Σύνδεση στο λογαριασμό σας
Εισάγετε το email και τον κωδικό σας για να συνδεθείτε.
i

Άκυρο email ή κωδικός πρόσβασης. Παρακαλούμε δοκιμάστε ξανά

Δημιουργία νέου λογαριασμού
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€.
3 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ
BRONZE WINNER E-VOLUTION AWARDS 2024
ΒΡΕΣ ΜΑΣ ΕΔΩ!
ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ.
{{order.total_quantity}}
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ!
ΕΧΕΤΕ 1 ΠΡΟΪΟΝ
ΕΧΕΤΕ {{order.total_quantity}} ΠΡΟΪΟΝΤΑ
{{item.category}}
{{item.quantity}}
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜ. {{ item.price }}
{{ item.discounted_price }}
Προσθέστε προϊόντα αξίας {{order.free_shipping_remaining_cost}} για Δωρεάν Μεταφορικά

Τι κάνουμε πριν, ενδιάμεσα και μετά το γυμναστήριο;

Και μετά από άπειρες αναβολές, ματαιώσεις, δικαιολογίες, αποφασίζεις επιτέλους να αξιοποιήσεις την εγγραφή σου στο γυμναστήριο. Άλλωστε, είναι η πιο κατάλληλη εποχή να ασχοληθείς με το σώμα σου, να τονώσεις το μυϊκό σου σύστημα και την αυτοπεποίθησή σου.

Ανεβαίνεις σε διαδρόμους με ανηφόρες και κατηφόρες, σηκώνεις βάρη, κάνεις κοιλιακούς, βλέπεις τα οφέλη της γυμναστικής σε σωματικό και ψυχολογικό επίπεδο και συνειδητοποιείς επιτέλους την αξία της!

Το γυμναστήριο χωρίζεται σε… 3 χρονικές περιόδους. Το πριν, το ενδιάμεσο και το μετά! Κάθε περίοδος, έχει τους δικούς της κανόνες που αν τους ακολουθήσεις θα σε βοηθήσουν να πολλαπλασιάσεις τις αντοχές σου και να δεις πιο γρήγορα τα αποτελέσματα στο σώμα σου!

Ξεκινάμε με τα Πριν του Γυμναστηρίου

Η σωστή προετοιμασία πριν το γυμναστήριο θα σε βοηθήσει να αποδόσεις καλύτερα και να το απολαύσεις περισσότερο. Ξεκινάμε…

  • Εφοδιασμός καυσίμων

Εφοδίασε τον οργανισμό σου με θρεπτικά συστατικά που θα σου χαρίσουν την ενέργεια που χρειάζεσαι. Ένα γεύμα ή μία μπάρα με πρωτεΐνες και καλούς, εύπεπτους υδατάνθρακες είναι ιδανικά.

  • Πιες νερό

Η καλή ενυδάτωση είναι απαραίτητη. Το νερό βοηθάει στη λίπανση των αρθρώσεων και σου παρέχει πολλά από τα ιχνοστοιχεία που έχει ανάγκη το σώμα κατά την άσκηση, ενώ του χαρίζει και ενέργεια.

  • Πάρε το κατάλληλο συμπλήρωμα

Τα συμπληρώματα διατροφής επαυξάνουν τα αποτελέσματα, ενισχύουν το μυϊκό σύστημα, συμβάλλουν στην αύξηση των καύσεων και την καύση του λίπους και ανεβάζουν τις αντοχές.

Συνεχίζουμε με τα Ενδιάμεσα

Έχεις φτάσει στο γυμναστήριο και ξεκινάς την προπόνηση. Και στο σημεία αυτό υπάρχουν ‘’απαράβατοι’’ κανόνες που διασφαλίζουν τα καλά αποτελέσματα και τη… σωματική σου ακεραιότητα. Πάμε…

  •  Κάνε προθέρμανση

Σε βοηθάει να μην τραυματιστείς, να μην πιαστείς και να μην ταλαιπωρηθείς μετά το τέλος της προπόνησης. Προετοιμάζει το μυοσκελετικό σύστημα, ώστε να ανταποκριθεί πιο αποτελεσματικά και να έχεις μεγαλύτερες αντοχές. Γι’ αυτό μην την παραμελείς ποτέ!

  • Βασικά, κάνε γυμναστική

Στο γυμναστήριο πας για να αποκομίσεις τα οφέλη της προπόνησης. Σίγουρα θα ανταλλάξεις και μερικές κουβέντες, άλλωστε τα γυμναστήρια είναι ένας ζωντανός χώρος. Σχεδόν όλοι έχουν βάλει στόχο να βελτιώσουν το σώμα τους, μη χάσεις εσύ τον δικό σου!

