Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

FITNESS-ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Ασκήσεις για καλλίγραμμα πόδια, ναι μπορείς κι εσύ!

Καλοκαιράκι…παραλίες…βουτιές…και φυσικά αυτό που απασχολεί αρκετές γυναίκες είναι το γυμνασμένο σώμα. Κάποιες το επιτυγχάνουν κάποιες το αποζητούν ίσως χωρίς αποτέλεσμα, διότι η γυμναστική χρειάζεται πειθαρχία, αλλά εκτός από αυτήν χρειάζεται και ένα καθημερινό σταθερό πρόγραμμα χωρίς πολύ κόπο απλά με τις κατάλληλες ασκήσεις.

Αν είσαι στο στάδιο που χρειάζεσαι να σφίξεις πόδια ώστε να αποκτήσουν ένα καλλίγραμμο σχήμα τότε ακολούθησε τις παρακάτω ασκήσεις καθημερινά και θα δεις αποτελέσματα!

Η διατροφή σου παίζει σημαντικό ρόλο στις αντοχές σου αλλά και σε εκείνο το υπέροχο αίσθημα ελαφρότητας που θα νιώσεις. Αν είσαι λάτρης των junk food, τότε πολύ απλά κάνε τα στην άκρη και βάλε στα γεύματα σου δροσερές σαλάτες, άπαχο κρέας (πουλερικά), ψάρια και πολλά φρούτα! Το νερό θα είναι σύμμαχος σου ώστε να ενυδατώνεις τον οργανισμό σου αλλά να αποβάλλεις και τις τοξίνες.

Αν στην επιδερμίδα σου σε απασχολεί η όψη φλοιού πορτοκαλιού τότε μπορείς να την εξαλείψεις χρησιμοποιώντας ένα ειδικό προϊόν κάνοντας μασάζ.

Weleda Σετ Λάδι Σημύδας & Peeling Κατά της Κυτταρίτιδας, περιέχει το κύπελλο μασάζ⇐🛒

Το λάδι της σημύδας σε συνδυασμό με ένα μείγμα από πολύτιμα βότανα και αιθέρια έλαια (φύλλα σημύδας, εκχύλισμα δεντρολίβανο και ruskus, φύτρα σιταριού, κουκούτσια βερίκοκο και λάδι jojoba) προλαμβάνει αλλά και αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τα εσωτερικά αίτια που προκαλούν την κυτταρίτιδα ενισχύοντας παράλληλα τον μεταβολισμό και βελτιώνοντας ταυτόχρονα την υφή και την ελαστικότητα της επιδερμίδας. Μέσα σε 28 μόλις μέρες παρατηρείται σύσφιξη του δέρματος κατά 22% και λείανση κατά 21%!

Για βέλτιστα αποτελέσματα χρησιμοποιήστε 1-3 φορές την εβδομάδα το peeling σημύδας για το ντουζ. Φίνες κέρινες πέρλες από Carnauba και κερήθρα αναζωογονούν την μικροκυκλοφορία του δέρματος και τονώνουν την ενέργεια των κυττάρων.

Regenesis Biocomplex Κρέμα Τζελ κατά της Κυτταρίτιδας & Κρέμα κατά της Xαλάρωσης & του Tοπικού Πάχους⇐🛒

Ένα πρωτοποριακό προϊόν κατά της κυτταρίτιδας και το μοναδικό που δεν στηρίζει την δράση του σε κοινά λιποδιαλυτικά συστατικά. Το ενεργό συστατικό Biocomplex είναι μία σύνθετη επεξεργασία φυτικών στερολών κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Μειώνει τοπικά την υποδόρια συσσώρευση και διόγκωση των λιποκυττάρων ενώ παράλληλα ενισχύει τη βιοσύνθεση του κολλαγόνου και αυξάνει την ελαστικότητα του συνεκτικού ιστού με αποτέλεσμα η επιδερμίδα να γίνεται ορατά πιο λεία.

Elancyl Συσκευή Μασάζ κατά της Κυτταρίτιδας + Slimming Concentrate Gel⇐🛒

Γράψτε τα σχόλιά σας

To email σας δεν θα δημοσιευτεί. Απαραίτητα πεδία*