Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΟΜΟΡΦΙΑ

Ανακάλυψε τα αγαπημένα “Vegan friendly” προϊόντα περιποίησης!

Η Vegan επιρροή ξεκίνησε από την Αμερική και σταδιακά έφτασε μέχρι την Ευρώπη, δεν πρόκειται όμως μόνο για μία τάση αλλά για μία βαθιά ιδεολογία απέναντι στην κακοποίηση των ζώων και στη χρήση ζωικών παράγωγων. Οι άνθρωποι που ακολουθούν μία Vegan διατροφή, χρησιμοποιούν και για την περιποίηση τους προϊόντα με φυσικά συστατικά.

Ανακάλυψε και εσύ τα Vegan Friendly προϊόντα της

 Η μάρκα είναι το αποτέλεσμα μιας αυθεντικής γαλλοκορεατικής συνέργειας στη φυτοκοσμητολογία με την καινοτομιά:

♦ Να επαναφέρει την ισορροπία του δέρματος απέναντι στις καθημερινές επιθέσεις ώστε να ανακτήσει η επιδερμίδα τη φυσική αρμονία της ♦

ΕΝΑ ΙΔΑΝΙΚΟ: H ΑΨΕΓΑΔΙΑΣΤΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ
Εκτεθειμένη σε έναν απαιτητικό τρόπο ζωής και σε καθημερινές πολλαπλές περιβαλλοντικές επιθέσεις, η επιδερμίδα χάνει την ισορροπία και τη νεότητά της. Κι όμως, όλες οι γυναίκες ονειρεύονται μία αψεγάδιαστη επιδερμίδα. Στην Κορέα, αυτό το ιδανικό είναι μια πραγματικότητα χάρη στα οφέλη των παραδοσιακών φυτών!
ΜΙΑ ΜΑΡΚΑ ΑΥΣΤΗΡΗΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ

Με 93συστατικά φυσικής προέλευσης και 7βελτιωτικά υφής και άρωμα για αισθητηριακή απόλαυση, παράγοντες για σταθεροποίηση και διατήρηση των συνθέσεων.

Ακολούθησε και εσύ τη ρουτίνα ομορφιάς
Jowaé Micellar Cleansing Water ⇐ 🛒 ⇓

 Το Νερό καθαρισμού που κατέκτησε το βραβείο Prix D’Excellence του περιοδικού MARIE CLAIRE!!

Με μικύλλια, αντιοξειδωτικές Φωτοφαινόλες & Αυτοκρατορική παιώνια ταιριάζει σε όλους τους τύπους επιδερμίδας, ακόμη και τις ευαίσθητες. Κατάλληλο για Πρόσωπο και μάτια. Με 94% συστατικά φυσικής προέλευσης, καθαρίζει και αφαιρεί το μακιγιάζ. Η επιδερμίδα είναι καθαρή, απαλλαγμένη από το μακιγιάζ και τους ρύπους. Ακτινοβολεί!

Jowaé Ενυδατικό & Αναζωογονητικό Gel Ματιών με Κουμκουάτ ⇐🛒 ⇓

                                                                                                                                  photo: @ioanna_samara

Μερικές από τις μεγαλύτερες χαρές στη ζωή είναι οι πιο απλές! H περιποίηση της περιοχής των ματιών με το νέο αναζωογονητικό gel με βιταμίνες είναι μια από αυτές! 

Με 97% συστατικά φυσικής προέλευσης, ενυδατώνει, αναζωογονεί το βλέμμα και σβήνει τα σημάδια της κούρασης. Η περιοχή των ματιών είναι ενυδατωμένη, φαίνεται απολύτως λεία και αναζωογονημένη. Τα σημάδια της κούρασης εξαφανίζονται, το βλέμμα φαίνεται λαμπερό και ξεκούραστο! Χωρίς Άρωμα.

Jowaé​​​​​​​ Συμπυκνωμένος Ορός Νύχτας  ⇐🛒 ⇓

Ο συμπυκνωμένο Ορός Νεότητας νύχτας της Jowaé για Λάμψη και Αποτοξίνωση της επιδερμίδας!

Συνδυάζει δύο υπέροχα συστατικά: AHA και Βιταμίνη Β3. Τα AHA ενισχύουν την κυτταρική ανανέωση για φυσική λάμψη. Η Βιταμίνη Β3 ενισχύει το δερματικό φραγμό και περιορίζει την απώλεια νερού. Το αποτέλεσμα; Λεία, φωτεινή και αποτοξινωμένη επιδερμίδα!

Jowaé Αναζωογονητικό Ενυδατικό Γαλάκτωμα ⇐🛒 ⇓

Το Αναζωογονητικό Γαλάκτωμα Σώματος με Αντιοξειδωτικές Φωτοφαινόλες!

Ενυδατώνει και τονώνει το σώμα, αφήνοντας την επιδερμίδα σας απαλή και λαμπερή. Η ελαφριά σύνθεσή του απορροφάται γρήγορα και σας επιτρέπει να ντύνεστε αμέσως μετά την εφαρμογή!

Ανακάλυψε όλα τα προϊόντα της Jowaé εδώ ⇐ 🛒 ⇓

Γράψτε τα σχόλιά σας

To email σας δεν θα δημοσιευτεί. Απαραίτητα πεδία*