  • Μακριά από κινητά

Η συγκέντρωση είναι σημαντική κατά τη διάρκεια της άσκησης. Εκτός από σωματική ευεξία όταν γυμνάζεσαι αποκτάς καλύτερη ψυχολογία. Είναι κρίμα να σταματήσεις την έκρηξη/έκκριση των ορμονών της ‘’ευτυχίας’’ σεροτονίνη και ενδορφίνες. Άδραξε την ευκαιρία να ξεφύγεις από την εξάρτηση του κινητού.

  • Κάνε τα σετ μέχρι το τέλος

Ακολουθείς το πρόγραμμα του γυμναστή σου. Δεν αφήνεις τα σετ στη μέση γιατί έτσι δε θα φτάσεις ποτέ στο αποτέλεσμα που θέλεις.

  • Πίνεις νερό, ναι πάλι

Ειδικά αν η προπόνησή σου είναι έντονη ο οργανισμός χάνει ακόμα περισσότερα υγρά. Πίνε νερό με μικρές γουλιές, όχι μία και έξω, γιατί έτσι βλάπτεις το στομάχι σου, φουσκώνεις και δεν ενυδατώνεσαι σωστά. Στην περίπτωση που γυμνάζεσαι πάνω από 1 ώρα επειδή ο οργανισμός αρχίζει να χάνει και ηλεκτρολύτες, χρειάζεσαι ένα ρόφημα να τους αναπληρώσεις.

  • Τεντώνεσαι

Για να κλείσεις σωστά τον κύκλο της προπόνησής σου μην ξεχάσεις το stretching και τις διατάσεις. Θα βοηθήσει τους μυς σου να ξεκουραστούν και θα προλάβεις τυχόν τραυματισμούς.

Και αισίως φτάσαμε στο Μετά

Θεωρώντας ως δεδομένο ότι έχεις ακολουθήσει σωστά το Πριν και το Ενδιάμεσο στάδιο, φτάσαμε στο εξίσου σημαντικό τι κάνεις Μετά το γυμναστήριο.

  • Αλλάζεις ρούχα

Αλλάζεις το συντομότερο δυνατό και δεν αφήνεις τον ιδρώτα που είναι φουλ σε βακτήρια και έχει ποτίσει τα ρούχα σου γιατί μπορεί να σου δημιουργήσει κνησμό. Αν μπορείς κάνε ντους στο γυμναστήριο ή αμέσως μόλις πας στο σπίτι. Θα σε αναζωογονήσει και θα σε ξεκουράσει, ταυτόχρονα.
 

  • Χαλαρώνεις

Μην κάνεις το λάθος να πας σπίτι και να κάνεις δουλειές ή μεταφορές ή οτιδήποτε άλλο επιβαρύνει το μυϊκό σου σύστημα. Είτε νιώθεις ενέργεια να κάνεις τα πάντα, είτε κούραση, είσαι πολύ επιρρεπής σε τραυματισμούς.

  • Και… μάντεψε, πίνεις νερό

Όπως έχεις καταλάβει, η ενυδάτωση είναι σχεδόν τα Α και το Ω. Το νερό θα αναπληρώσει τα χαμένα υγρά του σώματος που χάθηκαν με τον ιδρώτα. Ένα ρόφημα για αθλητές ή ένας συνδυασμός ενισχυμένος με ηλεκτρολύτες θα αποκαταστήσει πιο γρήγορα τα υγρά του σώματος.

  • Τρως σωστά

Σίγουρα πεινάς! Αυτό δε σημαίνει ότι αδειάζεις το ψυγείο! Είναι σαν να γκρεμίζεις ό,τι χτίζεις στο σώμα σου. Φυσικά και επιβάλλεται να φας, αλλά σωστά. Ένα γεύμα ή ένα σνακ υψηλό σε πρωτεΐνη, χαμηλό σε λιπαρά και υδατάνθρακες αναπληρώνει τη χαμένη σου ενέργεια και εφοδιάζει τον οργανισμό σου με τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεσαι.

  • Προτάσεις… γυμναστηρίου για πριν, ενδιάμεσα και μετά το γυμναστήριο

από την Power Health

Η Power Health σου προτείνει μία σειρά από συμπληρώματα διατροφής αλλά και γεύματα που θα γίνουν οι top σύμμαχοί σου:

  • CLA MAX 1900 Ο φυσικός λιποδιαλύτης!

