Σύνδεση στο λογαριασμό σας
Εισάγετε το email και τον κωδικό σας για να συνδεθείτε.
i

Άκυρο email ή κωδικός πρόσβασης. Παρακαλούμε δοκιμάστε ξανά

Δημιουργία νέου λογαριασμού
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€.
3 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ
BRONZE WINNER E-VOLUTION AWARDS 2024
ΒΡΕΣ ΜΑΣ ΕΔΩ!
ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ.
{{order.total_quantity}}
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ!
ΕΧΕΤΕ 1 ΠΡΟΪΟΝ
ΕΧΕΤΕ {{order.total_quantity}} ΠΡΟΪΟΝΤΑ
{{item.category}}
{{item.quantity}}
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜ. {{ item.price }}
{{ item.discounted_price }}
Προσθέστε προϊόντα αξίας {{order.free_shipping_remaining_cost}} για Δωρεάν Μεταφορικά

Λεύκανση χωρίς οδοντίατρο, γίνεται;

Τα γερά και λευκά δόντια χαρίζουν ένα όμορφο – αστραφτερό χαμόγελο, εκπέμποντας έτσι γοητεία. Σε αντίθεση με τα κίτρινα δόντια που γίνονται αιτία πολλοί άνθρωποι να αποφεύγουν να χαμογελάσουν καθώς νιώθουν αμήχανα!

Οι έρευνες μίλησαν και γνωρίζετε τι απέδειξαν; Ότι σε σχέση με τους υπόλοιπους Ευρωπαίους, εμείς δεν φροντίζουμε επαρκώς για τη στοματική μας υγιεινή! Βέβαια τα κίτρινα δόντια δεν οφείλονται αποκλειστικά στον ελλιπή καθαρισμό καθώς επίσης ευθύνονται:

  • Η κληρονομικότητα: Υπάρχουν παράγοντες οι οποίοι επηρεάζουν την οδοντίνη και την αδαμαντίνη με αποτέλεσμα πολλοί να στερούνται των λευκών δοντιών.
  • Η διατροφή – τα ροφήματα: Οι περισσότεροι θα έχετε ακούσει πως το κόκκινο κρασί, καφές κ.α. περιέχουν ορισμένες χρωστικές ουσίες που «βάφουν» τα δόντια. Ταυτόχρονα η κατανάλωση ορισμένων τροφών όπως τα σκούρα πράσινα λαχανικά επίσης «λεκιάζουν» τα δόντια.
  • Η ηλικία: Με το πέρασμα των χρόνων η οδοντίνη αλλοιώνεται και τα δόντια μας αλλάζουν χρώμα. Και σαν να μην έφτανε αυτό, η αδαμαντίνη μειώνεται κι έτσι τα δόντια μας απορροφούν πιο εύκολα τις χρωστικές από τις τροφές που καταναλώνουμε. Ως εκ τούτου το κιτρίνισμα των δοντιών κάνει την εμφάνισή του.
  • Το κάπνισμα: Είναι γνωστό πως το κάπνισμα ευθύνεται για διάφορα θέματα υγείας και κρύβει πολλούς κινδύνους. Μία επιπλέον συνέπεια του καπνίσματος είναι το κιτρίνισμα των δοντιών κυρίως λόγω της νικοτίνης και της πίσσας.
  • Τα φάρμακα: Υπάρχουν ορισμένα φάρμακα τα οποία έπειτα από μεγάλη και συνεχή λήψη ενδέχεται να επηρεάσουν το χρώμα των δοντιών μας. Συγκεκριμένα τα αντιϊσταμινικά μπορούν να κιτρινίσουν τα δόντια.

Υπάρχει λύση; Φυσικά!

  1. Βουρτσίζουμε τακτικά τα δόντια μας κατά τη διάρκεια της ημέρας και δεν αμελούμε το στοματικό διάλυμα.
  2. Περιορίζουμε την κατανάλωση τροφών και ροφημάτων που επιβαρύνουν και αλλοιώνουν το χρώμα των δοντιών μας.
  3. Μειώνουμε και κόβουμε το κάπνισμα.
  4. Ελέγχουμε αν μία φαρμακευτική αγωγή μπορεί να επηρεάσει τα δόντια μας.
  5. Χρησιμοποιούμε 1-2 φορές την εβδομάδα οδοντόκρεμα για λεύκανση.

Εκτός όμως από τα παραπάνω, σου έχουμε μία πρόταση που θα σε οδηγήσει στην απόκτηση ενός αστραφτερού χαμόγελου. Λεύκανση στο σπίτι! Με ποιο τρόπο; Μα φυσικά με τα συστήματα λεύκανσης τα οποία είναι εύκολα στη χρήση τους και εξασφαλίζουν άμεσα και ορατά αποτελέσματα. Συγκεκριμένα:

Yotuel 7 Hours Whitening Kit:

Είναι ένα προϊόν σχεδιασμένο από τους ειδικούς προκειμένου να αποκτήσετε ένα αστραφτερό χαμόγελο με ασφάλεια αφού δεν περιέχει χημικές – διαβρωτικές ουσίες.

iWhite2 Instant: Απομακρύνει τους λεκέδες από τα δόντια και φροντίζει για την αναδόμηση του σμάλτου. Είναι εύκολο στη χρήση του και προσφέρει λεύκανση τόσο στη μπροστινή όσο και στην πίσω επιφάνεια των δοντιών. Αξίζει να σημειωθεί πως το εν λόγω σύστημα λεύκανσης αποτελείται από προγεμισμένα μασελάκια τα οποία εφαρμόζουν σε όλους τους τύπους οδοντοστοιχιών.

Από συντακτική ομάδα