Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

LIFESTYLE

Μάσκες ομορφιάς, διαλογισμός, βόλτες: Οι εκπληκτικές καθημερινές ρουτίνες των επιτυχημένων ανθρώπων του Hollywood!

Πολλοί αναρωτιούνται τι κάνει έναν άνθρωπο επιτυχημένο, οι επιτυχημένοι άνθρωποι από την άλλη πιστεύουν πως κάποιες καθημερινές ρουτίνες τους είναι και εκείνες που αλλάζουν την ψυχολογία, τη διάθεση και τη σκέψη για όσα έχουν επιτύχει μέχρι τώρα!

Λογικές ή παράξενες οι συνήθειες τους, ας ρίξουμε μια ματιά να δούμε κατά πόσο μοιάζουν με τη δική μας καθημερινότητα και αν υπάρχει κάτι που μας εμπνέει ώστε να το ακολουθήσουμε…

Gwyneth Paltrow

Έχοντας στρέψει την προσοχή της σε αρωματικές θεραπείες ενάντια στο στρες, η ιδρυτής της Goop, Πάλτροου, είναι πλέον Διευθύνων Σύμβουλος της δικής της εταιρείας lifestyle αξίας πολλών εκατομμυρίων δολαρίων. Μητέρα δύο παιδιών δεν παραλείπει στο πρωινό της ένα απολαυστικό smoothie και πιο μετά έναν καπουτσίνο αφήνοντας τους υδατάνθρακες για το μεσημέρι. Παρόλες τις συζητήσεις για μακροβιοτικές δίαιτες, η σταρ φαίνεται να έχει συνειδητά επιλέξει μια περιοριστική ρουτίνα: το δείπνο της συχνά περιλαμβάνει πατάτες ή μια «μπαγκέτα με τυρί καθ΄ςω και κρασί» όπως αποκάλυψε η ίδια στο Net-A-Porter, και έχει μειώσει τις δίωρες προπονήσεις της με την προπονήτρια της Tracy Anderson σε μία ώρα και 15 λεπτά. Η ίδια θεωρεί πως όλα αυτά λειτουργούν πολύ καλά στον οργανισμό της.

Ορλάντο Μπλουμ

Ο Ορλάντο γεννήθηκε λίγο έξω από το Λονδίνο, αλλά η καθημερινότητά του είναι τόσο Καλιφορνέζικη. Ο ηθοποιός μοιράστηκε μια ματιά στη ζωή του με την αρραβωνιαστικιά Katy Perry και το κοριτσάκι τους Daisy Dove στους Times, αποκαλύπτοντας ότι παρακολουθεί την ποιότητα του ύπνου του χρησιμοποιώντας ένα έξυπνο δαχτυλίδι. ξεκινά τη μέρα του με την κόρη του. στη συνέχεια αφιερώνει 20 λεπτά τραγουδώντας, προτού διαβάσει βουδιστικά κείμενα και ανεβάσει τα αγαπημένα του αποσπάσματα στα Stories του στο Instagram. Σημείωσε επίσης την αγάπη του για τα Lego μέσα στο lockdown. «Κατασκευάζω κυρίως αυτοκίνητα και διαπιστώνω ότι η μεθοδικότητα της δημιουργίας αυτού του μικρού πράγματος με κάνει να νιώθω ότι πετυχαίνω κάτι άλλο».

Whitney Wolfe-Herd

Η 31χρονη ιδρύτρια της Bumble, Whitney Wolfe-Herd, έγινε η νεότερη γυναίκα αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχος στον κόσμο, όταν δημοσιοποίησε την εταιρεία της, αφήνοντας πολλούς ανθρώπους να αναρωτιούνται: πώς το κάνει; Το 2019, η πλέον μητέρα ενός παιδιού αποκάλυψε σε ένα ημερολόγιο για τους New York Times ότι δίνει προτεραιότητα στην άσκηση μέσα στην εβδομάδα της – καθώς και να αφιερώνει χρόνο για να χαλαρώσει το βράδυ. «Προσπαθώ να χαλαρώσω με ένα ζεστό μπάνιο, ένα ρόφημα με μαγνήσιο, ένα κεφάλαιο του Educated και 10 λεπτά της εφαρμογής Headspace».

Jack Dorsey

Είναι Διευθύνων Σύμβουλος του Twitter και της Square, μιας εταιρείας πληρωμών μέσω κινητού τηλεφώνου, αλλά ο Dorsey καταφέρνει ακόμα να αφιερώνει δύο ώρες κάθε μέρα στον διαλογισμό. Κερδίζει χρόνο με το να μην ασχολείται με το πρωινό ή το μεσημεριανό γεύμα, τρώγοντας μόνο ένα γεύμα την ημέρα από τις 18:30 έως τις 21:00. Νηστεύει επίσης όλο το Σαββατοκύριακο από την Παρασκευή το βράδυ έως το βράδυ της Κυριακής, μια προσέγγιση που είπε στο podcast του Ben Greenfield Fitness τον βοηθά να παραμείνει σε εγρήγορση. Μιλώντας για εγρήγορση, υποθέτουμε ότι η συνήθεια του να σηκώνεται από το κρεβάτι και να μπαίνει κατευθείαν σε ένα λουτρό πάγου του δίνει όπως λέει ενέργεια.

