Σύνδεση στο λογαριασμό σας
Εισάγετε το email και τον κωδικό σας για να συνδεθείτε.
i

Άκυρο email ή κωδικός πρόσβασης. Παρακαλούμε δοκιμάστε ξανά

Δημιουργία νέου λογαριασμού
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€.
3 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ
BRONZE WINNER E-VOLUTION AWARDS 2024
ΒΡΕΣ ΜΑΣ ΕΔΩ!
ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ.
{{order.total_quantity}}
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ!
ΕΧΕΤΕ 1 ΠΡΟΪΟΝ
ΕΧΕΤΕ {{order.total_quantity}} ΠΡΟΪΟΝΤΑ
{{item.category}}
{{item.quantity}}
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜ. {{ item.price }}
{{ item.discounted_price }}
Προσθέστε προϊόντα αξίας {{order.free_shipping_remaining_cost}} για Δωρεάν Μεταφορικά

Οι διατροφικές ομάδες που πρέπει να εντάξουμε στη διατροφή μας εμείς.. οι 50άρηδες.

Η κάθε ηλικία έχει τις χάρες της, το ξέρετε. Έχει όμως, και τη δική της διατροφή, το δικό της τρόπο ζωής, τους δικούς της κανόνες που οφείλουμε να ακολουθήσουμε για να τη χαιρόμαστε γεμάτοι υγεία, δύναμη και ενέργεια. Η ηλικία των 50 αποτελεί ένα κομβικό σημείο να κάνουμε ένα καλό restart, να φροντίσουμε τον εαυτό μας για να είμαστε και να νιώθουμε η… νέα γενιά ενηλίκων.

  • Healthy Ageing η νέα τάση που σημαίνει ‘’Υγιής Γήρανση’’

Μη σας τρομάζει η λέξη γήρανση, μία διαδικασία που περνάμε από την ώρα κιόλας της σύλληψης και συμβαίνει από την πρώτη στιγμή που μπαίνουμε στον κύκλο της ζωής. Μεγαλώνουμε, και όσο μεγαλώνουμε το σώμα μας και οι ανάγκες του αλλάζουν. Η διατροφή παίζει εξαιρετικά σημαντικό ρόλο στη λήψη των θρεπτικών συστατικών που χρειάζεται ο οργανισμός μας, τα οποία θα συμβάλλουν στη σωστή λειτουργία του, την αναζωογόνησή του και την αντίστασή του στη φθορά του χρόνου, ειδικά μετά τα 50. Ναι, η σωστή και ισορροπημένη τροφή μπορεί να λειτουργήσει ως αντιγηραντική προστασία. H υγιής γήρανση αυτό ακριβώς αφορά, τη βελτιστοποίηση των δυνατοτήτων μας μέσα από τις διατροφικές μας συνήθειες για να έχουμε μία καλή ποιότητα ζωής.

  • Η διατροφική λίστα των… 50

Βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία, ακόρεστα λιπαρά οξέα, αντιοξειδωτικά, προβιοτικά και πρεβιοτικά θα γίνουν η ασπίδα προστασίας σας. Η διατροφή συνδέεται άμεσα με την ταχύτητα και την ποιότητα που μεγαλώνουμε. Γι’ αυτό εμπλουτίστε το μενού σας με τις τροφές ή τα συμπληρώματα διατροφής που σε συνδυασμό με την άσκηση και τον ποιοτικό ύπνο θα γίνουν η ‘’μαγική συνταγή’’ να καθυστερήσετε το χρόνο και γιατί όχι, να τον γυρίσετε πίσω. Τα αντιοξειδωτικά τα προβιοτικά και τα Ωμέγα 3 είναι από τα πρώτα στη λίστα και θα καταλάβετε γιατί…

  • Πώς… σκουριάζουμε όσο μεγαλώνουμε

Ακόμα δεν έχουν πάρει τη θέση που τους αξίζει στην καθημερινότητά μας. Αν όμως, μάθετε τι ακριβώς κάνουν και πώς λειτουργούν, θα γίνουν τα αγαπημένα σας! Και αυτά είναι τα περίφημα αντιοξειδωτικά. Ξεκινάμε με την ερμηνεία της λέξης οξείδωση. Όλα όσα παρατηρείτε επάνω σας καθώς περνάει ο χρόνος, όπως οι ρυτίδες, οι κηλίδες, αλλά και όσα δε βλέπετε που συμβαίνουν εσωτερικά στο σώμα σας, τα προκαλεί η υπερβολική οξείδωση του οργανισμού, τον οποίο μπορείτε να φανταστείτε σαν ένα μέταλλο που σκουριάζει. Πώς, όμως, γίνεται αυτό. Την ευθύνη για τη φθορά αυτή έχουν οι ελεύθερες ρίζες οι οποίες στην ουσία είναι μόρια που έχουν ένα αζευγάρωτο ηλεκτρόνιο στη δομή τους. Έτσι κινούνται ανεξέλεγκτα για να ‘’κλέψουν’’ αυτό το ηλεκτρόνιο που τους λείπει από ένα άλλο μόριο που έχει την ατυχία να βρίσκεται δίπλα. Αυτή η… κλεψιά των ηλεκτρονίων λέγεται οξείδωση και μπορεί να αποσταθεροποιήσει τις λειτουργίες του οργανισμού βλάπτοντας σοβαρά την υγεία μας. Όταν μάλιστα, συγκεντρωθούν πολλές ελεύθερες ρίζες στο σώμα για μεγάλο χρονικό διάστημα δημιουργείται το επίσης βλαβερό οξειδωτικό στρες.

