Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΑΝΔΡΑΣ

Γιατί η ευαίσθητη περιοχή των αντρών χρειάζεται εξειδικευμένα προϊόντα καθαρισμού

Ποιος είπε ότι οι άνδρες δεν χρειάζονται το δικό τους καθαριστικό για την ευαίσθητη περιοχή;

Είναι λογικό οι γυναίκες λόγω της φύσης τους και της εμμήνου ρύσεως, να χρησιμοποιούν το δικό τους καθαριστικό, καθώς οι ανάγκες της ευαίσθητης περιοχής τους είναι περισσότερο αυξημένες.

Ωστόσο, ήρθε η ώρα και οι άνδρες να έχουν το δικό τους ιδιαίτερο υγρό καθαρισμού, για να νοιώθουν και καθαροί και γεμάτοι αυτοπεποίθηση.

Άλλωστε η καθημερινότητα του ανδρικού φύλου, είναι γεμάτη ένταση, ενέργεια, αθλητισμό, προκλήσεις. Είτε λοιπόν μετά από ώρες αθλητισμού και τρέξιμο, είτε μετά από κολύμπι, είτε μετά από πολύωρη οδήγηση, είτε μετά από πολλές ώρες εργασίας, είτε πριν την έξοδο, το υγρό για την ευαίσθητη περιοχή του άνδρα, δεν θα καθαρίσει μόνο, αλλά θα φροντίσει και θα περιποιηθεί μία περιοχή με αυξημένες ανάγκες. Ταυτόχρονα, θα προσδώσει στον άνδρα, την αυτοπεποίθηση εκείνη, που χρειάζεται κάθε στιγμή.

Intermed Luxurious Men’s Care Intimo⇐🛒

Ένα καθαριστικό υγρό με καινοτόμα σύνθεση και διακριτικό άρωμα, για βαθύ καθαρισμό, καθημερινή φροντίδα και περιποίηση της ευαίσθητης περιοχής των ανδρών. Με εκχύλισμα λεμονιού και Panax Ginseng, χωρίς Parabens, χρωστικές, κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος. Καθαρίζει, σεβόμενη το pH της ευαίσθητης περιοχής, χαρίζοντας ευεξία και φρεσκάδα.

 →Γνωρίζουμε όλοι το υπέροχο και διακριτικό άρωμα του λεμονιού, αλλά και το δυνατό βότανο Panax Ginseng. Το βότανο αυτό, χρησιμοποιείται πάνω από 2.000 χρόνια σε χώρες της Ανατολικής Ασίας, ως φυτικό συμπλήρωμα για την ενίσχυση της ενέργειας και τη διατήρηση της ευεξίας.

Η ονομασία ‘Panax’ προέρχεται από την ελληνική λέξη ‘πανάκεια’, που σημαίνει ‘φάρμακο για όλες τις ασθένειες’, ενώ η λέξη ‘Ginseng’ έχει κινέζικη προέλευση και σημαίνει ‘ανθρώπινη ρίζα’ λόγω του ότι η ρίζα του βοτάνου μοιάζει με μορφή ανθρώπου.

Γιατί και οι άνδρες, θέλουν το δικό τους ξεχωριστό υγρό καθαρισμού, για την ευαίσθητη περιοχή τους, χειμώνα καλοκαίρι!

Γράψτε τα σχόλιά σας

To email σας δεν θα δημοσιευτεί. Απαραίτητα πεδία*