Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΓΥΝΑΙΚΑ

Για να σαγηνεύεις στο πέρασμα σου!

Τίποτε δεν ζωντανεύει το παρελθόν πιο αποτελεσματικά από μια μυρωδιά που έχει συσχετισθεί μ’ αυτό!

Βλαντιμίρ Ναμπόκοφ

Για να νιώθεις ξεχωριστή και να αφήνεις στο πέρασμα σου το άρωμα που θα αποτυπώνεται στη μνήμη, χρειάζεται να κάνεις την κατάλληλη επιλογή!

Σου έχουμε 5 ιδιαίτερα αρώματα που ξυπνούν τις αισθήσεις, για να διαλέξεις το κατάλληλο για εσένα!

Roger & Gallet Extrait De Cologne Magnolia Folie 

Ένα άρωμα με την υπογραφή του Γάλλου αρωματοποιού Federique Terranova! Φωτεινό και χαρούμενο, ενσωματώνει την πολυπλοκότητα της μανόλιας με τολμηρές πτυχές ξύλου μπαχαρικών, δημιουργώντας ένα ελκυστικό άρωμα που ενισχύει την αυτοπεποίθηση, βελτιώνει τη μνήμη και τη συγκέντρωση. 

Caudalie Figue de Vigne

Ένα άρωμα που αναμειγνύει τα αρώματα φύλλων συκιάς, λευκού κέδρου & περγαμόντο. Η έμπνευση του Figue de Vigne είναι “σαν ένα όμορφο καλοκαιρινό απόγευμα, στη σκιά των φύλλων από το δέντρο του σύκου, όπου αναμειγνύονται οι νότες του εσπεριδοειδών και λευκού κέδρου. 

Lierac Eau Sensorielle

Για εκείνες που προτιμούν τα ανάλαφρα αρώματα, το αισθησιακό αρωματικό νερό με απόσταγμα τριών λευκών λουλουδιών που αρωματίζει διακριτικά την επιδερμίδα και χαρίζει ενυδάτωση, είναι το ιδανικό. Τα εκχυλίσματα γιασεμιού, γαρδένιας και καμέλιας σε κάθε ψεκασμό αναδύονται και σκορπούν ένα πέπλο ενυδάτωσης και χαλάρωσης.

Korres Amethyst Oud Γυναικείο Άρωμα

Η ζεστασιά του ξύλου συναντά εκρηκτικά φρέσκα αρώματα από εσπεριδοειδή – grapefruit, μανταρίνι – και γλυκές νότες από γεράνι και λεβάντα. Μία ντελικάτη ισορροπία που διαταράσσεται  από το συνδυασμό oud και vetiver, ωστόσο η γοητεία του patchouli είναι αυτή που υπερτερεί και το κάνει σαγηνευτικό. 

Nuxe Prodigieux le Parfum 

Η μαγευτική μυρωδιά του Nuxe Huile Prodigieuse, τώρα σε ένα γυναικείο άρωμα φτιαγμένο από Κίτρο, Περγαμόντο, Άνθη Πορτοκαλιάς, Γαρδένια, Μανόλια, Τριαντάφυλλο, Βανίλια και Γάλα Καρύδας. Νότες που ξυπνούν τις αισθήσεις, προκαλούν ευεξία, απογειώνουν την αυτοπεποίθηση, τη θηλυκότητα και τον ερωτισμό μιας γυναίκας.

 

 

 

Γράψτε τα σχόλιά σας

To email σας δεν θα δημοσιευτεί. Απαραίτητα πεδία*