Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΟΜΟΡΦΙΑ

Πως να απαλλαχθώ από τους Μαύρους Κύκλους

Λίγο το ξενύχτι, λίγο η κληρονομικότητα, λίγο το αφυδατωμένο δέρμα, η κακή διατροφή και η περιοχή κάτω από τα μάτια είναι η πρώτη που δηλώνει την κούραση μας, εμφανίζοντας μαύρους κύκλους . Σίγουρα το πρώτο που έχουμε να κάνουμε είναι να βελτιώσουμε όλα τα παραπάνω (σε πολύ έντονες περιπτώσεις βέβαια χρειάζεται και η συμβουλή γιατρού), όμως αν οι μαύροι κύκλοι συνεχίζουν να είναι κομμάτι της ζωής μας λόγω κληρονομικότητας ή αν για μία συγκεκριμένη περίοδο είναι πιο έντονοι, τότε αυτό που μπορούμε εμείς να τους προσφέρουμε είναι ανακούφιση και σωστή κάλυψη! 

Ξεκούραστο και φωτεινό βλέμμα!
Lierac Diopticerne & Lierac Dioptifatigue

Δύο εξειδικευμένες κρέμες ματιών από τη LIERAC που στοχεύουν στην αναζωογόνηση, διόρθωση της κούρασης και των μαύρων κύκλων.

Darphin Ideal Resource Anti-Dark Circles Illuminator 

Ενυδατική Κρέμα Ματιών της DARPHIN με σύνθεση που μειώνει ορατά τους μαύρους κύκλους και τις λεπτές γραμμές.

Klorane Χαλαρωτικά Patchs Ξεκούρασης Ματιών 

Με ανθόνερο Κυανής Κενταύριας τα patchs της KLORANE λειαίνουν τα χαρακτηριστικά και σβήνουν τα σημάδια της κόπωσης, καθώς οι μαύροι κύκλοι και οι σακούλες μειώνονται αισθητά.

Σωστή Κάλυψη!

Η επιλογή της απόχρωσης είναι αυτή που θα δώσει και το καλύτερο αποτέλεσμα. Αυτό που πρέπει να προσέξουμε είναι να μην χρησιμοποιούμε πολύ ανοιχτό concealer καθώς το μόνο που θα καταφέρουμε είναι η περιοχή να δείχνει γκρι και ακόμη πιο κουρασμένη.

⇒ Για να καλυφθούν τέλεια οι κύκλοι προτιμήστε τα concealer με το πιο κόκκινο/ σομόν χρώμα.

⇒ Για ελαφριά κάλυψη χρησιμοποιούμε σαν βάση concealer σε έναν τόνο πιο σκούρο από το χρώμα της επιδερμίδας σας και μετά από πάνω βάλτε έναν πιο τόνο πιο ανοιχτό.

⇒ Μπλέκοντας τις αποχρώσεις επιτυγχάνουμε το χρώμα που ταιριάζει με το δέρμα μας, τελειώνοντας όμως πάντα με την ανοιχτή απόχρωση. 

Korres Instant Light Illuminator Concealer 

Concealer λάμψης από την KORRES σε υγρή μορφή εμπλουτισμένο με έλαιο Άγριου Τριαντάφυλλου, και βιταμίνη C που φωτίζει άμεσα την περιοχή γύρω από τα μάτια και τα ζυγωματικά προσδίδοντας λαμπερή όψη. Χάρη στις μοναδικές πέρλες που περιέχει, αντανακλά το φως και δημιουργεί ένα διάφανο πέπλο λάμψης στο δέρμα που δίνει το αποτέλεσμα εφέ καθρέφτη.

Vichy Dermablend SOS Cover Stick Corrective Stick SPF25 Opal 15

Διορθωτικό Concealer της VICHY που προσφέρει πολύ υψηλή κάλυψη σε έντονους μαύρους κύκλους και ατέλειες.

Avene Couvrance Pinceau Correcteur

Διορθωτικό Πινέλο της AVENE με SPF 15 για το ανοιχτόχρωμο δέρμα, το οποίο ομορφαίνει & χαρίζει λάμψη για να καλύψει κάθε ατέλεια (μαύρους κύκλους, σπυράκια κλπ)

 

 

 

Γράψτε τα σχόλιά σας

To email σας δεν θα δημοσιευτεί. Απαραίτητα πεδία*