Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΓΥΝΑΙΚΑ

Η πιο… Ζen περιποίηση προσώπου!

Με το πέρασμα του χρόνου, η ανάγκη για στοχευμένη περιποίηση προσώπου και εντατική ενυδάτωση του μεγαλώνει συνεχώς. Η μείωση της σφριγηλότητας και της ελαστικότητας της επιδερμίδας ξεκινάει από τα 25, με την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης να μειώνονται συνεχώς. Από τα 40 και μετά, τα σημάδια του χρόνου γίνονται πλέον ορατά, με την εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων γύρω από τα μάτια και το στόμα.

Η εξειδικευμένη σειρά περιποίησης προσώπου CollaZen+ Face Care ήρθε για να κερδίσει την εμπιστοσύνη σου διατηρώντας την επιδερμίδα σου νεανική και λαμπερή!

Πρόκειται για μία καινοτόμα σειρά περιποίησης που περιλαμβάνει:

CollaZen+ Collagen Cream

H 1η ελληνική κρέμα προσώπου με υδρολυμένο κολλαγόνο για βαθιά ανάπλαση!

Χάρη στη μοναδική της σύσταση από κολλαγόνο ψαριού ρετνάν και αλόη, η CollaZen+ Collagen Cream  αναπλάθει τις ρυτίδες και συσφίγγει την επιδερμίδα, βελτιώνοντας παράλληλα την υφή της κι επαναφέροντας τη χαμένη της ελαστικότητα και σφριγηλότητα, αφήνοντας το δέρμα λείο και απαλό, χωρίς ίχνη λιπαρότητας. Τα αποτελέσματα γίνονται εμφανή από τις πρώτες κιόλας ημέρες χρήσης, ενώ η πλήρης κι ολοκληρωμένη ανάπλαση της επιδερμίδας ολοκληρώνεται μετά από 3-4 μήνες τακτικής χρήσης.

CollaZen+ Hyaluronic Cream

Kρέμα προσώπου βαθιάς ενυδάτωσης με βάση το υαλουρονικό οξύ!

Η CollaZen+ Hyaluronic Cream είναι πλούσια σε υαλουρονικό οξύ, ένα συστατικό που συγκρατεί 1.000 φορές το βάρος του σε νερό, χαρίζοντας ουσιαστική ενυδάτωση και λάμψη. Παράλληλα, η επιδερμίδα ανακτά τη νεανική της όψη, με τις λεπτές γραμμές να εξαφανίζονται και τις πιο έντονες ρυτίδες να μειώνονται σταδιακά. Η απαλή κι ελαφριά της σύνθεση, είναι η ιδανική για ευαίσθητες επιδερμίδες. Το δέρμα μένει απαλό, χωρίς λιπαρότητα, για 24 ώρες.

CollaZen+ Eye Gel

Aποτελέσματα που δεν θα πιστεύετε… στα μάτια σας!

Το gel ματιών CollaZen+ Eye Gel, πλούσιο σε υδρολυμένο κολλαγόνο, δημιουργήθηκε με στόχο να προσφέρει μια εξειδικευμένη κι αποτελεσματική περιποίηση γύρω από την περιοχή των ματιών. Χάρη στην μοναδική του φόρμουλα, καταφέρνει και διεισδύει στις στοιβάδες της επιδερμίδας, αναπλάθωντας τις μικρές ρυτίδες που δημιουργούνται μετά την ηλικία των 30. Ταυτόχρονα, το δέρμα γίνεται πιο λείο και ενυδατώνεται, ενώ  το περίγραμμα των ματιών ζωντανεύει και το βλέμμα δείχνει ξεκούραστο, χωρίς πρηξίματα και μαύρους κύκλους. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά, από την πρώτη εβδομάδα χρήσης, και διαρκούν.

Απόλαυσε και εσύ τη λάμψη και την ανανέωση που σου προσφέρει η CollaZen
Γιατί η ζωή…θέλει Zen!

 

 

Γράψτε τα σχόλιά σας

To email σας δεν θα δημοσιευτεί. Απαραίτητα πεδία*