Cindy Crawford

Ξεχάστε το μπάνια με πάγο, η αυθεντική σούπερ καθημερινή ιεροτελεστία της είναι η παρακολούθηση της ανατολής του ηλίου από το τζακούζι στο παραθαλάσσιο σπίτι της στο Malibu είναι κάτι  που την κάνει να ξυπνάει με χαρά νωρίς. Η Κρόφορντ είπε, πως το να ατενίζεις τον ωκεανό από τη μπανιέρα είναι «σαν τον διαλογισμό». Έπειτα ακολουθεί ένα πράσινο τσάι, ένα smoothie από χόρτα και πρωτεΐνη σε σκόνη, έπειτα 20 λεπτά cardio προπόνηση και 30 λεπτά βάρη πριν ξεκινήσει τη δουλειά της, είπε στο The Cut.

Mark Wahlberg

Ο κόσμος του ίντερνετ ξέσπασε όταν ο Wahlberg μοιράστηκε την απίστευτα έντονη –και πολύ συγκεκριμένη– καθημερινή του ρουτίνα στο λογαριασμό του στο Instagram. Αν το ξύπνημα στις 2.30 π.μ. δεν ήταν αρκετά συγκλονιστικό, ο ηθοποιός και πατέρας τεσσάρων παιδιών αποκάλυψε ότι μπορεί να κάνει δύο προπονήσεις, έναν γρήγορο γύρο γκολφ και μια ώρα σε ένα θάλαμο αποθεραπείας συν το σχολείο, τον χρόνο που θα αφιερώσει στην οικογένεια του και τη δουλειά του. Με αυτό το πρόγραμμα δεν ακούγεται περίεργο το γεγονός πως επιστρέφει στο κρεβάτι του στις 7.30 μ.μ.

Oprah Winfrey

Μία από τις γυναίκες με τη μεγαλύτερη επιρροή στην Αμερική σηκώνεται στις 7.10 π.μ. και ξεκινά τη μέρα της με τον ίδιο τρόπο που κάνουμε εκατομμύρια από εμάς: βγάζοντας τα σκυλιά μας βόλτα. Από εκεί και πέρα, όπως αναφέρει και στο δημοφιλές podcast της, την Κυριακή το Super Soul, συζητά για το μυαλό (η Winfrey είναι θαυμαστής των 365 Gathered Truths, ένα κουτί που περιέχει καθημερινά αποσπάσματα με νόημα), το σώμα (κάνει προπονήσεις δύο φορές την ημέρα) και την ψυχή (διαλογίζεται και διαβάζει ποίηση) . Η Winfrey τελειώνει την ημέρα της με ένα μπάνιο. «Είμαι επαγγελματίας στο μπάνιο!», όπως λέει.

Jeff Bezos

Αντί να ξυπνήσει από το ξημέρωμα, ο κάποτε πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου λέγεται ότι προτιμά να ξυπνάει κάπως αργά και έχει αναφερθεί στο ότι του αρέσει να διαβάζει την εφημερίδα του το πρωί με τον καφέ του. Παρά το αναπάντεχα χαλαρό ξεκίνημα, ο αρχηγός της Amazon πιστεύεται ότι ακολουθεί μια στρατιωτική προσέγγιση στις επαγγελματικές του συναντήσεις. Σημαντικά θέματα συζητούνται μόνο πριν από το μεσημεριανό γεύμα, και ο Μπέζος δεν κάνει πολύωρες συναντήσεις – αν δεν έχει προνοήσει να υπάρχει φαγητό για ολόκληρη την ομάδα του.

Sheryl Sandberg

Η COO του Facebook λέγεται ότι κρατά εκπληκτικά λογικές ώρες. Σύμφωνα με το Business Insider, η μητέρα δύο παιδιών σχεδιάζει το πρωινό της γύρω από το σχολείο των παιδιών της και φεύγει από το γραφείο της κανονικά στις 5:30 μ.μ. Τη αρέσει να διαβάζει ή να βλέπει τηλεόραση και κλείνει το τηλέφωνό της το βράδυ για να μην την ενοχλούν. Παρά το γεγονός ότι είναι μια από τις πιο υψηλών προδιαγραφών γυναίκες στον χώρο της τεχνολογίας, οργανώνει την καθημερινότητα της με τη βοήθεια ενός σημειωματάριου όπως τα σπειροειδή μιας άλλης εποχής.

Charlotte Tilbury

Η συντάκτρια ομορφιάς της βρετανικής Vogue ξεκινά κάθε μέρα με ένα μάντρα θετικής ενέργειας: «Τόλμησε να το ονειρευτείς, τόλμησε να πιστέψεις, τόλμησε να το κάνεις». Το πρωινό της είναι ένα ειδικά αναμεμειγμένο τσάι από βότανα, ένα βραστό αυγό και τοστ φαγόπυρου, είπε στο Net-A-Porter. Στο τέλος κάθε μέρας η Tilbury, η οποία χαλαρώνει με τη βοήθεια βελονισμού και podcast, αποσύρεται για beauty hours όπου χρησιμοποιεί τη δική της σειράς προϊόντων υπό το φως των αγαπημένων της κεριών.

Πηγή: vogue.uk