Σύνδεση στο λογαριασμό σας
Εισάγετε το email και τον κωδικό σας για να συνδεθείτε.
i

Άκυρο email ή κωδικός πρόσβασης. Παρακαλούμε δοκιμάστε ξανά

Δημιουργία νέου λογαριασμού
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€.
3 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ
BRONZE WINNER E-VOLUTION AWARDS 2024
ΒΡΕΣ ΜΑΣ ΕΔΩ!
ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ.
{{order.total_quantity}}
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ!
ΕΧΕΤΕ 1 ΠΡΟΪΟΝ
ΕΧΕΤΕ {{order.total_quantity}} ΠΡΟΪΟΝΤΑ
{{item.category}}
{{item.quantity}}
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜ. {{ item.price }}
{{ item.discounted_price }}
Προσθέστε προϊόντα αξίας {{order.free_shipping_remaining_cost}} για Δωρεάν Μεταφορικά

Ανθοϊάματα, όταν τα λουλούδια ‘’θεραπεύουν’’ την ψυχή!

Πιστεύεις ότι είναι τυχαίο που μετά από έναν τσακωμό σού έρχονται οι ανθοδέσμες δύο-δύο στο γραφείο ή το ότι αποτελούν απαραίτητο στοιχείο σχεδόν σε όλες τις εκδηλώσεις της ζωής μας, χαρούμενες και μη; Τα λουλούδια είναι ένας υπέροχος τρόπος να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας να γιορτάσουμε, να προφέρουμε. Λειτουργούν θεραπευτικά, ως ιάματα ψυχής, μας βοηθούν να αντιμετωπίζουμε τις καθημερινές καταστάσεις με ψυχραιμία και να βλέπουμε τις ομορφιές της ζωής μέσα από τη δική τους ομορφιά. Κάπως έτσι ξεκινάει η ιστορία των ανθοϊαμάτων Bach.

  • Η ιστορία των ανθοϊαμάτων

Τη δεκαετία του ’30 ένας Άγγλος γιατρός, ο Dr. Edward Bach, διαγράφει μία επιτυχημένη πορεία ως βακτηριολόγος και παθολόγος, ανακαλύπτοντας μάλιστα εμβόλια που χρησιμοποιούνται μέχρι σήμερα. Ταυτόχρονα, ασχολείται με την Ομοιοπαθητική και αφιερώνεται στη μελέτη της επίδρασης των ανθοϊαμάτων στην ψυχονοητική κατάσταση του ανθρώπου. Έτσι, γίνεται ο εμπνευστής της εναλλακτικής αυτής θεραπείας, θεωρώντας ότι η αρρώστια είναι το αποτέλεσμα της σύγκρουσης της ψυχής ενάντια στο νου. Συνειδητοποιώντας ότι αυτό είναι το αντικείμενο που θέλει πλέον να ασχοληθεί, ο Dr. Bach εγκαταλείπει το Λονδίνο και μετακομίζει στην εξοχή. Ζώντας μέσα στη φύση αφοσιώνεται στην εξερεύνηση των φυτών και μελετά πώς μπορούν να συμβάλλουν στην αποκατάσταση της ψυχικής ισορροπίας.

  • Από το εργαστήρι της φύσης, στο εργαστήρι του Dr. Bach

Το αέναο, ανεξάντλητο εργαστήρι της φύσης προσφέρει στον Dr. Bach τις πρώτες ύλες. Παρασκευάζει τα ανθοϊάματα από συγκεκριμένα αγριολούλουδα τα οποία τοποθετεί σε γυάλινη σκεύη με καθαρό νερό πηγής που αφήνει για συγκεκριμένο διάστημα στο φως του ήλιου. Στο μίγμα αυτό προσθέτει μπράντι, το οποίο λειτουργεί ως συντηρητικό. Έχοντας ως στόχο να δώσει σε κάθε φυτό μία εξειδικευμένη ιδιότητα, ώστε να αντιμετωπίζει ένα συγκεκριμένο αρνητικό συναίσθημα, προχωράει στη δημιουργία 38 ανθοϊαμάτων και το Vernon γίνεται διάσημο, και παραμένει μέχρι σήμερα, για τα ανθοϊάματα του Dr. E. Bach.

  • Αρνητικά συναισθήματα, πρώτα βλάπτουν εμάς

Οι εποχές που ζούμε είναι ιδιαίτερα δύσκολες, απαιτητικές με ρυθμούς που μας εξουθενώνουν σωματικά και ψυχικά. Οι αντοχές δοκιμάζονται σε καθημερινή βάση, με αποτέλεσμα τα αρνητικά συναισθήματα να συσσωρεύονται δημιουργώντας αβάσταχτο φορτίο. Συνολικά, ο Dr. Bach έχει καταγράψει 38 αρνητικά συναισθήματα, για καθένα από τα οποία αντιστοιχεί ένα συγκεκριμένο ανθοΐαμα. Αποτελούν 100% φυσικά σκευάσματα, πόσιμα, ασφαλή για όλη την οικογένεια και χωρίς παρενέργειες, τα οποία μπορούν να συνδυαστούν με οποιαδήποτε άλλη θεραπεία, δεν προκαλούν εθισμό, ενώ μπορούν να δοθούν ακόμα και σε ζώα. Τα ανθοϊάματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν μεμονωμένα ή σε συνδυασμούς μέχρι 7 σε ένα μίγμα, προσφέροντας μία ολιστική αντιμετώπιση διαφορετικών και περισσότερων αρνητικών συναισθημάτων. Σύμφωνα με το Dr. E. Bach τα αρνητικά συναισθήματα χωρίζονται στις εξής 7 κατηγορίες:

  1. Φόβος

Ένα συναίσθημα το οποίο έχει πολλές εκφάνσεις, άλλες χειροπιαστές, όπως ο φόβος για τον οδοντίατρο, το σεισμό, τις αράχνες, τις εξετάσεις, το γείτονα που συνεχώς τσακωνόμαστε και άλλες ανεξήγητες όπως η νευρικότητα, η αμηχανία, η υπερβολική ευαισθησία, η ντροπή, η ανασφάλεια και ο φόβος για καθημερινά πράγματα ή για το τι πρόκειται να συμβεί, η δυσκολία να αντιληφθούμε τι αισθανόμαστε, μας πιάνει πανικός και τρόμος, αισθανόμαστε αβοήθητοι και παγώνουμε χωρίς να μπορέσουμε να αντιδράσουμε, δε νιώθουμε ελεύθεροι, ανησυχούμε υπερβολικά για τους άλλους.

       2. Έλλειψη ενδιαφέροντος

Ζούμε καταστάσεις που θέλουμε να αποφύγουμε, ζούμε τη ζωή μας στη σφαίρα της φαντασίας, ονειροπολούμε αποφεύγοντας την πραγματικότητα, νοσταλγούμε το παρελθόν, αδυνατούμε να είμαστε ρεαλιστές και να υλοποιούμε τα όνειρά μας, έχουμε έλλειψη συγκέντρωσης, αναρωτιόμαστε γιατί αυτό να συμβαίνει σε εμάς, δεν αισθανόμαστε καμία χαρά στη ζωή μας, δε μαθαίνουμε από τα λάθη και τις εμπειρίες μας, επαναλαμβάνουμε τα ίδια λάθη, έχουμε ανεξήγητη αίσθηση στεναχώριας και θλίψης που έρχεται και φεύγει, έχουμε εμμονές και σκεφτόμαστε συνεχώς τα ίδια πράγματα,

       3. Μοναχικότητα

Είμαστε απορροφημένοι από τα δικά μας προβλήματα δείχνοντας αδιαφορία για τους άλλους ανθρώπους, μας διακατέχει εγωκεντρισμός στρέφοντας τη συζήτηση πάντα σε όσα απασχολούν εμάς, βιαζόμαστε, έχουμε στρες, νιώθουμε συνεχώς ανυπομονησία, θέλουμε να δουλεύουμε μόνοι μας, μας κουράζει η παρουσία άλλων ανθρώπων, αποκοβόμαστε και απομακρυνόμαστε από φίλους για να μη χάνουμε χρόνο από τα δικά μας πράγματα που θεωρούμε εξαιρετικά σημαντικά, δεν μπορούμε να επικοινωνήσουμε με κανέναν παρά μόνο με τον εαυτό μας ο οποίος δείχνει προς τους άλλους υπερήφανος και υπερόπτης.

       4. Απελπισία ή Αποθάρρυνση

Είμαστε τελειομανείς, μας απασχολεί υπερβολικά η καθαριότητα, απορρίπτουμε συνεχώς τον εαυτό μας, χάνουμε το κουράγιο μας και τη δύναμή μας από το υπερβολικό βάρος των ευθυνών, έχουμε έλλειψη αυτοεκτίμησης και αυτοπεποίθησης, νιώθουμε ότι εμείς φταίμε για όλα, αισθανόμαστε μειονεκτικά συγκριτικά με άλλους και απογοητευόμαστε, έχουμε την τάση να απολογούμαστε συνεχώς, έχουμε ζήσει τραυματικές εμπειρίες που μας έχουν κάνει να είμαστε συνεσταλμένοι, δεν μπορούμε να ξεπεράσουμε μία απώλεια ή ένα χωρισμό.

       5. Υπερευαισθησία σε επιρροές και ιδέες

Αισθανόμαστε αδυναμία να βάλουμε όρια και να πούμε "όχι" σε οτιδήποτε μας ζητούν, φοβόμαστε να αντιταχθούμε σε ό,τι μας πειράζει για να μη μας εγκαταλείψουν, παραμερίζουμε τις δικές μας ανάγκες και δίνουμε προτεραιότητα στις ανάγκες των άλλων, κρύβουμε τα συναισθήματά μας δείχνοντας πάντα πρόσχαροι, άνετοι ή σοβαροί, έχουμε βουλιμικές τάσεις, συμβιβαζόμαστε εύκολα για να αποφύγουμε διαμάχες, μας διακατέχουν αισθήματα μίσους, κακίας, ζήλειας, καχυποψίας, βιώνουμε μία μεγάλη αλλαγή όπως νέο εργασιακό περιβάλλον, μετακόμιση, νέα σχέση, θέλουμε να ξεφύγουμε από όσα μας εγκλωβίζουν στο παρελθόν, θέλουμε να πάμε μπροστά να ζήσουμε καινούργια πράγματα αλλά επηρεαζόμαστε από τη γνώμη των άλλων και τα βιώματα που έχουμε.

