Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Καλοκαιρινά Σ/Κ; 7 πράγματα που πρέπει να πάρεις οπωσδήποτε μαζί σου

Ξεκίνησες τις καλοκαιρινές σου εξορμήσεις; Και πολύ καλά έκανες! Τα Σαβ/κα είναι ιδανικά για να πάρουμε μία απόσταση από την πόλη και την ξέφρενη στρεσογόνα καθημερινότητα. Ετοίμασε λοιπόν βαλίτσα και μη ξεχάσεις τα απαραίτητα!

Το αντηλιακό μου!
Προσώπου!
Apivita Bee Sun Safe Hydra Fresh SPF50 Αντηλιακή Κρέμα-Gel Προσώπου🛒

Για όλους τους τύπους δέρματος, τη νεανική, τη γυναικεία & ανδρική επιδερμίδα, σε ελαφριά υφή, μη φαγεσωρογόνος. Προσφέρει ολοκληρωμένη προστασία ευρέος φάσματος, πέρα από τον ήλιο, μιας και δεν προστατεύουν μόνο από την UVA και UVB ηλιακή ακτινοβολία, αλλά και από τις ακτίνες IR και BLUE LIGHT.

♻️Ήξερες ότι τα νέα BEE SUN SAFE μπουκάλια και σωληνάρια είναι κατασκευασμένα από 50% ανακυκλωμένο πλαστικό και είναι 100% ανακυκλώσιμα;
Έχει σχεδιαστεί έχοντας σαν στόχο να συμβάλλει στη μείωση των πλαστικών απορριμάτων που καταλήγουν στον ωκεανό. Χρησιμοποιείται ανακυκλωμένο πλαστικό, ελαχιστοποιώντας έτσι την ανάγκη για «παρθένο» υλικό. Όταν τελειώσουν, μπορείς να τα τοποθετήσεις απευθείας στον κάδο ανακύκλωσης.

Σώματος!
Frezyderm sunscreen Invissible & Mousse⇐🛒

Όσο απολαμβάνεις τον ήλιο, το δέρμα σου νιώθει την προστασία, πιο ανάλαφρη από ποτέ.
Με το διάφανο Sun Screen Invisible Spray SPF 50+ ή τoν έτοιμο απαλό αφρό Sun Screen Mousse SPF 30. Αλήθεια, εσύ ποια υφή προτιμάς;

Μαλλιά όλο λάμψη!

Για να τα διατηρήσεις χρειάζονται προστασία από τον ήλιο, καθώς τους καλοκαιρινούς μήνες φθείρονται και ειδικά τα βαμμένα μαλλιά ξεθωριάζουν.

Rene Furterer Solaire Αντηλιακό μαλλιών⇐🛒

Τα σχέδιά σου περιλαμβάνουν απόλαυση κάτω από τον ήλιο; Η αντηλιακή προστασία των μαλλιών σου είναι πολύ σημαντική για υγιή και χαρούμενα μαλλιά 😍 Προστάτευσέ τα με Rene Furterer #SOLAIRE με παράγοντα προστασίας της κερατίνης KPF50+.

Στιγμιαία ενυδάτωση προσώπου όλη την ημέρα!
Darphin Hydraskin Cooling Hydrating Ενυδατικό Stick Προσώπου & Ματιών ⇐🛒

To όπλο της επιδερμίδας σoυ είναι το αναζωογονητικό Hydraskin Cooling Hydrating Stick που χαρίζει ενυδάτωση και έντονη αίσθηση δροσιάς καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Αυτό το καλοκαίρι νιώστε της επιδερμίδα σου ανανεωμένη και πιο νεανική από ποτέ!

Αντικουνουπική προστασία

Επειδή εκεί που πηγαίνεις ποτέ δεν ξέρεις τι θα βρεις… έχε πάντοτε μαζί σου προστασία από τα κουνούπια! Έτσι αποφεύγεις τους ερεθισμούς αλλά προστατεύεις και την υγεία σου καθώς μεταδίδονται ασθένειες μέσω του τσιμπήματος ορισμένων κουνουπιών.

Fleriana⇐🛒

Αν θέλεις να απολαύσεις ξέγνοιαστες στιγμές χαλάρωσης και να κάνεις όσα σου αρέσουν χωρίς τους ενοχλητικούς επισκέπτες που άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους, τότε η λύση είναι τα αντικουνουπικά προϊόντα Fleriana! 🌳☀️ Εμπιστευτείτε την καινοτόμο ολοκληρωμένη αντικουνουπική σειρά με ενεργά συστατικά φυσικής προέλευσης και απαλλαγείτε από τα κουνούπια αποτελεσματικά! 🦟🚫

Προβιοτικά

Είναι σημαντικά για τη φυσιολογική λειτουργία του εντέρου μας και καλό είναι να τα εντάξεις στην καθημερινότητα σου. Στα ταξίδια ακόμη περισσότερο η αλλαγή περιβάλλοντος επηρεάζει το έντερο μας, σκέψου λοιπόν μήπως ήρθε η στιγμή να ξεκινήσεις τα προβιοτικά.

Bacteflora gold⇐🛒

Συμβιωτικό με προβιοτικά & πρεβιοτικό με ενισχυμένη σύνθεση και υψηλή περιεκτικότητα για την συμπλήρωση του εντερικού μικρoβιώματος.

Φαρμακείο τσέπης

Στην εξοχή, στο νησί όπου και αν βρίσκεσαι είναι καλό να υπάρχει πάντοτε στην τσάντα σου ένα μίνι φαρμακείο με τα απαραίτητα, ειδικά αν έχεις παιδιά.

More Sept Φαρμακείο Τσέπης⇐🛒

 

Ιδανικό για τις πρώτες βοήθειες για κάποια μικρό-χτυπήματα, κοψίματα, μικρό-εγκαύματα, τσιμπήματα, περιέχει 22 αναγκαία προϊόντα.

 

Γράψτε τα σχόλιά σας

To email σας δεν θα δημοσιευτεί. Απαραίτητα πεδία*