Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΟΜΟΡΦΙΑ

Η μυστική ουσία της επανόρθωσης!

Σήμερα θα αφηγηθούμε μια πλούσια ιστορία που αρχίζει σε ένα μικρό χωριό του Γαλλικού νότου. Παντού στον κόσμο, ανάμεσα στα Δερματολογικά Εργαστήρια Avène και τις καταναλώτριες, έχει χτιστεί μια όμορφη και αληθινή σχέση εμπιστοσύνης. Εμπιστοσύνη στις δερματολογικές αρετές του ιαματικού Νερού της Avène που υπάρχει σε όλα τα προϊόντα, αλλά επίσης εμπιστοσύνη στην καταλληλότητα των πάντα καινοτόμων συνθέσεων.

Eau Thermale Avène…το φυσικό χάρισμα καταπράυνσης !

Για αυτό δημιούργησε τη σειρά CICALFATE
με προϊόντα που βοηθούν στη γρήγορη επανόρθωση των επιφανειακών στιβάδων του ερεθισμένου δέρματος μετά από διάφορες επιθέσεις.
Avene Cicalfate Cream

 Μία επανορθωτική κρέμα προσώπου και σώματος για ενήλικες, παιδιά & βρέφη που το δέρμα τους έχει βλάβες χωρίς ορορροή (ξηρές βλάβες). Μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο στο δέρμα όσο και στους βλεννογόνους.

♦ Επανορθωτική
Η Σουκραλφάτη, πρωτότυπο δραστικό συστατικό,  βοηθά στην επανόρθωση της επιδερμίδας.

♦ Εξυγιαντική
Ο συνδυασμός θειικού χαλκού – θειικού ψευδάργυρου περιορίζει τον κίνδυνο πολλαπλασιασμού των βακτηριδίων.

♦Καταπραϋντική
Πλούσια σε ιαματικό Νερό της Avène, καταπραΰνει τις ευαισθητοποιημένες επιδερμίδες.

H Avene Cicalfate Post Acte- Skin Repair Emulsion

είναι μία επανορθωτική emulsion για μετά τις επιφανειακές δερματολογικές πράξεις στο δέρμα (laser, peeling), κατάλληλη για την καταπράυνση των ερεθισμών, των κοκκινίλων και των αισθημάτων θερμότητας του δέρματος του ενηλίκου. Μη λιπαρή και μη κολλώδης υφή, που απλώνεται εύκολα, ακόμη και σε ερεθισμένο δέρμα.

Avene Cicalfate Creme Mains, Reparatrice Επανορθωτική κρέμα χεριών

 Κατάλληλη για τα πολύ ξηρά, σκασμένα, σχισμένα και ερεθισμένα χέρια μετά από διάφορες επιθέσεις (κλιματολογικές, οικιακές, επαγγελματικές).

Ποιος είπε ότι η επανόρθωση είναι δύσκολη; Η Avene χάρη στο ιαματικό της νερό και τα ενυδατικά, καταπραϋντικά συστατικά δίνει βάση σε κάθε σειρά της ξεχωριστά εστιάζοντας στις πραγματικές ανάγκες και στα κατάλληλα αποτελέσματα.

 

Γράψτε τα σχόλιά σας

To email σας δεν θα δημοσιευτεί. Απαραίτητα πεδία*