Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΑΝΔΡΑΣ

Γένια: 7 Συμβουλές για την ολοκληρωμένη περιποίησή τους!

Μήπως ανήκεις κι εσύ στην κατηγορία των ανδρών που έχει αφήσει μούσι; Ναι ναι η ιστορία είναι γνωστή, σου αρέσει κι εσένα να πειραματίζεσαι με την εξωτερική σου εμφάνιση έως ότου βρεις το στυλ που σου ταιριάζει. Γνωρίζεις όμως πως και τα γένια θέλουν την περιποίησή τους; Εκτός βέβαια αν θες να θυμίζεις ναυαγό! Ε δε νομίζω!

Σήμερα λοιπόν θα σου δώσουμε τις συμβουλές που πρέπει να ακολουθήσεις προκειμένου να απολαμβάνεις τα γένια σου και φυσικά να γοητεύεις τον γυναικείο πληθυσμό!

  1. Πόσο μακριά θες τα γένια σου; Όπως είπαμε και στην αρχή, τα γένια θα πρέπει να προσδίδουν γοητεία και όχι να σε κάνουν να μοιάζεις με ναυαγό. Οπότε επικεντρώσου στα μάγουλα, στον λαιμό και γύρω από τα χείλη και δώσε τους το κατάλληλο μήκος. Τι εννοούμε; Οι τρίχες θα πρέπει να ξεκινούν από το κόκαλο στα μάγουλά σου και δε θα πρέπει να καλύπτουν τα χείλη σου, ενώ ο λαιμός θα πρέπει να είναι χωρίς τρίχες δείχνοντας φυσικός.
  2. Και τα γένια θέλουν την χτένα τους! Προτού ξεκινήσεις το ψαλίδισμα ή το κούρεμα της γενειάδας σου οφείλεις να τη χτενίσεις ώστε όλες οι τρίχες να έχουν φόρα προς τα κάτω.
  3. Trimmer ή ψαλίδι; Η αλήθεια είναι πως το ψαλίδι αποτελεί τον παλιό – γνωστό τρόπο κουρέματος. Όμως επειδή θέλουμε να κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη, πίστεψέ μας το trimmer θα σου λύσει τα χέρια. Βέβαια για να μην βρεθείς προ εκπλήξεως, βεβαιώσου ότι έχεις επιλέξει την κατάλληλη σκάλα για το μήκος που θες!
  4. Δώσε βάση στη λεπτομέρεια: Τελείωσες με το φρεσκάρισμα – τριμάρισμα; Φρόντισε στη συνέχεια να πλησιάσεις το πρόσωπό σου στον καθρέφτη και να παρατηρήσεις τυχόν «ατίθασες» τρίχες που θέλουν το ξυραφάκι τους!
  5. Η καθαριότητα είναι η μισή αρχοντιά: Ναι ναι καλά κατάλαβες! Αν θες να εκπέμπεις καθαριότητα, λάμψη και γοητεία οφείλεις να διατηρείς τα μούσια σου πεντακάθαρα!
  6. Απαλά Vs Άγρια μούσια: Φαντάζομαι πως δε θες να σε αποφεύγει η κοπέλα σου όταν πας να τη φιλήσεις. Γι‘ αυτό φρόντισε να προμηθευτείς το κατάλληλο προϊόν το οποίο θα εφαρμόζεις στα γένια σου και θα τα διατηρείς απαλά και άκρως ελκυστικά!
  7. Τι τρως; Η υγιεινή διατροφή ενδυναμώνει τις τρίχες χαρίζοντάς τους υγεία και λάμψη. Συνεπώς θα πρέπει να επιλέγεις τροφές πλούσιες σε πρωτεΐνη, καλά λιπαρά οξέα και βιταμίνες (κυρίως Β συμπλέγματος).

