά σας

To email σας δεν θα δημοσιευτεί. Απαραίτητα πεδία*