Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΟΜΟΡΦΙΑ

Απολαυστικό DIY Spa!

Η κούραση και η ένταση της ημέρας είναι καλό να αποβάλλεται με το που επιστρέφουμε σπίτι, φυσικά δεν χρειάζεται ιδιαίτερος κόπος απλά ένας και μόνο χαλαρωτικός τρόπος!  

Ακολούθησε ένα υπέροχο τελετουργικό spa και θα μας θυμηθείς! 

Βήμα 1ο

♦ Άφησε το ζεστό νερό να τρέξει και μπες στο προσωπικό σου χαμάμ, όπου οι ατμοί θα ανοίξουν τους πόρους του δέρματος σου.

♦ Μερικές σταγόνες αιθέριων ελαίων θα δημιουργήσουν μία κατάσταση ευφορίας και ευεξίας!

♦ Ένα χαλαρωτικό μπάνιο με την περιποίηση της Luxurious από την Intermed είναι το ιδανικό ξεκίνημα!

Στη σειρά Aquatic body treatment  μπορείς να ανακαλύψεις εκπληκτικά αρώματα και υφές σε body wash, body scrub αλλά και κρέμες σώματος, ώστε να επιλέξεις τα κατάλληλη για εσένα. Κάνε απολαυστικούς συνδυασμούς ή διατήρησε το μοναδικό άρωμα μίας σειράς.

♦ Το Scrub θα σου προσφέρει την ιδανική απολέπιση χωρίς ερεθισμούς.

♦ Το  2 in 1 Body Wash & Moisturizing Cream Icing Sugar  αποτελεί την πιο αρμονική συνύπαρξη καθαριστικού σώματος & ενυδατικής κρέμας μαζί.

♦ Η Body Cream θα σου χαρίσει αναζωογόνηση και προστασία.

Βήμα 2ο
To λάδι πολλαπλών χρήσεων! 

Το Luxurious Suncare Monoi Oil, με βιταμίνη Ε και εξωτικό άρωμα, προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και θρέψη στην αφυδατωμένη επιδερμίδα, αναδόμηση στα ταλαιπωρημένα μαλλιά, ενώ παράλληλα καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες και προστατεύει το δέρμα από τη γήρανση. Το έλαιο Monoi που περιέχει είναι ένα πολύτιμο έλαιο που παρασκευάζεται αποκλειστικά στη Γαλλική Πολυνησία και έχει εξαιρετικά ενυδατικές ιδιότητες.

Κατάλληλο για:

  • Θεραπεία των μαλλιών
  • Λάμψη στο σώμα ή τα μαλλιά
  • Ενίσχυση του μαυρίσματος
  • Ενυδάτωση του δέρματος μετά το ντους και την έκθεση στον ήλιο

Τώρα που η κούραση μοιάζει πλέον μακρινή μπορείς να ολοκληρώσεις το τελετουργικό επιλέγοντας να διαβάσεις το αγαπημένο σου βιβλίο, να δεις μία ταινία, μέχρι να βρεθείς και πάλι στην αγκαλιά του Μορφέα ξεκινώντας την επόμενη μέρα με ζωντάνια και αναζωογόνηση!

 

Γράψτε τα σχόλιά σας

To email σας δεν θα δημοσιευτεί. Απαραίτητα πεδία*