  • Αντιοξειδωτικά, η χρονοκαθυστέρηση της γήρανσης

Μην ανησυχείτε! Ο οργανισμός μας διαθέτει ισχυρούς αντιοξειδωτικούς μηχανισμούς που μας προστατεύουν από την επίθεση των ελεύθερων ριζών, τους οποίους πρέπει να ενισχύουμε λαμβάνοντας από την τροφή τα απαραίτητα αντιοξειδωτικά συστατικά. Η αποστολή τους είναι να συμβάλλουν στη σταθεροποίηση των ελεύθερων ριζών και να μας προστατεύουν από την τοξική τους δράση.

  • Πολυφαινόλες, τα ισχυρά αντιοξειδωτικά

Οι βιταμίνες C και Ε, το σελήνιο, το β-καροτένιο, το λυκοπένιο και το συνένζυμο Q10 θεωρούνται από τα πλέον αντιοξειδωτικά συστατικά που οφείλετε να εντάξετε στη διατροφή σας. Τα σκήπτρα όμως κρατούν οι πολυφαινόλες. Είναι φυτοχημικά, δηλαδή ενώσεις που βρίσκονται κυρίως στα φρούτα και στα λαχανικά και τους δίνουν τα όμορφα χρώματα. Αυτό, όμως, που τις κάνει εξαιρετικό σύμμαχό σας, είναι η ιδιότητά τους να προστατεύουν τα ίδια τα φρούτα και τα λαχανικά από τους εξωγενείς παράγοντες όπως η υπεριώδης ακτινοβολία, η οξειδωτική βλάβη και οι κλιματικές συνθήκες. Φανταστείτε, λοιπόν, το μέγεθος της προστασίας που σας προσφέρεουν. Μην αφήσετε μέρα να περάσει χωρίς να βάλετε στην καθημερινότητά σας τα φρούτα και τα λαχανικά.

Αν για εσάς η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός. Αν έχετε την αίσθηση ότι η ηλικία στα χαρτιά είναι… μεγαλύτερη από την ηλικία που νιώθετε ότι είστε, τώρα έχετε το Olistel που έρχεται να το επιβεβαιώσει. Το Olistel αποτελεί ένα καινοτόμο, υγρό συμπλήρωμα διατροφής από την Power Health. Μία συνεργιστική φόρμουλα με βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία και το Oxxynea®, ένα εξειδικευμένο συμπύκνωμα από 11 φρούτα και 11 λαχανικά το οποίο σας προσφέρει τα αντιοξειδωτικά/ προστατευτικά οφέλη της πλήρους μεσογειακής διατροφής. Το Olistel καλύπτει τις εξειδικευμένες ανάγκες των ενηλίκων μεγαλύτερης ηλικίας προσφέροντας ολιστική φροντίδα σε καρδιά, αρθρώσεις, όραση, μνήμη, ενέργεια, ανοσοποιητικό σύστημα. Ένας νέος κύκλος ζωής ξεκινάει μετά τα 50, χαρείτε τον. Olistel, η ολιστική φροντίδα για τη νέα γενιά ενηλίκων.

