Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΟΜΟΡΦΙΑ

Liftactiv Specialist! Καθημερινό πρωτόκολλο φροντίδας κατά των ρυτίδων και των καφέ κηλίδων!

Ο συνδυασμός των ρυτίδων με τις καφέ κηλίδες μπορεί να μοιάζει δύσκολα αντιμετωπίσιμος, ειδικά κάτω από το πέπλο μίας χώρας με ηλιοφάνεια στο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα της και ενώ η ρύπανση επηρεάζει κατά πολύ την ατμόσφαιρα, ως συνέπεια και το δέρμα μας. Η καθημερινή φροντίδα της επιδερμίδας μας είναι απαραίτητη με τα σωστά βήματα αλλά και με εξειδικευμένα προϊόντα! 

Η VICHY δημιούργησε το δικό της πρωτόκολλο φροντίδας ακριβώς επάνω στις ανάγκες αυτού του δέρματος, με θεαματικά αποτελέσματα!

Γνώρισε και εσύ τα προϊόντα ανά βήμα περιποίησης!
Βήμα 1
Καθαρισμός / Purete Thermale⇐🛒

Αφιερώστε χρόνο για να καθαρίσετε σωστά το δέρμα σας. Τα καθαριστικά Vichy Pureté Thermale αφαιρούν όλους τους ρύπους αφήνοντας το δέρμα σας ελαστικό και φρέσκο. Το Pureté Thermale  3 σε 1 έχει κρεμώδη υφή που δημιουργείται για ξηρό και ευαίσθητο δέρμα, ενώ το Gel Facial cleanser έχει ένα πλούσιο καθαριστικό αφρού σχεδιασμένο για κάθε τύπο δέρματος.

Βήμα 2
Booster / Mineral 89🛒

Δώσε ένα Boost στην επιδερμίδα σου πριν δεχθεί τα υπόλοιπα προϊόντα με τη σύνθεση του #Mineral89 με Υαλουρονικό Οξύ Φυσικής Προέλευσης. Περιέχει 11 συστατικά, συμπεριλαμβανομένου του Ηφαιστειακού Νερού της Vichy πλούσιο σε μέταλλα. Αυτό το gel ενυδατώνει και ενισχύει το δέρμα για 24 ώρες με μόνο δύο καθημερινά πατήματα της αντλίας του!

Βήμα 3
Διόρθωση-Εξειδικευμένη Φροντίδα / Liftactiv Specialist B3 Serum⇐🛒

Οι καφέ κηλίδες μπορεί να είναι δύσκολο να διορθωθούν, ειδικά όταν το δέρμα σας εκτίθεται καθημερινά σε επιθετικούς παράγοντες όπως η ρύπανση και ο ήλιος που τις εντείνουν. Γνώρισε την καινοτομία της Vichy κατά της υπερμελάγχρωσης, τον ορό Liftactiv B3 Specialist . Βελτιώνει την υφή του δέρματος και την εμφάνιση μαύρων κηλίδων χάρη στις αντιφλεγμονώδεις ιδιότητές του. Το GlycolicAcid ή AHA, δρα ως peeling για την απολέπιση των ορατών καφέ κηλίδων στην επιφάνεια της επιδερμίδας για λεία υφή του δέρματος και τόνωση της λάμψης. Σύμφωνα με το κλινικό αποτέλεσμα της Vichy τα μαύρα στίγματα μειώνονται κατά 29% και έως και 71% σε 2 μήνες, το δέρμα είναι πιο ομοιόμορφο και ο τόνος του δέρματος πιο λαμπερός.  

Βήμα 4
Καθημερινή Αντιρυτιδική Φροντίδα / Liftactiv Collagen Specialist⇐🛒

Το δέρμα σας χάνει τη σφριγηλότητά του και αρχίζουν να εμφανίζονται σημάδια γήρανσης; Η Vichy έχει τη λύση με τη Liftactiv Collagen Specialist, το Ν°1 αντιγηραντικό προϊόν της Ευρώπης! Τροφοδοτείται από πεπτίδια κολλαγόνου και ηφαιστειακό νερό Vichy, η σύνθεσή του διορθώνει 100% τα ορατά σημάδια απώλειας κολλαγόνου διεγείροντας τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου του δέρματος. Σε 8 εβδομάδες, οι ρυτίδες μειώνονται κατά 24% και το περίγραμμα αναδιαμορφώνεται.  Δράσε τώρα ενάντια στα σημάδια της γήρανσης!

Βήμα 5
Αντηλιακή προστασία / Vichy Capital Soleil UV-Age Daily SPF50⇐🛒

Αναζητάτε προηγμένη και πλήρη προστασία από τις ακτίνες UV και τη ρύπανση; Γνωρίστε την Capital Soleil UV-Age Daily. Η πολλαπλά πατενταρισμένη τεχνολογία Netlock του σχηματίζει ένα εξαιρετικά λεπτό και ανθεκτικό φιλμ μικροσταγονιδίων αιχμαλωτίζει τα φίλτρα UV. Το δέρμα σας προστατεύεται από τη ρύπανση και τις ακτίνες UV με πολύ υψηλή προστασία ευρέως φάσματος UVB SPF50 και UVA PF46.