Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

IRON MAN 70.3 VOULIAGMENI GREECE

Η πορεία μου προς το Ironman 70.3 Greece. Εισαγωγή Part: 1

Με λένε Κατερίνα. Είμαι 43 ετών. Έχω 3 παιδιά. Η εργασία μου είναι πολύ απαιτητική. Μέχρι πριν λίγους μήνες δεν είχα ωράριο και δεν ξεχώριζα τις αργίες από τις καθημερινέςς ημέρες εργασίας.

Άγχος, συνεχή προβλήματα τόσο στο σπίτι με τα παιδιά, όσο και στη δουλειά. Έχασα τον εαυτό μου και τα θέλω μου. Σταμάτησα να ονειρεύομαι. Βάλτωσα. Ο φόβος, η πίεση, η ένταση και το άγχος, βαρίδια που με βύθιζαν. Σταμάτησα να είμαι χαρούμενη και να γελάω. Έκανα τα πάντα μηχανικά, χωρίς συνειδητότητα. Βαθιά μέσα μου είχα πιστέψει πως μια μητέρα δεν δικαιούται να κάνει πια όνειρα για την ίδια, αλλά λειτουργεί σαν ένα μέσο για να πραγματοποιήσουν τα παιδιά της, τα όνειρά τους. Κάθε δράση για να έχει λόγο να πραγματοποιηθεί θα έπρεπε να ωφελεί με κάποιο τρόπο τα παιδιά ή τη δουλειά.

Σήμερα, όμως, αυτό έχει αλλάξει. Κάνω όνειρα, είμαι ευτυχισμένη και θέτω στόχους που μου προσφέρουν χαρά. Σε καμία περίπτωση, αυτό δεν το κάνω εις βάρος των παιδιών ή της δουλειάς μου. Αντιθέτως, αισθάνομαι οτι κάθε μέρα είμαι μια καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου, καλύτερη σύζυγος, καλύτερη μητέρα, καλύτερη εργαζόμενη. Η μεταστροφή αυτή έγινε χάρη σε πολλές  μικρές βελτιώσεις που μου έδιναν κάθε μέρα λίγη περισσότερη δύναμη να θέτω στόχους και να κάνω όνειρα.

Έτσι, μέσα από εδώ θέλω να μοιραστώ ένα στόχο μου και την πορεία προς την επίτευξή του. Τη συμμετοχή μου στο Ironman 70.3 στη Βουλιαγμένη στις 21 Οκτωβρίου 2022. Ο λόγος που θέλω να το μοιραστώ; Ονειρεύομαι να βοηθήσω έστω και έναν συνάνθρωπό μου, κάποια πιεσμένη εργαζόμενη μητέρα ίσως να αρχίζει να ονειρεύεται ξανά, όπως κι εγώ!

Με πολύ αγάπη και σεβασμό,

Κατερίνα Φακίνου

Operations Manager & Co-Founder 2happy.gr