Σύνδεση στο λογαριασμό σας
Εισάγετε το email και τον κωδικό σας για να συνδεθείτε.
i

Άκυρο email ή κωδικός πρόσβασης. Παρακαλούμε δοκιμάστε ξανά

Δημιουργία νέου λογαριασμού
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€.
3 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ
BRONZE WINNER E-VOLUTION AWARDS 2024
ΒΡΕΣ ΜΑΣ ΕΔΩ!
ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ.
{{order.total_quantity}}
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ!
ΕΧΕΤΕ 1 ΠΡΟΪΟΝ
ΕΧΕΤΕ {{order.total_quantity}} ΠΡΟΪΟΝΤΑ
{{item.category}}
{{item.quantity}}
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜ. {{ item.price }}
{{ item.discounted_price }}
Προσθέστε προϊόντα αξίας {{order.free_shipping_remaining_cost}} για Δωρεάν Μεταφορικά

Ταλαιπωρημένα μαλλιά μετά το καλοκαίρι; Συμβουλές για την άμεση ενυδάτωση και επανόρθωσή τους!

Το καλοκαίρι έφυγε. Μήπως εκτός από τη νοσταλγία των καλοκαιρινών σου διακοπών, νοσταλγείς και τη «χαμένη» λάμψη των μαλλιών σου; Λογικό! Ο ήλιος, τα μπάνια σε θάλασσα ή πισίνα ευθύνονται για την αφυδάτωση και την ταλαιπωρημένη όψη των μαλλιών σου. Το φθινόπωρο όμως ήρθε και πίστεψέ με είναι η κατάλληλη εποχή να περιποιηθείς τα μαλλιά σου προσφέροντας την ενυδάτωση και την επανόρθωση που τους αξίζει! Άλλωστε μην ξεχνάς πως τα μαλλιά είναι από τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν μία γυναίκα. Ανεξαρτήτως μήκους ή χτενίσματος, είναι άκρως συνδεδεμένα με τον όρο της ομορφιάς!

  • Ακολούθησε τις συμβουλές μας και ξέχνα τα αφυδατωμένα , ξηρά και θαμπά μαλλιά:
  1. Το πρώτο πράγμα που οφείλεις να κάνεις για να ανανεώσεις τα μαλλιά σου και να απαλλαγείς από τις ξηρές άκρες τους, είναι μία επίσκεψη στο κομμωτήριο. Τόσο ο ήλιος όσο και το αλάτι της θάλασσας ή το χλώριο της πισίνας φθείρουν τα μαλλιά και καταστρέφουν τις άκρες δημιουργώντας φθορά. Απαλλάξου από την ψαλίδα χωρίς να αποχωριστείς το μήκος των μαλλιών σου!
  2. Προμηθεύσου τα κατάλληλα προϊόντα περιποίησης για τα μαλλιά σου και ξεκίνα την εφαρμογή τους! Για αρχή επίλεξε το σαμπουάν που προορίζεται για τη θρέψη της τρίχας. Μπορείς να το χρησιμοποιείς εναλλάξ με ένα σαμπουάν ουδέτερου ph που συστήνεται για καθημερινή χρήση.
  3. Στο τέλος κάθε λουσίματος, σειρά έχει η κρέμα μαλλιών (conditioner) την οποία θα απλώνεις κατά μήκος των μαλλιών σου. Πίστεψέ με θα τα ενυδατώσει σε βάθος, χαρίζοντάς τους τη ζωντάνια που τόσο σου έχει λείψει.
  4. Απαραίτητη είναι και η μάσκα μαλλιών την οποία θα χρησιμοποιείς 1 φορά την εβδομάδα. Φρόντισε να προμηθευτείς μία μάσκα που είναι πλούσια σε ενυδατικά και θρεπτικά συστατικά.
  5. Μήπως το πιστολάκι, η πρέσσα και οι άλλες ηλεκτρικές συσκευές έχουν γίνει η προέκταση του χεριού σου; Αν ναι, τότε φρόντισε να χρησιμοποιείς τα κατάλληλα προϊόντα που προστατεύουν από τις υψηλές θερμοκρασίες.
  6. Νομίζεις ότι αρκεί μόνο η «εξωτερική» ενυδάτωση των μαλλιών σου; Να θυμάσαι πως η ολοκληρωμένη ενυδάτωση ξεκινάει από μέσα. Τι σημαίνει αυτό; Η διατροφή σου θα πρέπει να είναι ισορροπημένη και πλούσια σε βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία! Ταυτόχρονα είναι αναγκαία η ενυδάτωση ολόκληρου του οργανισμού σου με την άφθονη κατανάλωση νερού.
  7. Τέλος να θυμάσαι πως το αντηλιακό μαλλιών είναι απαραίτητο όλο τον χρόνο!

Ακολούθησε τις συμβουλές μας και πες αντίο στα ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά!

Από συντακτική ομάδα