       6. Αβεβαιότητα

Νιώθουμε αβεβαιότητα στο να επιλέξουμε, επάγγελμα, σύντροφο, να πάρουμε αποφάσεις για τη ζωή μας, δεν έχουμε εμπιστοσύνη στη γνώμη μας, χρειαζόμαστε συνεχώς καθοδήγηση, αλλάζουμε γνώμη ή παρασυρόμαστε ακολουθώντας τη γνώμη των άλλων, δε δίνουμε λύση σε όσα μας απασχολούν, αλλάζουμε συνεχώς διάθεση, χάνουμε εύκολα το κουράγιο μας και νιώθουμε απογοήτευση, έχουμε την αίσθηση ότι τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει και όλα είναι μάταια, αισθανόμαστε μελαγχολία και θλίψη, αναβάλλουμε συνεχώς πράγματα, νιώθουμε την κούραση να μας καταβάλλει και να μη μας αφήνει να ξεκινήσουμε την καινούργια μας μέρα θετικά και με ενέργεια, ζούμε σε μία νοητική, σωματική και συναισθηματική εξάντληση.

       7.Υπερβολική έγνοια για το καλό των άλλων

Είμαστε πολύ αυστηροί κριτές του εαυτού μας και των άλλων, βρίσκουμε παντού και πάντα λάθη, είμαστε εγωιστές και κτητικοί, δείχνουμε υπερβολικό ζήλο και υπερβολική φροντίδα για τους άλλους, πληγωνόμαστε και παρεξηγούμαστε εύκολα, νιώθουμε ότι κανείς δεν αναγνωρίζει την προσφορά μας και τις θυσίες μας, θέλουμε συνεχώς να μας δείχνουν ότι μας αγαπούν, νιώθουμε ότι πρέπει να σώσουμε όλο τον κόσμο, είμαστε σε συνεχή ένταση και στρες, εκφραζόμαστε με υπερβολικό ενθουσιασμό, έχουμε τάση για εξάσκηση εξουσίας, ζούμε υπερβολικά πειθαρχημένα και αναζητούμε την τελειότητα σε εμάς και στους γύρω μας, δεν μπορούμε να διανοηθούμε ότι μπορεί να αποτύχουμε, έχουμε υπέρμετρη φιλοδοξία και μας χαρακτηρίζει αδιαλλαξία και εγωκεντρισμός.

Ta ανθοϊάματα Bach βοηθούν με ήπιο και φυσικό τρόπο στην εναρμόνιση των αρνητικών συναισθημάτων που διαταράσσουν την ισορροπία της ψυχής και του σώματος. Αποτελούν μία ενεργειακή, ολιστική θεραπευτική προσέγγιση η οποία ασχολείται με τον άνθρωπο ως ολότητα. Τα ανθοϊάματα είναι ένα δώρο από τη φύση που μας βοηθάει στη συναισθηματική, νοητική και ψυχολογική ευεξία μας. Κάθε ανθοΐαμα έχει μέσα του τη ζωτική δύναμη του φυτού και τις θετικές ιδιότητές του, οι οποίες μας βοηθούν να εντοπίζουμε τα συναισθήματα εκείνα που δε μας αφήνουν να χαιρόμαστε τις χαρές της ζωής και μας εγκλωβίζουν σε καταστάσεις που δε μας αφήνουν να εξελιχθούμε.

  • Ανακάλυψε τον εαυτό σου και τις χαρές της ζωής

Aνθοϊάματα Dr. E. Bach από την Power Health

H Power Health διαθέτει τα αυθεντικά ανθοϊάματα Dr. E. Bach και αποτελεί την πλέον εναλλακτική λύση στη διαχείριση των αρνητικών συναισθημάτων. Η σύνθεσή τους αποτελεί καθαρό απόσταγμα της φύσης που γαληνεύει την ψυχή και βοηθάει να δεις τα πράγματα με πιο καθαρή σκέψη, να αντιμετωπίσεις καταστάσεις που πριν απέφευγες, να βελτιώσεις τη ζωή σου και τον εαυτό σου και να σε ανακουφίσει από τις ψυχικές εντάσεις. Τα ανθοϊάματα Bach είναι 38 ιάματα βασισμένα σε άνθη, τα οποία μπορούν να βοηθήσουν στην εξισορρόπηση των αρνητικών συναισθηματικών διαταραχών της καθημερινής ζωής. Είναι ο φυσικό τρόπος κατά τον Dr. Bach να νιώσουμε τη δράση τους σαν μία ωραία μουσική που ανυψώνει τη φύση μας, μας φέρνει πιο κοντά στην ψυχή μας και μας χαρίζει ειρήνη και ανακούφιση.