Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΥΓΕΙΑ

Βιταμίνες και πάλι βιταμίνες!

Διανύουμε σίγουρα μία δύσκολη περίοδο από πολλές πλευρές…

♦ Κοινωνικά…καθώς έχει αλλάξει ολοκληρωτικά ο τρόπος ζωής μας

♦ Ψυχικά…καλούμενοι να διαχειριστούμε αυτές τις αλλαγές, αλλά και όλων των ειδών τις σχέσεις που δοκιμάζονται σε αντοχή και ισορροπία

♦ Σωματικά…μιας και η διατροφή μας έχει τις δικές της απαιτήσεις! 

Η ισορροπημένη διατροφή είναι η βάση στην οποία θα στηριχθεί η υγεία μας! Είναι αρκετά εύκολο να ξεφύγει η ζυγαριά, χάρη στην επιρρέπεια που μπορεί να υπάρξει τόσο στις ποσότητες του φαγητού αλλά και στο junk food. Εξαιτίας αυτού όμως θα υπάρξει και μειωμένη πρόσληψη βιταμινών στον οργανισμό μας!

Πως πειθαρχούμε τον εαυτό μας σε ένα υγιεινό πρόγραμμα;

Βήμα 1ο

Ο κανόνας των 5 γευμάτων!

Απλώνουμε τις ώρες των γευμάτων μας! Για κάποιους ίσως είναι εφικτό αν βιώνουν μία περίοδο αγρανάπαυσης από τη δουλειά τους, για τους υπόλοιπους πάντα υπάρχει φυσικά η λύση: του παράλληλου φαγητού με την εργασία. Πριν, στην καλύτερη θα τσιμπολογούσες ένα σνακ στο χώρο της δουλειάς σου, τώρα μπορείς να έχεις ετοιμάσει κάτι πιο υγιεινό για τις ώρες του δεκατιανού και του απογευματινού. Φρόντισε σε αυτά τα γεύματα να προσθέσεις φρούτα ή χυμούς!

Βήμα 2ο

Λαχανικά στο κυρίως γεύμα!

Για αρκετούς τα λαχανικά είναι ο εχθρός της γεύσης τους, ξεχνώντας την ασπίδα υγείας που τους προσφέρουν και επιλέγοντας κάτι ίσως “πιο νόστιμο”, όπως για παράδειγμα τηγανητά (πατάτες, φρυγανισμένο κοτόπουλο κλπ). Η γεύση τους σίγουρα είναι πιο ελκυστική…έχετε αναρωτηθεί το γιατί; Λόγω των λιπαρών που περιέχουν και που επίσης αυξάνονται με τον τρόπο μαγειρέματος. Προτίμησε λοιπόν κοτόπουλο ή ψάρι μαγειρεμένο ελαφρά στο φούρνο ή στον ατμό και συνόδευσε το με μία σαλάτα φρέσκων ή βραστών λαχανικών. Tip: τα μπαχαρικά είναι εκείνα που θα τους δώσουν μία extra γεύση!

Βήμα 3ο

Οι πόσιμες Βιταμίνες είναι ένα ακόμη μυστικό!

Η Βιταμίνη D3, είναι μία καλά κρυμμένη βιταμίνη, η οποία παίζει σημαντικό ρόλο στην υγεία των οστών και όχι μόνο, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει σε ικανοποιητικό ποσοστό στην καθημερινή μας διατροφή. Ανήκει στην κατηγορία της Βιταμίνης D, τη βιταμίνη του ήλιου, καθώς υπάρχουν πέντε διαφορετικές μορφές βιταμίνης D. Η D3 σύμφωνα με βρετανική μελέτη, αυξάνει σε διπλάσιο βαθμό τα συνολικά επίπεδα βιταμίνης D σε σύγκριση με τις υπόλοιπες, επομένως έχει καλύτερο ρυθμό απορρόφησης.

Με τον τρόπο αυτό προστατεύσει τα οστά από κατάγματα και από την οστεοπόρωση. Επίσης, σύμφωνα με τη Mayo Clinic η βιταμίνη D3 :

  • βελτιώνει τη διάθεση
  • ενισχύει τα επίπεδα ενέργειας
  • δυναμώνει τους μυς
  • έχει αντικαρκινική δράση κ.ά.
H CollaZen γνωρίζει το μυστικό, με τη Vitamin D3 ⇐ 🛒 ⇓

Ένα πόσιμο συμπλήρωμα διατροφής με γεύση μήλο που προσφέρει μοναδικά οφέλη!

* Το προϊόν περιλαμβάνει ως γλυκαντική ουσία τη Σουκραλόζη, η οποία είναι ενδεδειγμένη, από τον Αμερικάνικο Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA), για λήψη από διαβητικούς (τύπου Ι & ΙΙ).

⇒ 10ml την ημέρα αρκούν για να την εντάξεις στο καθημερινό σου πρόγραμμα υγείας! 

Άλλαξε ο τρόπος ζωής μας…αλλάζουμε τις συνήθειες μας προς το καλύτερο!
#stayZen
#CollaZen 
Γράψτε τα σχόλιά σας

To email σας δεν θα δημοσιευτεί. Απαραίτητα πεδία*