Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΟΜΟΡΦΙΑ

Οι επανορθωτικές μάσκες προσώπου που πρέπει να έχεις στο ντουλάπι σου επιστρέφοντας από τις διακοπές!

Είτε έχεις επιστρέψει στη βάση σου και στις καθημερινές σου υποχρεώσεις, είτε πλησιάζει ο καιρός της επιστροφής η διάθεση δε χρειάζεται να αλλάξει!

Τι βοηθάει σε αυτό; Μα φυσικά η προσωπική μας περιποίηση, η οποία πάντοτε αναζωογονεί, τονώνει τόσο το έξω όσο και το μέσα μας!

Λοιπόν! Ας μιλήσουμε για την επιδερμίδα του προσώπου μας!

Πολύ σημαντικό κομμάτι επανόρθωσης της, αποτελούν οι μάσκες ομορφιάς οι οποίες έχουν την ιδιότητα να ενυδατώνουν, να αποτοξινώνουν, να καθαρίζουν σε βάθος τους πόρους, να μειώνουν λεπτές γραμμές και άλλα πολλά! Μένει μόνο να επιλέξεις την κατάλληλη με βάση τις ανάγκες σου αλλά και το είδος της μάσκας που θέλεις να χρησιμοποιήσεις, κρεμώδης, sheet mask κλπ. Είμαστε εδώ για να σου προτείνουμε μερικές από τις αγαπημένες μας που σίγουρα θα γίνουν και δικές σου!

Χρειάζεται η επιδερμίδα σου ένα boost ενυδάτωσης; Χρησιμοποίησε τη leave-on μάσκα gel Back to Relax Thank You Farmer για να απολαύσεις ξανά την επιδερμίδα σου απαλή και ενυδατωμένη!

• Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν μάσκα ύπνου και να την ξεπλύνεις το πρωί ή μετά τη χρήση του toner να την αφήσεις να δράσει και να ξεπλύνεις το πρόσωπό σου.
• Αφήνει το δέρμα απαλό και ενυδατωμένο.
• Ιδανική λύση ακόμη και μετά το hangover.

Η τέλεια αποτοξίνωση χρειάζεται μια υγιή διάθεση και τη μάσκα ενυδάτωσης Galenic Masques De Beaute Hydratant!

Ενυδατώνει και αναζωογονεί το δέρμα. Αυτό το δροσερό ζελ είναι σαν ένα πραγματικό μπάνιο ενυδάτωσης προσώπου το οποίο γεμίζει το δέρμα σου με πολύ νερό. Πλούσιο σε υαλουρονικό οξύ, αναζωογονεί και καταπραΰνει το αφυδατωμένο δέρμα. Η επιδερμίδα σου θα αποκτήσει απαλότητα, φωτεινότητα και βελούδινη υφή με δροσερή αίσθηση!

Το πραγματικά λαμπερό δέρμα είναι το αποτέλεσμα της καλής υγείας του και αυτό μπορεί να στο χαρίσει η Berryglow Μάσκα της GLAMGLOW!

Μία προβιοτική μάσκα επανόρθωσης, πλούσια σε θρεπτικά συστατικά και αντιοξειδωτικά που ενισχύει την υγεία του δέρματος ενισχύοντας τον φραγμό υγρασίας του δέρματος και εξισορροπώντας το μικροβίωμα του. Θα σου χαρίσει ένα εξαιρετικά υγειές αι λαμπερό δέρμα μετά!

Επέστρεψες με δυσχρωμίες στην επιδερμίδα σου; Χρησιμοποίησε την Natura Siberica C-Berrica Revitalizing Face Peeling-mask

και βάλε στην εβδομαδιαία ρουτίνα περιποίησης του προσώπου σου τα προϊόντα της ίδιας σειράς Oblepikha C-Berrica, με Βιταμίνη C και δες δυσχρωμίες και σημάδια πρόωρης γήρανσης να υποχωρούν αφήνοντας το δέρμα σου λαμπερό & νεανικό!

