Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΟΜΟΡΦΙΑ

Αντιμετώπισε τους επισκέπτες του καλοκαιριού… τις “καφέ κηλίδες”!

Κοιτάζεις τον καθρέφτη σου, βλέπεις ένα λαμπερό βλέμμα, ένα γλυκό χαμόγελο, όμως το  μάτι σου σταματάει σε εκείνες τις καφέ κηλίδες που απέκτησες από τον ήλιο; Μπορεί για κάποιες να είναι γοητευτικές, κάποιες άλλες όμως θα ήθελαν να επαναφέρουν το δέρμα τους στο αρχικό του χρώμα πριν μπει το φθινόπωρο! 

⇒ Ο πρώτος και βασικός λόγος που αποκτούμε καφέ κηλίδες είναι η υπερβολική έκθεση στον ήλιο και στις ακτίνες UV. Αυτό μπορεί να προκληθεί είτε από την ηλιακή ακτινοβολία (ειδικά χωρίς εφαρμογή αντηλιακού), είτε από τεχνητό μαύρισμα.

Σε όσο περισσότερο ηλιακό φως και υπεριώδη ακτινοβολία είμαστε εκτεθειμένοι, τόσο πιο γρήγορα επιτείνεται στο σώμα μας η διαδικασία της μελανίνης. Η μελανίνη είναι η φυσική αντίδραση του σώματός μας στον ήλιο, και είναι υπεύθυνη για το μαύρισμα και το σκούρο χρώμα του δέρματός μας.

⇒ Με τον καιρό το μαύρισμα εξασθενεί, αλλά οι περιοχές που έχουν εκτεθεί σοβαρά σε υπεριώδη ακτινοβολία, κατά τη διάρκεια των ετών θα δημιουργήσουν κάποιες καφέ κηλίδες. Αυτό σημαίνει ότι η μελανίνη ήταν υπερδραστήρια σε αυτά τα σημεία, με αποτέλεσμα την εμφάνιση αυτών των κηλίδων.

Η λύση για λεύκανση και λάμψη ακούει στο όνομα

 

μια Ισπανική εταιρεία με εμπειρία από το 1994 που τώρα έρχεται να προσφέρει φροντίδα με τα προϊόντα της και την Ελλάδα!

Αντιμετώπισε τις καφέ κηλίδες με το
Babe Iqualogy White Serum

 Ένας Ορός λεύκανσης προσώπου που απορροφάται άμεσα και διορθώνει τον χρωματικό τόνο της επιδερμίδας. Η Εντατική δράση του βοηθά στην πρόληψη εμφάνισης των καφέ κηλίδων ενώ μειώνει τις ήδη υπάρχουσες, αφήνοντας την επιδερμίδα λαμπερή.

♦Για όλους τους τύπους δέρματος, ακόμη και για τα πιο ευαίσθητα.♦

♦ Κατάλληλο για την περίοδο της εγκυμοσύνης και του θηλασμού.♦

♦ Μη φωτοευαισθητοποιός σύνθεση.♦

Ρίξτε λίγες σταγόνες στα δάχτυλα των χεριών σας και εφαρμόστε σε καθαρό πρόσωπο & λαιμό με απαλές ανοδικές κινήσεις, μέχρι να απορροφηθεί πλήρως. Χρησιμοποιείται καθημερινά, πρωί & βράδυ.

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μόνο ή και συνδυαστικά με την

Babe Iqualogy White Skin Tone Unifying Fluid

Μία κρέμα λεύκανσης με λεπτόρρευστη υφή που ενυδατώνει και απορροφάται άμεσα από την επιδερμίδα. Βοηθά στη μείωση των καφέ κηλίδων και επαναφέρει τη φωτεινότητα της επιδερμίδας.

♦Επίσης για όλους τους τύπους δέρματος, ακόμη και για τα πιο ευαίσθητα.♦

♦Κατάλληλη για την περίοδο της εγκυμοσύνης και του θηλασμού.♦

♦Μη φωτοευαισθητοποιός σύνθεση.♦

 

Εφαρμόστε καθημερινά, πρωί & βράδυ σε καθαρό πρόσωπο και λαιμό κάνοντας απαλό μασάζ, μέχρι να απορροφηθεί πλήρως.

Τώρα… κάθε φορά που θα κοιτάζεις τον καθρέφτη θα εντυπωσιάζεσαι από το λαμπερό πρόσωπο σου! 

 

 

 

Γράψτε τα σχόλιά σας

To email σας δεν θα δημοσιευτεί. Απαραίτητα πεδία*