  • Ωμέγα 3, το Α και το Ω για την υγεία σας

Σε αντίθεση με τα… αδικημένα αντιοξειδωτικά, τα Ωμέγα 3 απολαμβάνουν περισσότερο την αναγνώριση και την εκτίμησή μας για τα οφέλη που μας προσφέρουν. Αποτελούν πολυακόρεστα λιπαρά οξέα, με τα τρία σημαντικότεραμα το εικοσαπενταενοϊκό οξύ (EPA), το εικοσιδυoεξαενοϊκό οξύ (DHA) και το α-λινολενικό οξύ (ALA). Λειτουργούν ως ασπίδα προστασίας για το καρδιαγγειακό σύστημα, βοηθούν στον έλεγχο των τριγλυκεριδίων και της χοληστερίνης, καθώς και στον περιορισμό της δημιουργίας αθηρωματικής πλάκας. Δυστυχώς, το σώμα μας δεν μπορεί να τα συνθέσει από μόνο του, γι’ αυτό εφοδιάζουμε τον οργανισμό μας με τις τροφές που τα περιέχουν. Τα λιπαρά ψάρια όπως γαύρος, σαρδέλες, ρέγκες, σολομός αποτελούν καλές πηγές των EPA και DHA λιπαρών οξέων και πρέπει να τα τιμάτε τουλάχιστον 2 φορές την εβδομάδα. Αν αυτό δεν είναι εφικτό, η λήψη συμπληρωμάτων διατροφής με Ωμέγα 3 θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε τις ευεργετικές ιδιότητές τους. Ακόμα και αν… μυρίζουν μην τα στερήσετε από τον οργανισμό σας.

Το Omegalen Ultra αποτελεί ιχθυέλαιο μοριακής απόσταξης, ελεύθερο βαρέων μετάλλων και σας προσφέρει τα οφέλη των Ω3 σε Ultra ποιότητα, Ultra καθαρότητα και Ultra περιεκτικότητα. Κάθε κάψουλα περιέχει 1.000mg ιχθυελαίου, αποδίδοντας 750mg Ωμέγα 3 ακόρεστα λιπαρά οξέα, εκ των οποίων 500mg ΕPΑ και 250mg DHA. Το ειδικό περίβλημα της κάψουλας την καθιστά εντελώς άοσμη, χωρίς να αφήνει τη γνωστή ανεπιθύμητη επίγευση, ενώ επιτυγχάνεται μέγιστη απορρόφηση από τον οργανισμό. Tο DHA και το ΕPΑ συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία της καρδιάς, στη φυσιολογική λειτουργία του εγκεφάλου, στη διατήρηση της φυσιολογικής όρασης, καθώς και στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων χοληστερόλης. Η βιταμίνη Ε που περιέχει συμβάλλει στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες.

  • Προβιοτικά, ‘’τα φιλαράκια τα καλά’’

Έτσι ακριβώς είναι. Τα προβιοτικά αποτελούν φιλικούς μικροοργανισμούς που βρίσκονται στο έντερο. Είναι καλά βακτήρια τα οποία συμβάλλουν στη βελτίωση της ισορροπίας της εντερικής χλωρίδας. Το άγχος, τα φάρμακα, οι κακές διατροφικές συνήθειες και οι τοξίνες, όμως, μειώνουν τον πληθυσμό τους ενώ ο στόχος πρέπει να είναι ακριβώς ο αντίθετος. Ο πολλαπλασιασμός τους συμβάλλει στην καλύτερη υγεία του εντέρου και φυσικά όλου του οργανισμού μας. Αν λάβετε υπόψη ότι στις ευθύνες τους είναι η παραγωγή βιταμινών, η διάσπαση των τοξινών και των φαρμακευτικών ουσιών θα καταλάβετε γιατί τα προβιοτικά εμπλουτίζουν όλο και περισσότερα τρόφιμα ως συστατικά. Θα τα βρείτε στο αυθεντικό γιαούρτι, στο ξινολάχανο, στο κεφίρ, στη μαύρη σοκολάτα, στις ελιές, στα μαλακά ωριμασμένα τυριά, στις πίκλες και να…πρωτοστατούν στην αντιμετώπιση γαστρεντερικών συμπτωμάτων όπως σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου, διάρροια, δυσκοιλιότητα, τυμπανισμό, μετεωρισμό. Στη διάθεσή σας έχετε συμπληρώματα διατροφής που σας τα προσφέρουν στον πολλαπλάσιο.

Το Probiozen από την Power Health αποτελεί ένα υψηλής ποιότητας συμπλήρωμα διατροφής για την εξισορρόπηση της εντερικής χλωρίδας και την ανακούφιση από το σύνδρομο του ευερέθιστου εντέρου. Περιέχει προβιοτικά, πρεβιοτικά και ρίγανη. Αποτελεί φυσική βοήθεια για την υγεία και την ισορροπία της χλωρίδας του εντέρου και των άλλων βλεννογόνων. Το Probiozen είναι ένας μοναδικός συνδυασμός που αποδίδει υψηλή συγκέντρωση ειδικών προβιοτικών (μείγμα γαλακτικών βακτηρίων), μαζί με πρεβιοτικά (ινουλίνη και ολιγοφρουκτόζη) και εκχύλισμα ρίγανης. Αρκεί μία κάψουλα την ημέρα, η οποία αποδίδει 3 δισεκατομμύρια ζωντανά και ενεργά προβιοτικά.