Super Ενυδάτωση σε βάθος με την Korres Hydra-Biome Probiotic Superdose Μάσκα 

Αυτή η Mousse μάσκα προσώπου πολλαπλής δράσης θα σου χαρίσει άμεση δροσιά, ενυδάτωση και θρέψη. Εμπλουτισμένη με ελληνικό γιαούρτι, πρε- και προβιοτικά, σύμπλεγμα Water Patch, τρεις τύπους υαλουρονικού οξέος και θρεπτικά συστατικά από θαλάσσια άλγη, προσφέρει ενισχυμένη ενυδάτωση και διατηρεί το μικροβίωμα της επιδερμίδας, χαρίζοντας ισορροπημένο, δυνατό δέρμα με υγιή λάμψη. Ιδανική για αφυδατωμένες, ευαίσθητες, θαμπές με κουρασμένη όψη επιδερμίδες.

Κάνε το πρόσωπο σου να φαίνεται πιο νέο, λείο και ενυδατωμένο με τη Filorga Lift Sheet Mask Αντιγηραντική Μάσκα Προσώπου

  • Χαρίζει εντατική ανόρθωση χαρακτηριστικών σε μόλις 15 λεπτά! Διπλό αποτέλεσμα Lifting [εφε lifting  & αναζωογονημένο δέρμα].
  • Σύνθεση βασισμένη στο σύμπλεγμα Plasmatic Lifting Factors που συνδυάζει Κυτταρικούς Παράγοντες, Κολλαγόνο και Υαλουρονικό οξύ σε μια μάσκα για χαρακτηριστικά ορατά πιο σφικτά και πιο γεματο δέρμα.
  • Εντατική αντιρυτιδική δράση με ισχυρά αντιοξειδωτικά  για νεανική όψη στο δέρμα.

Ετοιμάσου για λάμψη! Η 24Κ Gold Mineral Mud Maskτης AHAVA είναι η πιο πολυτελής θεραπεία για το δέρμα σου!

Συνδυάζει δύο αρχαία, πολύτιμα μυστικά ομορφιάς – τη λάσπη της Νεκράς Θάλασσας και τον χρυσό 24 καρατίων – για να δώσει το πιο φωτεινό αποτέλεσμα στην επιδερμίδα σου!

 H επιδερμίδα σου είναι θαμπή και κουρασμένη; Χάρισε 15 λεπτά ενυδάτωσης στον εαυτό σου με την υφασμάτινη μάσκα μιας χρήσης GARNIER Μoisture Bomb!

Mία πραγματική βόμβα ενυδάτωσης, εμποτισμένη με εκχυλίσματα ροδιού, υαλουρονικό οξύ και ενυδατικό serum. Η επιδερμίδα ενυδατώνεται εντατικά, οι ρυτίδες μειώνονται και η λάμψη ενισχύεται. Κατάλληλο για ευαίσθητες επιδερμίδες.

Ενυδάτωση με την Talika Bio Enzymes Hydrating Mask!

Έχει μία τρισδιάστατη δομή για να διατηρεί μια πολύ υψηλή συγκέντρωση των δραστικών συστατικών τα οποία είναι κατανεμημένα ομοιόμορφα πάνω στο δέρμα. Λειτουργεί σαν ένα «δεύτερο δέρμα». Με τα αλπικά βότανα, υαλουρονικό νάτριο και υδρόφιλα σάκχαρα, αποκαθιστά την ξηρή, ευαίσθητη επιδερμίδα. Μετά τη χρήση, το δέρμα είναι απόλυτα ενυδατωμένο , μαλακό, ανακουφισμένο και απείρως πιο όμορφο.Ενυδατώνει και ανακουφίζει, καταπραΰνει ακόμα και το πιο αφυδατωμένο δέρμα με την αύξηση της περιεκτικότητας σε υγρασία έως 42%.

Ανακάλυψε όλες τις μάσκες ομορφιάς εδώ⇓