Νομίζεις ότι τελειώσαμε; Όχι βέβαια! Σου έχουμε την πρότασή μας για να μην χάσεις χρόνο στο ψάξιμο των προϊόντων που σίγουρα χρειάζεσαι:

  1. WISE MEN Beard and Hair Shampoo (Vican): Το συγκεκριμένο προϊόν καθαρίζει τα γένια και ταυτόχρονα τα ενυδατώνει! Και το καλύτερο; Οι τρίχες σου προστατεύονται από την καθημερινή καταπόνηση που υφίστανται. Τι περιέχει;
  • Πρωτεΐνες σιταριού: Μαλακώνουν και αναδομούν τις τρίχες ενώ ταυτόχρονα συγκρατούν την απαραίτητη υγρασία προκειμένου τα γένια σου να είναι ενυδατωμένα.
  • Jojoba Oil: Ένα έλαιο πλούσιο σε βιταμίνη Ε , πρωτεΐνες, μέταλλα και μυριστικό οξύ. Συστατικά που επουλώνουν, ενυδατώνουν και αναδομούν τις τρίχες.
  • Argan Oil: Περιέχει βιταμίνες Α και Ε, φαινόλες και ω3-ω6 λιπαρά οξέα. Το Argan Oil διατηρεί την επιδερμίδα και κατ’ επέκταση τα γένια ενυδατωμένα και δρα κατά της ξηρότητας. Έχει αντιοξειδωτική και ήπια αντιφλεγμονώδη δράση χαρίζοντας έτσι υγεία στα γένια σου.
  • Εκχύλισμα σπόρων σταφυλιού: Περιέχει κυρίως βιταμίνες Α, Β1, Β2, Β6 και λινολεϊκό οξύ. Έτσι συμβάλλει στην αναζωογόνηση της επιδερμίδας.
  • Πανθενόλη: Δε θα μπορούσε να λείπει καθώς χαρίζει άμεση – πλούσια ενυδάτωση χάρη στη μεγάλη απορροφησιμότητά της. Παράλληλα δρα κατά των ερεθισμών της επιδερμίδας και ανακουφίζει από τον κνησμό, την ξηρότητα και από τυχόν ηλιακό έγκαυμα.
  1. WISE MEN Beard Oil (Vican): Πρόκειται για ένα απαραίτητο αξεσουάρ αν θες να διατηρείς τα γένια σου μαλακά, ενυδατωμένα και λαμπερά! Και το καλύτερο; Δε λαδώνει τις τρίχες! Αρκούν 3-4 σταγόνες στα χέρια σου προκειμένου να κάνεις απαλό μασάζ στα γένια σου (θα πρέπει να είναι στεγνά) από τις ρίζες ως στις άκρες. Για ομοιόμορφο άπλωμα ρίξε λίγες σταγόνες στη χτένα και κατόπιν χτένισέ τα! Περιέχει Jojoba και Argan Oil και εκχύλισμα σπόρων σταφυλιού. Επίσης, περιέχει βιταμίνη Ε: Συγκρατεί την υγρασία και συμβάλλει στην καλή κυκλοφορία του αίματος και δρα αντιοξειδωτικά. Μεταξύ των άλλων, περιέχει και αμυγδαλέλαιο το οποίο ενυδατώνει και θρέφει τις τρίχες σε βάθος.

Magic Secret: Θες άμεσο και γρήγορο καθαρισμό της γενειάδας σου; Τη λύση σου δίνουν τα WISE MEN Beard Wipes της Vican με νότες Musk και σανδαλόξυλο. Περιέχουν πρωτεΐνες σιταριού, jojoba oil, argan oil, εκχύλισμα σπόρων σταφυλιού και πανθενόλη. Είναι ιδανικά για καθημερινή χρήση χωρίς να φθείρουν τις τρίχες.

Σκέψου ότι τώρα μπορείς να απολαμβάνεις finger food χωρίς να ανησυχείς για την εικόνα σου!

Από συντακτική ομάδα

Γράψτε τα σχόλιά σας

To email σας δεν θα δημοσιευτεί. Απαραίτητα πεδία*