Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΟΜΟΡΦΙΑ

Οι προβιταμίνες που χαρίζουν λαμπερή επιδερμίδα!

Οι βιταμίνες είναι βασικά θρεπτικά συστατικά ή όπως αλλιώς τις λέμε οργανικές ενώσεις. Είναι 13 και τις βρίσκουμε στα τρόφιμα.

  • Το σώμα τις χρειάζεται σε πολύ μικρές ποσότητες για να μεγαλώσει, να αναπτυχθεί και να λειτουργήσει φυσιολογικά για να είναι υγιές!
  • Το δέρμα μας τις χρειάζεται, επίσης, για να διατηρήσει την υγιή του όψη αλλά και τη λάμψη του! 
Η Συνέργεια των Βιταμινών C + E

→ Και οι δύο βιταμίνες C και E είναι πιο αποτελεσματικές στην εξουδετέρωση των επιβλαβών ελεύθερων ριζών. Οι προ-βιταμίνες C και E σχηματίζουν ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό δίκτυο αναγέννησης. Μαζί, έχουν δείξει μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στη στήριξη της αντιοξειδωτικής δραστηριότητας.

Η DARPHIN αξιοποίησε τη συνέργεια αυτών των βιταμινών δημιουργώντας την 
Ideal Resource Pro-Vitamin C & E Κρέμα Λάμψης & Αναζωογόνησης ⇐ 🛒 ⇓

 

Η δύναμη των βιταμινών μέσα σε κάψουλες, αεροστεγείς, βιοδιασπώμενες, αδιαφανείς ώστε να διασφαλίζουν την αυξημένη δράση των προ-βιταμινών!

Το κέλυφος της κάψουλας αποτελείται από κόκκινα φύκια CHONDRUS CRISPUS (CARRAGEENAN)

  • 100% χωρίς ζωικά συστατικά (οι κάψουλες είναι φυτικής τεχνολογίας)
  • 100% χωρίς άρωμα
  • 100% βιοδιασπώμενες

Οι Προ-Βιταμίνες C και E έχουν τοποθετηθεί σε ειδικά βοτανικά έλαια, γνωστά για τη μεγάλη τους συγγένεια με το δέρμα, για να εξασφαλίσουν την πιο αποτελεσματική απελευθέρωση της ενέργειας τους στο δέρμα.

H @hrisa_tzortzi διευθύντρια εκπαίδευσης της Darphin στο παρακάτω βίντεο μας εξηγεί τον τρόπο χρήσης της  Ideal Resource Pro-Vitamin C & E  αλλά και γιατί είναι απαραίτητες οι βιταμίνες!

Γράψτε τα σχόλιά σας

To email σας δεν θα δημοσιευτεί. Απαραίτητα πεδία*