Σύνδεση στο λογαριασμό σας
Εισάγετε το email και τον κωδικό σας για να συνδεθείτε.
i

Άκυρο email ή κωδικός πρόσβασης. Παρακαλούμε δοκιμάστε ξανά

Δημιουργία νέου λογαριασμού
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€.
3 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ
BRONZE WINNER E-VOLUTION AWARDS 2024
ΒΡΕΣ ΜΑΣ ΕΔΩ!
ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ.
{{order.total_quantity}}
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ!
ΕΧΕΤΕ 1 ΠΡΟΪΟΝ
ΕΧΕΤΕ {{order.total_quantity}} ΠΡΟΪΟΝΤΑ
{{item.category}}
{{item.quantity}}
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜ. {{ item.price }}
{{ item.discounted_price }}
Προσθέστε προϊόντα αξίας {{order.free_shipping_remaining_cost}} για Δωρεάν Μεταφορικά

Ο καλύτερος σύμμαχος για την απώλεια βάρους

Γράφει η: Ιωάννα Αντωνιάδου, Βιολόγος BSc MSc

 

Η επίτευξη και η διατήρηση ενός φυσιολογικού σωματικού βάρους είναι πολύ σημαντική, τόσο για την υγεία μας όσο και για μια πιο εύκολη και γεμάτη αυτοπεποίθηση καθημερινότητα. Αν έχετε κάποια παραπάνω κιλά, υπάρχει τρόπος να απαλλαγείτε από αυτά με ασφαλή τρόπο και αποφεύγοντας τις ακρότητες, ακολουθώντας τις παρακάτω χρήσιμες συμβουλές:

 

  • Πάρτε το απόφαση - Συνειδητοποιήστε ότι η προσπάθειά σας αυτή είναι κάτι όμορφο που κάνετε για τον εαυτό σας και μην το αντιμετωπίζετε σαν καταπίεση.

 

  • Ακολουθήστε μια ισορροπημένη διατροφήΔώστε έμφαση στα φρούτα, τα λαχανικά, τα προϊόντα ολικής άλεσης και τις πρωτεΐνες. Φροντίστε να ακολουθείτε συχνά και μικρά γεύματα που θα σας βοηθήσουν να είστε χορτάτοι και θα διατηρήσουν “ξύπνιο” τον μεταβολισμό σας. Αν δυσκολεύεστε να κάνετε σωστές διατροφικές επιλογές, απευθυνθείτε σε έναν διαιτολόγο που θα σας κατευθύνει.

 

  • Εντάξτε τη φυσική δραστηριότητα στην καθημερινότητά σας - Ακόμη και το περπάτημα μπορεί να σας βοηθήσει να κάψετε θερμίδες και να νιώσετε πιο δυνατό το σώμα σας.

 

  • Χρησιμοποιήστε παράλληλα το Lepicol Lighter - Το Lepicol Lighter είναι ένα 100% φυσικό συμπλήρωμα διατροφής που συμβάλλει στην απώλεια βάρους και υποστηρίζει πολύπλευρα όσους προσπαθούν να αδυνατίσουν.

 

Το Lepicol Lighter συνδυάζει 4 δραστικά συστατικά: γλυκομαννάνη, χρώμιο, φλοιό ψύλλιου και προβιοτικά.

 

  • Η γλυκομαννάνη είναι μια υδατοδιαλυτή φυτική ίνα που προέρχεται από το φυτό konjac και συμβάλλει αποδεδειγμένα στην απώλεια βάρους, στο πλαίσιο μιας δίαιτας μειωμένων θερμίδων και εφόσον προσλαμβάνονται συνολικά 3g ημερησίως. Αυξάνει το αίσθημα κορεσμού και μειώνει την όρεξη. Η λήψη της 10 λεπτά πριν το φαγητό μας βοηθάει να χορτάσουμε με μικρότερη ποσότητα φαγητού.

 

  • Το χρώμιο είναι ένα απαραίτητο ιχνοστοιχείο που βοηθά στη διατήρηση φυσιολογικών επιπέδων γλυκόζης (ζαχάρου) στο αίμα με αποτέλεσμα να αποτρέπονται οι υπογλυκαιμίες και η έντονη επιθυμία για κατανάλωση γλυκών και υδατανθράκων.

 

  • Ο φλοιός ψύλλιου είναι πλούσιος σε φυτικές ίνες οι οποίες διογκώνονται στο έντερο και δημιουργούν αίσθημα κορεσμού μειώνοντας την επιθυμία για την κατανάλωση υπερβολικών ποσοτήτων φαγητού.

 

  • Τα προβιοτικά βοηθούν στην καλή λειτουργία του εντέρου και στην αποφυγή γαστρεντερικών διαταραχών, όπως είναι η δυσκοιλιότητα

 

Το Lepicol Lighter είναι διαφορετικό από όλα τα άλλα συμπληρώματα διατροφής για την απώλεια βάρους, καθώς δρα παράλληλα σε 3 τομείς: στο βάρος, στα επίπεδα ζαχάρου και στο έντερο. Λειτουργεί με απόλυτα φυσικό τρόπο και δεν εμποδίζει την απορρόφηση μικροθρεπτικών συστατικών. Είναι κατάλληλο για χορτοφάγους, δεν περιέχει γλουτένη και είναι εύκολο στη χρήση. Απλώς, διαλύετε ένα φακελάκι σε νερό ή χυμό και καταναλώνετε 10 λεπτά πριν τα γεύματα.

 

Το Lepicol Lighter είναι συμπλήρωμα διατροφής και δεν υποκαθιστά μια ισορροπημένη διατροφή. Στόχος του είναι να βοηθήσει όσους προσπαθούν να χάσουν βάρος, να το καταφέρουν με έναν πιο εύκολο, χορταστικό και αποτελεσματικό τρόπο. Η ισορροπημένη διατροφή και η φυσική δραστηριότητα πρέπει πάντα να είναι η προτεραιότητα όλων μας για να διατηρήσουμε ένα φυσιολογικό σωματικό βάρος και να είμαστε υγιείς σε κάθε ηλικία.