Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

DIY

Αλλαγή εποχής-Έξυπνα tricks για οργάνωση της ντουλάπας!

Ναι, πλησιάζει σιγά σιγά η στιγμή που θα πρέπει να βάλεις σε τάξη τη ντουλάπα σου, μετά το καλοκαίρι, ώστε να υποδεχθεί τα φθινοπωρινά αλλά και χειμωνιάτικα ρούχα. Τα tricks που έρχονται θα σου λύσουν τα χέρια ειδικά αν ο χώρος της ντουλάπας σου δεν είναι αρκετά ευρύχωρος. 

1 . Κουτιά αποθήκευσης!

Θα σου φανούν πολύ χρήσιμα ώστε να μοιάζουν όλα πραγματικά αρμονικά τακτοποιημένα. Μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις για μικρά αντικείμενα, αξεσουάρ, τσάντες ακόμη και μπλουζάκια. Επίλεξε τα χρώματα και το ύφος με βάση το δικό σου στυλ. Όσο πιο γήινα τα χρώματα, τόσο πιο ευχάριστη θα μοιάζει η ντουλάπα σου στο άνοιγμα της!

2 .Έξυπνη διαχείριση των παπουτσιών

Υπάρχουν ντουλάπες που έχουν ειδικά ράφια (και ανοιγόμενα) για την τακτοποίηση των παπουτσιών. Αν δεν διαθέτει η δική σου μπορείς να αξιοποιήσεις άλλους τρόπους…

…όπως η τοποθέτηση ειδικών επιτοίχιων ραφιών…

…ή ακόμη και στην πόρτα της ντουλάπας.

3 . Χωρίσματα συρταριών

Είναι εύχρηστα και πολύ πρακτικά, μπορείς να τα βρεις σε διάφορα μεγέθη είτε στη μορφή κουτιών είτε σαν διαχωριστικά για να τα τοποθετήσεις εσύ στις αποστάσεις που χρειάζεσαι… και δεν είναι άλλα από τα ειδικά χωρίσματα συρταριών που θα βάλουν σε τάξη εσώρουχα, μπλούζες, κοσμήματα και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς!

4 . Επιχείρηση τσάντες

Μπορείς να βρεις πολλούς, έξυπνους αλλά και όμορφους τρόπους για να βάλεις σε σειρά τις τσάντες σου!

5 . Τα κοσμήματα στη θέση τους

Αν διαθέτεις αρκετά κοσμήματα, δεν είναι ανάγκη να είναι είτε ανακατεμένα μεταξύ τους, είτε σε διάσπαρτα κουτιά που πιάνουν χώρο. Δημιούργησε το δικό τους συρτάρι, έτσι θα τα βρίσκεις και πιο εύκολα…

…ή τον δικό τους ξεχωριστό χώρο!

6 . Παντελόνια σε σειρά

Κρέμασέ τα, ή δίπλωσέ τα με το σωστό τρόπο ώστε να μην τσαλακωθούν. Μην τα αφήσεις μόνο στοιβαγμένα στη ντουλάπα σου διότι κάθε φορά που θα τραβάς ένα θα πρέπει να σηκώσεις και να τακτοποιήσεις και τα υπόλοιπα.

7. Πουλόβερ και φούτερ (εν)τάξ(ει)

Συρτάρια, ράφια, όπου και αν τα τοποθετήσεις θυμήσου να τα χωρίσεις ανά χρωματική παλέτα αλλά και υφή, έτσι με βάση τον καιρό θα βρίσκεις εύκολα αυτό που χρειάζεσαι!

Γράψτε τα σχόλιά σας

To email σας δεν θα δημοσιευτεί. Απαραίτητα πεδία*