Σύνδεση στο λογαριασμό σας
Εισάγετε το email και τον κωδικό σας για να συνδεθείτε.
i

Άκυρο email ή κωδικός πρόσβασης. Παρακαλούμε δοκιμάστε ξανά

Δημιουργία νέου λογαριασμού
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€.
3 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ
BRONZE WINNER E-VOLUTION AWARDS 2024
ΒΡΕΣ ΜΑΣ ΕΔΩ!
ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ.
{{order.total_quantity}}
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ!
ΕΧΕΤΕ 1 ΠΡΟΪΟΝ
ΕΧΕΤΕ {{order.total_quantity}} ΠΡΟΪΟΝΤΑ
{{item.category}}
{{item.quantity}}
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜ. {{ item.price }}
{{ item.discounted_price }}
Προσθέστε προϊόντα αξίας {{order.free_shipping_remaining_cost}} για Δωρεάν Μεταφορικά

Συμβουλές περιποίησης των βαμμένων μαλλιών!

Η περιποίηση των μαλλιών και δη των βαμμένων είναι απαραίτητη προκειμένου να μη χάνουν τη λάμψη, τη ζωντάνια και την απαλότητά τους. Άλλωστε τα μαλλιά μας είναι ένα ακόμη στοιχείο της εξωτερικής μας εμφάνισης και η επιθυμία να είναι υγιή είναι μεγάλη τόσο για τις γυναίκες όσο και για τους άντρες.

Βάφεις λοιπόν τα μαλλιά σου και θέλεις να διατηρήσεις το χρώμα και τη λάμψη τους; Δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις ορισμένες συμβουλές προκειμένου να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα λέγοντας αντίο στα άτονα και ταλαιπωρημένα μαλλιά! Συγκεκριμένα:

Σαμπουάν: Η χρήση ειδικού σαμπουάν για βαμμένα μαλλιά είναι απαραίτητη καθώς τα συστατικά του είναι τέτοια ώστε να μην επηρεάζουν το χρώμα (π.χ ξεθώριασμα). Είναι εύκολο να το ξεχωρίσετε καθώς στην ετικέτα αναγράφεται η εκάστοτε ιδιότητα που έχει το σαμπουάν.

Μαλακτική κρέμα: Μετά από κάθε λούσιμο είναι απαραίτητη η χρήση μαλακτικής κρέμας η οποία χαρίζει στα μαλλιά ενυδάτωση και λάμψη. Εναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λίγες σταγόνες αμυγδαλέλαιου σε νωπά μαλλιά, περιμένετε 10-15 λεπτά και στη συνέχεια απλώνετε το σαμπουάν της επιλογής σας. Τέλος ξεπλένετε με άφθονο νερό.

Μάσκα: Πρόκειται για ένα προϊόν που προσφέρει έξτρα περιποίηση καθώς συμβάλλει στην αναζωογόνηση και τη θρέψη των μαλλιών. Μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε 1-2 φορές την εβδομάδα.

Θερμοκρασία νερού: Το ζεστό νερό έχει την τάση να θαμπώνει τα βαμμένα μαλλιά με αποτέλεσμα το χρώμα να ξεθωριάζει. Απολαύστε το μπάνιο σας με χλιαρό νερό το οποίο διατηρεί την ποιότητα του χρώματος.

Αντιηλιακό μαλλιών: Ο ήλιος είναι ωραίος και οι βόλτες υπό το φως του είναι ανεκτίμητες. Όμως το χρώμα των μαλλιών επηρεάζεται. Πως μπορείτε λοιπόν να τα προστατέψετε; Υπάρχουν αντιηλιακά μαλλιών σε μορφή σπρέϋ τα οποία προσφέρουν προστασία και ενυδάτωση χωρίς να τα «λαδώνουν».

Προϊόντα styling: Είναι ωραίο να περιποιείσαι τα μαλλιά σου απολαμβάνοντας τα χτενίσματα που σου αρέσουν. Όμως η καθημερινή χρήση σεσουάρ ή πρέσας για παράδειγμα, ταλαιπωρούν τα μαλλιά, πόσο μάλλον τα βαμμένα. Υπάρχει λοιπόν πληθώρα ειδικών προϊόντων styling τα οποία προστατεύουν τα μαλλιά από τις υψηλές θερμοκρασίες. Εξίσου σημαντικός είναι και ο τρόπος που χτενίζουμε τα μαλλιά μας. Χρειάζονται απαλές κινήσεις προκειμένου να μην σπάνε οι τρίχες και να μη δημιουργούνται φθορές στα μαλλιά.

Κωνσταντίνα Γαζουλέα

Διαιτολόγος - Διατροφολόγος