Σύνδεση στο λογαριασμό σας
Εισάγετε το email και τον κωδικό σας για να συνδεθείτε.
i

Άκυρο email ή κωδικός πρόσβασης. Παρακαλούμε δοκιμάστε ξανά

Δημιουργία νέου λογαριασμού
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€.
3 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ
BRONZE WINNER E-VOLUTION AWARDS 2024
ΒΡΕΣ ΜΑΣ ΕΔΩ!
ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ.
{{order.total_quantity}}
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ!
ΕΧΕΤΕ 1 ΠΡΟΪΟΝ
ΕΧΕΤΕ {{order.total_quantity}} ΠΡΟΪΟΝΤΑ
{{item.category}}
{{item.quantity}}
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜ. {{ item.price }}
{{ item.discounted_price }}
Προσθέστε προϊόντα αξίας {{order.free_shipping_remaining_cost}} για Δωρεάν Μεταφορικά

Καλλυντικά με συστατικά από τη Νεκρά θάλασσα. Μάθετε για τα μοναδικά οφέλη τους!

Η Νεκρά θάλασσα (ή Αλμυρή) βρίσκεται μεταξύ Ιορδανίας, Ισραήλ και Παλαιστίνης. Η ύπαρξή της μετράει πάνω από 15 εκατομμύρια χρόνια και μάλιστα στην αρχαία Ελλάδα ήταν γνωστή ως μία τεράστια λίμνη με χαρακτηριστικό της γνώρισμα το πολύ αλμυρό νερό! Γνωρίζετε ότι το νερό της Νεκράς θάλασσας περιέχει 34-35% ποσοστό άλατος; Πρόκειται για μία συγκέντρωση άλατος πολύ μεγαλύτερη από αυτήν του ωκεανού!

  • Που οφείλεται όμως αυτή η υψηλή συγκέντρωση αλάτων;

Ο ξηρός αέρας προκαλεί την εξάτμιση μεγάλων ποσοτήτων νερού της Νεκράς θάλασσας. Ως εκ τούτου αυξάνεται η συγκέντρωση αλάτων και μετάλλων. Επιπλέον στη Νεκρά θάλασσα μέσω διαβρώσεων ανακυκλώνονται (φυσικά) διαφόρων ειδών ιζήματα τα οποία δημιουργούν μία λάσπη πλούσια σε θεραπευτικές ιδιότητες.

  • Ποια είναι τα μεταλλικά στοιχεία του νερού της Νεκράς θάλασσας;

Κατ’ αρχάς είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως η Νεκρά θάλασσα κατά την αρχαιότητα αποτελούσε ένα ενεργό θεραπευτικό κέντρο θαλασσοθεραπείας και ευεξίας. Έτσι, οι αρχαίοι Έλληνες και όχι μόνο (Ρωμαίοι, Αιγύπτιοι κ.α.) χρησιμοποιούσαν το νερό αυτό ως μέσο περιποίησης ολόκληρου του σώματός τους (καθαρισμός, ενυδάτωση, αναζωογόνηση).

Αρκετές έρευνες έχουν επιβεβαιώσει πως το αλάτι της Νεκράς θάλασσας περιέχει περισσότερα από 20 μεταλλικά στοιχεία. Ανάμεσα τους βέβαια ξεχωρίζουν ορισμένα που υπερτερούν (μεγαλύτερη συγκέντρωση – αφθονία). Συγκεκριμένα:

Κάλιο: Πρόκειται για τον γνωστό ηλεκτρολύτη ο οποίος συμβάλλει στην διατήρηση της ισορροπίας του pH και του καρδιακού ρυθμού. Επίσης, προωθεί την ενυδάτωση του οργανισμού, ρυθμίζει την πίεση και συμμετέχει στη διαδικασία των μυϊκών συσπάσεων.

