Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΟΜΟΡΦΙΑ

Τονωτική & Απολαυστική περιποίηση με 𝓖𝓲𝓷𝓰𝓮𝓻!

Πικάντικο και αρωματικό, το Ginger προσθέτει τις πινελιές του όχι μόνο στην κουζίνα μας αλλά χάρη στις αντιφλεγμονώδεις και αντιοξειδωτικές ιδιότητες του χρησιμοποιείται ευρέως και ως βασικό συστατικό προϊόντων περιποίησης!

Η Roger Gallet, με ιστορία 150 ετών και πολυτελή – καινοτόμα προϊόντα δημιούργησε έναν μοναδικό κόσμο αρωμάτων και περιποίησης. Επιλέξαμε για εσένα 3 αγαπημένα προϊόντα με το τονωτικό Ginger

Roger & Gallet Body Balm Red Ginger

Το Precious Red Ginger Body Balm είναι εμπλουτισμένο με αποσταγμένα εκχυλίσματα τζίντζερ, πολύτιμων ανθών και ελαίου αμυγδάλου. Το τζίντζερ έχει δυναμωτικές και συσφιγκτικές ιδιότητες, ενώ παράλληλα προσφέρει έντονη αίσθηση άνεσης και φρεσκάδας.
⇒ Ανάλαφρο και θρεπτικό, αυτό το βάλσαμο περιέχει κατά 95% συστατικά φυσικής προέλευσης, για να χαρίσει ζωντάνια και σφριγηλότητα στην επιδερμίδα. 

Roger & Gallet Shower Gel Red Ginger 

 Αφρόλουτρο Red Ginger με ενεργά φυσικά συστατικά, καθαρίζει απαλά την επιδερμίδα με πλούσιο ενυδατικό αφρό για μεταξένια επιδερμίδα.

Roger & Gallet Gingembre Rouge Intense 

Το Eau de Parfum Gingembre Rouge Intense είναι εμπνευσμένο από τη Ζανζιβάρη με ζωηρά άνθη τζίντζερ να συναντούν την ίριδα.

⇒ Ένας γλυκός αισθησιασμός, για ένα αποτέλεσμα κρύου-ζέστης. Η πολυδιάστατη συμφωνία του ροζ πιπεριού και των αποσταγμάτων κέδρου, πατσουλί και βαλσάμου τολού δημιουργεί μια άκρως θηλυκή ζωντάνια.

Το άρωμα είναι σαν την αγάπη. Ποτέ δεν είναι αρκετό. Αρωματιστείτε απλόχερα!

Άκου την καρδιά σου.
Ψεκάστε όπου μπορείτε να νιώσετε τον παλμό της καρδιάς σας (στους καρπούς, στο λαιμό και ντεκολτέ)! Έτσι αναδύεται καλύτερα η μυρωδιά του αρώματος! 

 

 

Γράψτε τα σχόλιά σας

To email σας δεν θα δημοσιευτεί. Απαραίτητα πεδία*