Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΟΜΟΡΦΙΑ

Ανακάλυψε τον δικό σου Wise Beauty τρόπο περιποίησης!

Η περιποίηση μας αρκετές φορές χρειάζεται να είναι έξυπνη! Και όταν λέμε έξυπνη, εννοούμε να έχει εκπληκτικά αποτελέσματα χωρίς να σπαταλάμε πολύ χρόνο αλλά και χρήματα! Γίνεται; Κι όμως γίνεται!

Η εταιρεία VICAN έχοντας τη φιλοσοφία να προσφέρει πρωτότυπα και καινοτόμα προϊόντα υγείας & ομορφιάς υψηλών προδιαγραφών με σεβασμό στον καταναλωτή, δημιούργησε τη σειρά περιποίησης προσώπου WISE BEAUTY κερδίζοντας την εμπιστοσύνη μας!

Καλύπτοντας όλα τα βήματα καθαρισμού με ποιότητα αλλά και έξυπνους τρόπους μας χαρίζει λάμψη και ομορφιά!

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ακολουθήσεις τα….

#Tips !
1 . Καθαρισμός σε βάθος με 5 απλά βήματα!
Vican Konjac Face Sponge Σφουγγάρι Προσώπου με Σκόνη Τζίντζερ 

 Καθαρίζει σε βάθος, αφαιρεί το μακιγιάζ, απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, προστατεύει και τονώνει την επιδερμίδα! Eίναι κατασκευασμένο από τις φυτικές ίνες του Amorphophallus Konjac.
Το Amorphophallus Konjac είναι ένα αιωνόβιο φυτό, το οποίο παράγεται και καταναλώνεται στην Ιαπωνία εδώ και 1.500 χρόνια. Για πάνω από έναν αιώνα, οι γυναίκες στην Ιαπωνία χρησιμοποιούν το konjac ως τελετουργία ομορφιάς για το ευαίσθητο δέρμα τους.

Το Konjac Sponge είναι εμπλουτισμένο με ginger, το οποίο είναι γνωστό για τις αντιβακτηριδιακές του ιδιότητες. Λόγω των τονωτικών ιδιοτήτων του προστατεύει από την γήρανση και συμβάλλει στην ελαστικότητα του δέρματος.

♦ Ανακάλυψε τα υπόλοιπα Konjac Sponge, εμπλουτισμένα με Πράσινο Τσάι και Μαύρο Άνθρακα Bamboo και επέλεξε το δικό σου! ♦

2 . Με τη δύναμη του μαύρου σαπουνιού!
Vican Black Detox Σαπούνι Προσώπου για Βαθύ Καθαρισμό 

Ένα σαπούνι προσώπου με ενεργό άνθρακα που απομακρύνει τις τοξίνες και προσφέρει έναν βαθύ καθαρισμό, απομακρύνοντας τους ρύπους της καθημερινότητας από το πρόσωπο. Η σύνθεση του με ενεργό άνθρακα, φυτοπλαγκτόν και πολύτιμα έλαια αποτοξινώνει την επιδερμίδα χωρίς να την ξηραίνει.

3 . Δρα σαν ‘’μαγνήτης’’!
Vican Wise Beauty Black Detox Mask

Με την ιδιότητα να έλκει τις ακαθαρσίες του δέρματος μέσα από τους πόρους, όπως το λάδι, η βρωμιά, τα χημικά και άλλα σωματίδια, βελτιώνει τον τόνο, την υφή και τη γενική κατάσταση του δέρματος. Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος. Περιέχει: Ενεργό άνθρακα, Καολίνη, Φυτοπλαγκτόν, Λευκό τσάι, Πανθενόλη και Αλόη.

4 . Ενυδάτωση και σύσφιξη!
Vican Wise Beauty 24h Beauty Cream Face & Eye 

Ενυδατική και συσφικτική κρέμα που δρα στα σημάδια της γήρανσης με Matrixyl Synthe’6, Ιχθυοκολλαγόνο και Υαλουρονικό.

 Εξισορροπεί και λειαίνει τις ρυτίδες 
 Μειώνει τον όγκο και το βάθος τους «αναδομώντας» την επιδερμίδα στα σημεία που το χρειάζεται.

Έφτασε η στιγμή να δοκιμάσεις τη δική σου Wise Beauty!
♦Μπορείς να αντισταθείς στον εντυπωσιακό και αποτελεσματικό τρόπο περιποίησης της VICAN;; !!!! ♦

 

 

Γράψτε τα σχόλιά σας

To email σας δεν θα δημοσιευτεί. Απαραίτητα πεδία*