Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΓΥΝΑΙΚΑ

Αντιγήρανση, κράτα το χρόνο με το μέρος σου!

“Αυτές τις γιορτές θέλω πραγματικά να λάμπω!” 

Μήπως όμως η πραγματική σου επιθυμία είναι βαθύτερη; Δηλαδή… να διατηρήσεις από εδώ και στο εξής τη λάμψη αλλά και το χρόνο με το μέρος σου; !  Μα, φυσικά και μπορείς και δεν υπερβάλουμε καθόλου! Πως;

Με μία μικροσκοπική κάψουλα η οποία κρύβει μέσα της το μυστικό της αντιγήρανσης!

Με δεδομένο πως η ομορφιά προέρχεται και από το εσωτερικό του σώματος, τα εργαστήρια Lierac πηγαίνουν ένα βήμα παραπάνω προσφέροντας, για πρώτη φορά, ένα συμπλήρωμα διατροφής ώστε να καταναλώνεται σε συνδυασμό με την απόλυτη σειρά αντιγήρανσης:
Υποδεχτείτε τις PREMIUM Les Capsules!⇐🛒 ⇓

Κάθε κάψουλα περιέχει ένα μοναδικό συνδυασμό των καλύτερων ενεργών συστατικών αντιγήρανσης στην βέλτιστη ποσότητα. Το συμπλήρωμα διατροφής είναι σχεδιασμένο με μία τεχνολογία κάψουλας η οποία εγγυάται τη βέλτιστη διάσπαση ( βιοδιαθεσιμότητα), επιτρέποντας στο σώμα να απορροφήσει στο μεγαλύτερο ποσοστό τα ενεργά συστατικά τα οποία θα δράσουν στην επιδερμίδα. Έχοντας υψηλή περιεκτικότητα σε πολύτιμα έλαια, βιταμίνες και μέταλλα οι Premium Κάψουλες προστατεύουν αποτελεσματικά την επιδερμίδα από το οξειδωτικό στρες

Δραστικά Συστατικά :

Υαλουρονικό οξύ & Κολλαγόνο: Η σύνθεση συνδυάζει υαλουρονικό οξύ και κολλαγόνο. Μαζί, τα συστατικά αυτά, τα οποία βρίσκονται από την φύση στον οργανισμό, συμβάλλουν στη επίτευξη του μέγιστου αντιγηραντικού αποτελέσματος.

Βιταμίνη Ε & Ψευδάργυρος/ Σελήνιο: Ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό σύμπλοκο το οποίο βοηθάει στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες, έναν από τους βασικότερους παράγοντες που οδηγούν στη γήρανση των κυττάρων.

Ελαιο Βοράγκου & Αργκαν:  Ένας συνδυασμός δυο πολύτιμων ελαίων. Το έλαιο Βοράγου, έχει υψηλή περιεκτικότητα σε λινελαϊκό οξύ (ωμέγα-6), το οποίο είναι ένα βασικό λιπαρό οξύ για το σώμα γνωστό για τη σημαντική του δράση στην ανανέωση των κυττάρων. Το έλαιο Αργκάν είναι πλούσιο σε ωμέγα-9, ενδυναμώνει και συμπληρώνει τη δράση του ελαίου Βοράγου ως πηγή άλλων βασικών λιπαρών οξέων για το σώμα.

 Για  επιδερμίδα που ακτινοβολεί ομορφιά και επηρεάζεται ολοένα και λιγότερο από το πέρασμα του χρόνου ο συνδυασμός είναι  ένας!

H ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης LIERAC PREMIUM!⇐🛒 ⇓

Ανακάλυψε τα χριστουγεννιάτικα πακέτα και ξεγέλασε το χρόνο απολαμβάνοντας τη λαμπερή, αναζωογονημένη επιδερμίδα σου!

Lierac Xmas Pack⇐🛒 ⇓

Γράψτε τα σχόλιά σας

To email σας δεν θα δημοσιευτεί. Απαραίτητα πεδία*