Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΟΜΟΡΦΙΑ

Ανακάλυψε τα 3 απλά βήματα της Ducray για δυνατά & υγιή μαλλιά!

H προοδευτική τριχόπτωση, γνωστή επίσης και ως συστηματική τριχόπτωση αποτελεί ένα θέμα που απασχολεί την καθημερινότητα ανδρών και γυναικών. Η απώλεια τριχών σε κάθε χτένισμα ή λούσιμο προκαλεί άγχος ως προς την μετέπειτα εικόνα, ειδικά με το πέρασμα του χρόνου.

Η δραστηριότητα των θυλάκων της τρίχας καθορίζει την ανάπτυξη των μαλλιών μας. Στην προοδευτική τριχόπτωση, κάθε κύκλος ζωής της τρίχας είναι συντομότερος σε σχέση με τον προηγούμενο. Μετά από 25 κύκλους περίπου, οι θύλακες της τρίχας έχουν εξαντλήσει τα αποθέματά τους, συρρικνώνονται και στη συνέχεια εξαφανίζονται, μερικές φορές χρόνια νωρίτερα.
Αυτή η μορφή τριχόπτωσης έχει κυρίως γενετική αιτιολογία. Ορισμένες παθήσεις μπορεί επίσης να προκαλέσουν προοδευτική τριχόπτωση.

Δεν  υπάρχει όμως πρόβλημα χωρίς λύση!

 Και αυτό η DUCRAY το γνωρίζει 85 χρόνια τώρα με τις δερματολογικές καινοτομίες προσφέροντας τη φροντίδα που βελτιώνει την καθημερινότητά μας!

O Albert Ducray, γιος δερματολόγου,δημιούργησε τη δική του σειρά σαμπουάν, που έδιναν λύση σε δερματολογικά προβλήματα και τότε πωλούνταν σε ατομικές δόσεις. Για την εποχή εκείνη, ήταν μια σπουδαία καινοτομία! Η γνωριμία του με τον Pierre Fabre το 1969 αποτέλεσε το καθοριστικό βήμα για την επέκταση και ανάπτυξη του οίκου φτάνοντας μέχρι το σήμερα με προϊόντα εξειδικευμένα για το δέρμα και το τριχωτό της κεφαλής.

Ανακάλυψε και εσύ τα 3 απλά βήματα που αντιμετωπίζουν την προοδευτική τριχόπτωση!
1. ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΩ
Ducray Anaphase+ Shampooing Complement Antichute ⇐🛒 ⇓

Δυναμωτικό συμπληρωματικό σαμπουάν κατά τις τριχόπτωσης:

  • Προετοιμάζει το τριχωτό της κεφαλής για τις αγωγές κατά της τριχόπτωσης.
  • Προσδίδει δύναμη και αντίσταση στα ταλαιπωρημένα μαλλιά.
  • Σύνθεση υψηλής ανεκτικότητας, χωρίς paraben, χωρίς σιλικόνη
  • Ενισχυμένη ενυδατική βάση & παράγοντες που προσδίδουν όγκο στα μαλλιά
  • Αποτελεσματικότητα : 84,7% ποσοστό ικανοποίησης κατά τη χρήση του προϊόντος
2. ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ
Ducray Neoptide

H Λοσιόν αγωγής Neoptide Women κατά της προοδευτικής τριχόπτωσης για τη γυναίκα, χάρη στη στοχευμένη της δράση στη φάση ανάπτυξης της τρίχας, σταματάει την τριχόπτωση και διεγείρει την εκ νέου ανάπτυξη των μαλλιών. Η ανάλαφρη υφή της επιτρέπει την καθημερινή χρήση της χωρίς να προκαλεί λιπαρότητα στα μαλλιά. Αποτελεσματικότητα : Ανάπτυξη: +75%, μαλλιά ανάλαφρα και απαλά.

⇒ Η Νeoptide MEN είναι μία λοσιόν, με δύο δραστικά συστατικά που δρουν συνεργικά (Μονολαουρίνη, Peptidoxyl-4) και τρεις δράσεις:

  1. Δράση στο σήμα WNT
  2. Δράση στον αγγειακό παράγοντα
  3. Δράση στον ορμονικό παράγοντα

Η τριπλή αυτή αποτελεσματικότητα οδηγεί σε ομαλοποίηση του κύκλου ζωής της τρίχας, επιβραδύνοντας την τριχόπτωση και κατ’ επέκταση την πλήρη απώλεια μαλλιών. Αποτελεσματικότητα κατά της τριχόπτωσης: 75% από την 6η εβδομάδα και 90% στους 3 μήνες αγωγής.

3. ΕΝΙΣΧΥΩ
 Ducray Anacaps Progressiv 

Η πρωτότυπη σύνθεση του Anacaps Progressiv προσφέρει στον βολβό της τρίχας βιοτίνη (βιταμίνη Β8), ψευδάργυρο, σελήνιο που συμμετέχουν στη διατήρηση μια υγιούς τρίχας και βιταμίνη Β6 που συνεισφέρει στην ομαλή σύνθεση κυστεΐνης. Επιπλέον, η βιταμίνη Β6 συνεισφέρει στη διατήρηση μιας φυσιολογικής ορμονικής δραστηριότητας. To σελήνιο, ο ψευδάργυρος, όπως και οι βιταμίνες C & B2 βοηθούν στην προστασία των κυττάρων από τις οξειδωτικές βλάβες.

Αποτελέσματα: Από τους 3 μήνες χρήσης:

  • 92% πυκνότητα
  • 95% ανθεκτικότητα
  • 87% όγκος
#stronglikehair
Τώρα τα μαλλιά σου είναι το ίδιο δυνατά όπως οι στιγμές σου!

Γράψτε τα σχόλιά σας

To email σας δεν θα δημοσιευτεί. Απαραίτητα πεδία*