Για να έχεις τα αποτελέσματα που θέλεις, πάρε 2 κάψουλες μισή ώρα τουλάχιστον πριν πας στο γυμναστήριο. Το CLA MAX 1900 per day περιέχει το συστατικό Clarinol®, το οποίο είναι το συζευγμένο λινολεϊκό οξύ, γνωστό και ως CLA (Conjugated Linoleic Acid). To CLA είναι ένα ακόρεστο ω-6 λιπαρό οξύ. Σύμφωνα με κλινικές μελέτες απαιτούνται 1900mg CLA για τη μείωση του αποθηκευμένου λίπους και την αύξηση της μυϊκής μάζας.

  • Όταν το σώμα σου διψάει, θέλει… Hydrolytes.

Κατά τη διάρκεια ή μετά την προπόνηση, το Hydrolytes σε ενυδατώνει αναπληρώνοντας τους ηλεκτρολύτες που χάνεις. Αποτελεί ένα συνδυασμό ασβεστίου, καλίου και νατρίου. Εξισορροπεί με φυσικό τρόπο τα υγρά του σώματος, χαρίζει ευεξία και ενέργεια στον οργανισμό σου. Ιδανικό και για τις μέρες του καλοκαιριού

  • Hydrolytes Sports

Οι… αθλητικοί ηλεκτρολύτες

Για τους λάτρεις της άθλησης και των σπορ που έχετε βαρύ πρόγραμμα και ανάγκες, Hydrolytes Sports, κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Αθλητικό συμπλήρωμα διατροφής ηλεκτρολυτών και γλυκόζης με 5 ακόμα φυσικά ενεργά συστατικά. Αποτελεί ένα υποτονικό διάλυμα για γρήγορη αναπλήρωση των ηλεκτρολυτών του σώματος για άμεση ενυδάτωση του οργανισμού, παρέχει άμεση ενέργεια και ενισχύει της αντοχές.

  • Magnesium Direct 350mg

ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΛΙΩΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ

Το πιο πρωτοποριακό, πρακτικό, υψηλό σε περιεκτικότητα μαγνήσιο που είχες ποτέ! Έχε πάντα μαζί σου ένα στικ Magnesium Direct 350mg. Απολαυστικοί κρύσταλλοι με υπέροχη γεύση που λιώνουν στο στόμα, απελευθερώνοντας όλα τα οφέλη του μαγνησίου. Δεν είναι υποχρεωτικό να πιεις νερό. Σε συνδυασμό με τη βιταμίνη Β6 συμβάλλουν στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης, στην ισορροπία των ηλεκτρολυτών και στη φυσιολογική λειτουργία των μυών.

  • Magnesium αναβράζοντα δισκία

Αναβράζοντα δισκία Magnesium με καταπληκτική γεύση. Απαραίτητο για την ομαλή λειτουργία τού οργανισμού, ευεργετικό στις μυϊκές κράμπες και τους πόνους τής περιόδου, παίζει καθοριστικό ρόλο στη μνήμη και τη μάθηση. Συμβάλλει στη βελτίωση του μεταβολισμού, αλλά και της διάθεσης, ενώ είναι απαραίτητο για την παραγωγή ενέργειας στον οργανισμό.

  • TOP DIET

Απολαμβάνεις. Χορταίνεις. Χάνεις βάρος.

Το Top Diet βασίζεται στη μέθοδο της υποκατάστασης γευμάτων με λίγες θερμίδες η οποία αποδεδειγμένα οδηγεί στην απώλεια κιλών. Αποτελεί ένα πλήρες, ισορροπημένο γεύμα, με 23 βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία. Χάρη στην υψηλή περιεκτικότητά του σε πρωτεΐνες είναι ιδιαίτερα χορταστικό. Απόλαυσέ το μετά την προπόνηση, με γάλα ή γιαούρτι και σε 3 εκπληκτικές γεύσεις, βανίλια, σοκολάτα, μόκα.

  • Meal replacement bar

Γεύμα για κάθε στιγμή της ημέρας!

Πλήρες, άκρως θρεπτικό και απολαυστικό υποκατάστατο γεύματος που μπορείς να απολαύσεις πριν ή μετά την προπόνηση. Περιέχει υψηλά επίπεδα πρωτεΐνης και φυτικών ινών γι’ αυτό και σε χορταίνει με μόνο 214 θερμίδες, ενώ σε εφοδιάζει με 23 βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία. Συνδυάζει την πλούσια γεύση του φιστικιού με την απόλαυση της σοκολάτας.

Από συντακτική ομάδα