Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΥΓΕΙΑ

Άμεση ανακούφιση του πόνου μυών & αρθρώσεων

Οι παθήσεις των αρθρώσεων είναι από τις συχνότερες που πλήττουν το ανθρώπινο σώμα και προκαλούν συνήθως πόνους και εν καιρώ παραμορφώσεις. Η ανακούφιση του πόνου τόσο των αρθρώσεων, όσο και των μυών και τενόντων είναι σημαντική για την ποιότητα ζωής του πάσχοντος ατόμου.

Ποιες οι κατηγορίες των παθήσεων

1 . Αυτό που ο κόσμος συνηθίζει να ονομάζει αρθριτικά οι γιατροί το λένε επιστημονικά οστεοαρθρίτιδες. Πρόκειται για χρόνιες παθήσεις των αρθρώσεων που εμφανίζονται σε μέσες ή μεγαλύτερες ηλικίες. Συνήθως προσβάλλουν μία ή δύο αρθρώσεις και εξελίσσονται με εξάρσεις και υφέσεις. Οι οστεοαρθρίτιδες διαχωρίζονται ακόμη και ανάλογα με την περιοχή του σώματος που προσβάλλουν. Έτσι έχουμε περιφερικές οστεοαρθρίτιδες, όταν προσβάλλονται κύρια περιφερικές αρθρώσεις όπως γόνατα, χέρια, ώμοι και κεντοαξονική οστεοαρθρίτιδα ή οστεοαρθρίτιδα της σπονδυλικής στήλης ή σπονδυλαρθρίτιδα όταν προσβάλλεται η σπονδυλική στήλη.

2 . Στη δεύτερη ομάδα ανήκουν οι παθήσεις που ο κόσμος συνηθίζει να ονομάζει ρευματικά και οι γιατροί φλεγμονώδεις αρθροπάθειες ή αρθρίτιδες. Πρόκειται για σοβαρές παθήσεις που μπορούν να εμφανισθούν σε κάθε ηλικία. Προσβάλλουν περισσότερες από μία αρθρώσεις, συνήθως συμμετρικά, αλλά μπορούν να προσβάλλουν και άλλα όργανα του σώματος όπως π.χ τα νεφρά, τους πνεύμονες, τα μάτια, το δέρμα και άλλα συστήματα. Στην ομάδα αυτή ανήκει η Ρευματοειδής αρθρίτιδα.

3 . Στην τρίτη ομάδα ανήκουν παθήσεις των μορίων που περιβάλλουν και κινούν την άρθρωση, δηλαδή των τενόντων, των μυών, των νεύρων κλπ. Ο κόσμος τις ονομάζει με πολλά ονόματα, όπως πιασίματα, ψύξεις, νευροκαβαλίκευματα κ.α και οι γιατροί γενικά εξωαρθρικό ρευματισμό και ανάλογα με την περίπτωση τενοντίτιδα, τενοντοελυτρίτιδα, περιαρθρίτιδα, επικονδυλίτιδα κ.α.

⇒ Κάθε μία από τις ομάδες αυτές έχει διαφορετική αντιμετώπιση και άμεση αλλά και μακροπρόθεσμη. Η πρώτη και η τρίτη ομάδα παθήσεων, είναι καλοήθεις και προκαλούν μόνο πόνο, παραμόρφωση και αδυναμία κινητικότητας. Για την άμεση ανακούφιση και αντιμετώπιση τους υπάρχουν ιατροτεχνολογικά προϊόντα. 

Το ROLL-ON της NATURACTIVE ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΡΘΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΥΕΣ

 

αποτελεί ένα Ιατροτεχνολογικό Προϊόν το οποίο ανακουφίζει τους μύες και τους πόνους των αρθρώσεων.

Με Βιολογικά αιθέρια έλαια Γωλθερίας (Wintergreen) και Μέντας, ανακουφίζει άµεσα από τους πόνους των αρθρώσεων και των µυών, οξείς ή χρόνιους (αρθρίτιδα, τενοντίτιδα, τραυµατισµός κτλ.).

⇒ Η στιγµιαία δροσερή του αίσθηση παρέχει στοχευµένη δράση σε άκαµπτα σηµεία του σώµατος µε σκοπό να αποκατασταθεί η ευελιξία και η κινητικότητα.

⇒ Η τριπλή κεφαλή εφαρµογής το καθιστά άνετο στη χρήση!

* Ιδανικό για αθλητές για στοχευμένη ανακούφιση και αντιμετώπιση μικροτραυματισμών ή πόνου μυών.

Γράψτε τα σχόλιά σας

To email σας δεν θα δημοσιευτεί. Απαραίτητα πεδία*