Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΠΑΙΔΙ - ΓΟΝΕΙΣ

Ενισχύω το ανοσοποιητικό του παιδιού μου, προστατεύω τον οργανισμό του

Η έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς πλησιάζει και η προστασία των παιδιών και κατά συνέπεια όλων μας είναι το καίριο μέλημα. Διανύουμε μία περίοδο όπου ο Covid-19 είναι σε έξαρση και αρκετές φορές τα συμπτώματα ενός απλού κρυολογήματος είναι ικανά να προκαλέσουν πανικό. Η τόνωση του ανοσοποιητικού μας είναι η ασπίδα στο κρυολόγημα και τις ιώσεις, πόσο μάλλον για τον οργανισμό του παιδιού μας.

Animal parade immune booster ⇐ 🛒 Animal Parade MAG KIDZ⇐ 🛒 ⇓

Τα παιδιά βρίσκονται σε αυξημένη επαφή με τα μικρόβια, ενώ η καθαριότητα και η υγιεινή δεν είναι στις προτεραιότητές τους. Έτσι, έχουν ιδιαίτερες διατροφικές ανάγκες για άριστη λειτουργία του ανοσοποιητικού τους συστήματος. Το Kids Immune Booster🛒 σε μασώμενες ταμπλέτες, με τα μοναδικά ανοσοενισχυτικά συστατικά που περιέχει, αποτελεί τον καλύτερο σύμμαχο για ένα ισχυρό, αποτελεσματικό ανοσοποιητικό σύστημα των παιδιών.

Το μαγνήσιο ΜAG KIDZ ⇐🛒 υψηλής βιοδιαθεσιμότητας (100 mg) περιέχει πρεβιοτικά και άλλα φυσικά συστατικά για μέγιστη απορρόφηση. Φυτικό προϊόν, υποαλλεργικό, χωρίς γλουτένη, μαγιά, σιτάρι, σόγια ή γάλα. Χωρίς τεχνητά χρώματα και τεχνητά συντηρητικά. Γλύκανση με ξυλιτόλη και στέβια. Φυσική γεύση κεράσι.

Nasaleze Cold & Flu Blocker🛒
Μόλις εισέλθει στη μύτη, το Nasaleze Cold & Flu Blocker ⇐🛒 μετατρέπεται σε διάφανο gel και δεν επιτρέπει σε ιούς και μικρόβια που υπάρχουν στον αέρα να εισβάλουν στον οργανισμό.
Είναι 100% φυσικός συνδυασμός εκνεφώματος σκόνης φυσικής κυτταρίνης, εκχυλίσματος άγριου σκόρδου & εκχυλίσματος μέντας που δροσίζει την αναπνοή.
Είναι απολύτως ασφαλές για όλη την οικογένεια, άνω των 3 ετών.
Menarini Sustenium Immuno Junior ⇐🛒⇓
To Sustenium Immuno Junior είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής ειδικά φτιαγμένο για παιδιά σχολικής ηλικίας, κατάλληλο για τη περίοδο πριν και κατά τη τη διάρκεια του χειμώνα, την εναλλαγή των εποχών και των περιόδων κοινού κρυολογήματος και άλλων λοιμώξεων, καθώς η σύνθεσή του συμβάλλει:
  • στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος
  • στη μείωση της κόπωσης και της κούρασης
  • στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες
  • στη φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας
  • Περιέχει Βιταμίνη C, Ψευδάργυρο και Βιταμίνες της Ομάδας Β.
  • Διαλύεται στο στόμα, δεν χρειάζεται νερό.
  • Με γεύση κόκκινων φρούτων.

Γράψτε τα σχόλιά σας

To email σας δεν θα δημοσιευτεί. Απαραίτητα πεδία*