Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΟΜΟΡΦΙΑ

Καινοτομία : Vichy Liftactiv !!!

 

“ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΤΕ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ”

Η νέα σειρά της Vichy Liftactiv προσφέρει 3 μοναδικές λύσεις για την επιδερμίδα, με μέγιστα αποτελέσματα!

Εμπλουτισμένη με τα πιο ισχυρά ενεργά συστατικά φυσικής προέλευσης, δίνει στην επιδερμίδα τη δύναμη να καταπολεμήσει προοδευτικά τη γήρανση.

Η σύγχρονη γυναίκα βιώνει τους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας, διαχειρίζεται την καριέρα, την οικογένεια, την κοινωνική ζωή με την ίδια πάντοτε αμείωτη ένταση. Η επιδερμίδα της χρειάζεται την περιποίηση που της αξίζει για να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις του έντονου τρόπου ζωής ο οποίος αφήνει τα σημάδια του, σε συνδυασμό με τη χρονολογική γήρανση.

Μολονότι η ομορφιά κάθε ηλικίας είναι απόλυτα αποδεκτή, τα συμπτώματα του χρόνου είναι κάθε άλλο παρά ευπρόσδεκτα. Οι ρυτίδες, οι λεπτές γραμμές, η χαλάρωση, η μελάγχρωση, αλλά και η θαμπάδα με την κουρασμένη όψη, δεν έχουν θέση στη ζωή μιας γυναίκας. Η Vichy επιλέγει τη στοχευμένη, αποτελεσματική περιποίηση με αποτελέσματα ορατά και άμεσα!

[Νο1 δομικό συστατικό του δέρματος το Κολλαγόνο]

Κάθε μέρα το δέρμα έχει απώλειες σε κολλαγόνο, το οποίο αποτελεί και τη βασική αιτία γήρανσης. Με την ηλικία, η ικανότητα του δέρματος να παράγει κολλαγόνο μειώνεται κατά 75%, με αποτέλεσμα ρυτίδες, χαλάρωση και έλλειψη σφριγηλότητας.

Η μοναδική σύνθεση της Liftactiv έρχεται να διορθώσει τις επιπτώσεις της απώλειας κολλαγόνου στο δέρμα. Τα εργαστήρια της Vichy επέλεξαν 2 είδη πεπτιδίων: PROTEASYL & DERMICAN τα οποία συνδύασαν με βιταμίνη C και μεταλλικό ιαματικό νερό της Vichy δημιουργώντας μία πανίσχυρη αντιγηραντική σύνθεση.

COLLAGEN SPECIALIST

 

 

 

Προσφέρει άμεσα και ορατά αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας εφαρμογή, με τόνωση +52%, βελτίωση ανάγλυφου και σε 1 μήνα ρυτίδες – 16%.

Αποτελεί την καθημερινή τονωτική δόση κολλαγόνου για την επιδερμίδα!

 

 

 

[Με σύμμαχο το Υαλουρονικό Οξύ]

 

 

Η απόλυτη αναζωογόνηση σε μόλις 5 λεπτά!

Η HYALU MASK συγκεντρώνει 1% υαλουρονικό οξύ σε ένα βάζο.

2 ή 3 φορές την εβδομάδα η επιδερμίδα χρειάζεται μία γρήγορη λύση που θα τη βοηθήσει να ανακάμψει από την γεμάτη ένταση καθημερινότητα.

Χάρη στο Υαλουρονικό οξύ, η όψη αναζωογονείται και γίνεται πιο λαμπερή!

 

 

 

[Τα MICRO HYALU PATCHES έρχονται να μεταμορφώσουν το βλέμμα]

 

 

160 μικροκώνοι στερεοποιημένου υαλουρονικού οξέος φυσικής προέλευσης διεισδύουν και διαχέονται στην επιδερμίδα των ματιών καθ’όλη τη διάρκεια της νύχτας για μέγιστα αποτελέσματα. Το επόμενο πρωί, οι ρυτίδες στο πόδι της χήνας έχουν απαλυνθεί, το περίγραμμα των ματιών είναι αναζωογονημένο και γεμάτο φρεσκάδα.

 

 

 

 

Με τη Vichy Liftactiv έχετε μία ενισχυμένη τριπλή φροντίδα!

Γράψτε τα σχόλιά σας

To email σας δεν θα δημοσιευτεί. Απαραίτητα πεδία*