Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΥΓΕΙΑ

Θωράκισε το ανοσοποιητικό σου με αυτά τα προϊόντα!

Ένα δυνατό ανοσοποιητικό μπορεί να αντεπεξέλθει και να αναρρώσει πιο άμεσα όταν προσβληθεί από ιούς και κρυολόγημα. 

Τηρούμε τους κανόνες υγιεινής, φροντίζουμε να αερίζουμε καλά τους κλειστούς χώρους, διατηρούμε αποστάσεις από άτομα που νοσούν ή υπάρχει το ενδεχόμενο. Το ανοσοποιητικό σύστημα είναι η άμυνα του οργανισμού μας, η οποία αποτελείται από μία περίπλοκη και οργανωμένη ομάδα ιστών και κυττάρων, που προστατεύουν τον ανθρώπινο οργανισμό από αλλεργιογόνα, βακτήρια, ιούς και άλλους οργανισμούς. Είναι απαραίτητο λοιπόν να το προστατεύουμε και να το ενισχύουμε!

Με αυτά τα προϊόντα θα αποκτήσεις ένα δυνατό ανοσοποιητικό: 
 Power Health Oliviotic

Το Oliviotic αποτελεί μία πρωτοποριακή σύνθεση με βάση το τιτλοδοτημένο εκχύλισμα από τα φύλλα της ελιάς, Οlivactive® (με περιεκτικότητα 20% σε ελαιοευρωπαΐνη). Η δράση του Οlivactive® υποστηρίζεται από εκτενή βιβλιογραφία, με δεδομένα για τη δράση του κατά μεγάλου φάσματος ιών και βακτηρίων. Η αντιική και αντιμικροβιακή δράση των φύλλων της ελιάς, και ακόμα πιο συγκεκριμένα της ελαιοευρωπαϊνης, έχει μπει στο μικροσκόπιο πολλών ερευνητών με ενδιαφέροντα και πολύ σημαντικά αποτελέσματα.

Healthia Natura Premium

Πλούσιο σε περιεκτικότητα συμπλήρωμα διατροφής αποτελούμενο από 100% βιολογικά και οργανικά καλλιεργημένα superfoods παρέχοντας πληθώρα θρεπτικών συστατικών, βιταμίνες, ιχνοστοιχεία, μέταλλα και φυτοχημικά που λειτουργούν συνεργιστικά. Ιδανικό για: ♦ διατήρηση της καλής υγείας ♦ αυξημένα επίπεδα ενέργειας ♦ αποτοξίνωση και καταπολέμηση ελευθέρων ριζών ♦ διατροφή υψηλής βιολογικής αξίας ♦ αλκαλοποίηση του PH του σώματος ♦ αποκατάσταση και ανάρρωση μετά από ασθένειες ♦ υγεία του πεπτικού συστήματος ♦ ήπιο καθαρισμό, αποτοξίνωση και ενεργοποίηση του εντέρου ♦ ορμονική ισορροπία στρες και άγχους στην καθημερινότητα ♦ ενεργοποίηση του μεταβολισμού.

Vital Cold

‘Ενα εξειδικευμένο συμπλήρωμα διατροφής με βιταμίνη C, πρόπολη και βιταμίνες, συστατικά που συμβάλλουν στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος αλλά και στην ανακούφιση των συμπτωμάτων από το κρυολόγημα. Ανακουφίζει άμεσα από τα συμπτώματα του κοινού κρυολογήματος όπως έντονο βήχα, πονόλαιμο και ρινική συμφόρηση. 

Γράψτε τα σχόλιά σας

To email σας δεν θα δημοσιευτεί. Απαραίτητα πεδία*