Νάτριο: Ακόμη ένας απαραίτητος ηλεκτρολύτης που συμβάλλει στην παραγωγή ηλεκτρικών – νευρικών σημάτων. Επιπλέον, συμμετέχει στη λειτουργία του νευρομυϊκού συστήματος. Παράλληλα το νάτριο προάγει την ισορροπία των ενδοκυτταρικών υγρών και ρυθμίζει την πίεση του αίματος.

Μαγνήσιο: Το μαγνήσιο συμμετέχει σε πλήθος αντιδράσεων που λαμβάνουν χώρα στον οργανισμό μας όπως είναι η παραγωγή ενέργειας, η σύνθεση RNA και η αντιγραφή DNA, η ενδυνάμωση του νευρομυϊκού συστήματος κ.α. Μεταξύ των άλλων το μαγνήσιο έχει και αντιφλεγμονώδη δράση.

Ασβέστιο: Εκτός από την ενδυνάμωση των δοντιών και των οστών, το ασβέστιο συμμετέχει στη διαδικασία έκκρισης ορμονών, της καλής κυκλοφορίας του αίματος, κ.α.

Θείο (θειική ένωση): Πρόκειται για ένα από τα πιο απαραίτητα στοιχεία των κυττάρων καθώς συμμετέχει στη σύνθεση ορμονών, αμινοξέων και βιταμινών. Το θείο προάγει την υγεία των αρθρώσεων, των μαλλιών και του δέρματος.

  • 6 οφέλη των συστατικών της Νεκράς θάλασσας στην επιδερμίδα μας:
  1. Καθαρισμός και απολύμανση: Χάρη στην παρουσία του θείου, το αλάτι της Νεκράς θάλασσας συμβάλλει στον βαθύ καθαρισμό, στη μείωση της λιπαρότητας και ταυτόχρονα συμβάλλει στην ήπια αντιμετώπιση της ακμής.
  2. Ενυδάτωση: Τα άλατα που περιέχει ενυδατώνουν την επιδερμίδα δρώντας ταυτόχρονα κατά της ξηρότητας και των ερεθισμών. Μελέτες δείχνουν τα θεαματκά αποτελέσματα του αλατιού της Νεκράς θάλασσας σε άτομα που ταλαιπωρούνται από ατοπική δερματίτιδα.
  3. Έχει αντιφλεγμονώδη δράση χάρη στην πλούσια περιεκτικότητά του σε μαγνήσιο.
  4. Απολέπιση: Απομακρύνονται αποτελεσματικά τα νεκρά κύτταρα και η επιδερμίδα «αναπνέει» και αναζωογονείται.
  5. Έχει αντιρυτιδική δράση.
  6. Δρα κατά της ψωρίασης και των εκζεμάτων.

Όλα τα παραπάνω οφέλη από τα μεταλλικά στοιχεία της Νεκράς θάλασσας αποτελούν το βασικό συστατικό των καλλυντικών της Goldi, συμβάλλοντας έτσι στην κατάκτηση της ομορφιάς!

Πρόκειται για μία ολόκληρη σειρά προϊόντων για πρόσωπο και σώμα με κρεμώδη και ανάλαφρη υφή (χωρίς λιπαρότητα και έντονα αρώματα). Συμβάλλουν στην εξάλειψη των σημαδιών της κούρασης στην επιδερμίδα και ταυτόχρονα καταπολεμούν τις ρυτίδες και τα σημάδια γήρανσης. Μεταξύ των άλλων, τα προϊόντα της Goldi (π.χ gel, scrub κ.α) περιέχουν εκτός από ιχνοστοιχεία της Νεκράς θάλασσας και συστατικά όπως jojoba oil, έλαιο από τον πυρήνα βερίκοκου και εκχύλισμα από ακτινίδιο. Έτσι ενισχύεται η δράση και η αποτελεσματικότητα των προϊόντων!

Τα καλλυντικά προσώπου και σώματος της Goldi στοχεύουν σε μία επιδερμίδα υγιή, αναζωογονημένη, λαμπερή, γεμάτη φρεσκάδα, απαλότητα και ζωντάνια.

Τι λέτε, πάμε να τα δοκιμάσουμε;

Από συντακτική ομάδα.