Σύνδεση στο λογαριασμό σας
Εισάγετε το email και τον κωδικό σας για να συνδεθείτε.
i

Άκυρο email ή κωδικός πρόσβασης. Παρακαλούμε δοκιμάστε ξανά

Δημιουργία νέου λογαριασμού
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€.
3 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ
BRONZE WINNER E-VOLUTION AWARDS 2024
ΒΡΕΣ ΜΑΣ ΕΔΩ!
ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ.
{{order.total_quantity}}
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ!
ΕΧΕΤΕ 1 ΠΡΟΪΟΝ
ΕΧΕΤΕ {{order.total_quantity}} ΠΡΟΪΟΝΤΑ
{{item.category}}
{{item.quantity}}
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜ. {{ item.price }}
{{ item.discounted_price }}
Προσθέστε προϊόντα αξίας {{order.free_shipping_remaining_cost}} για Δωρεάν Μεταφορικά

Οργανώνοντας τη βαλίτσα των διακοπών!

Για πολλούς το κεφάλαιο διακοπές έχει ήδη ανοίξει! Είμαστε και εμείς όμως που ανυπομονούμε να φτάσει αυτή η πολυπόθητη ημέρα που θα κλείσουμε την πόρτα του σπιτιού μας και θα φύγουμε για τον αγαπημένο μας προορισμό. Κάπως έτσι λοιπόν σηματοδοτείται η έναρξη των διακοπών μας! Μήπως όμως πελαγώνεις στην ιδέα προετοιμασίας της βαλίτσας των διακοπών; Αν ναι, τότε κακώς! Εδώ θα βρεις τον απόλυτο οδηγό που θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση!

  1. Η επιλογή μεγέθους της βαλίτσας είναι εξαιρετικά σημαντική καθώς όσο πιο μεγάλη είναι τόσο περισσότερο θα τη γεμίζεις με πράγματα που πίστεψέ με δε θα χρησιμοποιήσεις.
  2. Ο εξοπλισμός σου θα πρέπει να είναι αντίστοιχος του μέρους που θα βρεθείς (π.χ νησί, βουνό κ.α.).
  3. Ξεκίνα να γράφεις τη λίστα με τα πράγματα που έχεις σκεφτεί ότι θα χρειαστείς. Έτσι θα γλυτώσεις από το ενδεχόμενο να γεμίσεις τη βαλίτσα σου με πράγματα που δε θα χρειαστείς. Αντιθέτως, θα πάρεις μαζί σου όλα θα σου είναι χρήσιμα!
  4. Οργάνωσε – Φτιάξε συνδυασμούς ρούχων που θα φορέσεις. Η ιστορία είναι γνωστή… Κάθε χρόνο όλη η γκαρνταρόμπα μας, ταξιδεύει μαζί μας με την προοπτική ότι θα τη χρησιμοποιήσουμε και στο τέλος συνειδητοποιούμε ότι τη «βγάλαμε» με 4-5 σετάκια ρούχων! Φυσικά ο αριθμός των ρούχων που θα πάρεις μαζί σου εξαρτάται από τις μέρες και τις νύχτες που θα παραμείνεις στον προορισμό σου.
  5. Μην ξεχάσεις το ζακετάκι σου! Φυσικά γιατί δεν είναι λίγα τα βράδια που η θερμοκρασία πέφτει και το αεράκι σε διαπερνά δημιουργώντας μία ελαφριά κρυάδα. Συνεπώς προμηθεύσου την κατάλληλη ζακετούλα που θα σε προφυλάξει σε μία τέτοια περίπτωση.
  6. Δεν πιστεύω να θέλεις μία ακόμη βαλίτσα για τα παπούτσια! Τα σανδάλια και οι σαγιονάρες είναι το απόλυτο trend του καλοκαιριού!
  7. Λένε ότι το βιβλίο είναι ο καλύτερός μας φίλος. Αφιέρωσε λοιπόν λίγο χρόνο για να βρεις αυτό του αγαπημένου σου συγγραφέα, προμηθεύσου το και απόλαυσέ το υπό τον ήχο των κυμάτων.
  8. Τη φωτογραφική σου την πήρες; Που πας;
  9. Εννοείται ότι πρέπει να βρεις μία γωνίτσα στη βαλίτσα σου όπου θα προορίζεται για το φαρμακείο πρώτων βοηθειών με τα απολύτως απαραίτητα!
  10. Τελευταίο και καλύτερο; Τα προϊόντα του καλοκαιριού!
  • Παρεό θαλάσσης – Μαγιό: Αποτελούν απαραίτητα αξεσουάρ για τις διακοπές! Τα μεν πρώτα δεν πιάνουν χώρο, μετατρέπονται πανεύκολα σε φορεματάκια, μπλουζάκια, φούστες και εσάρπες. Όσο για τα μαγιό; Μα πως θα κάνεις τα μακροβούτια σου; Εντάξει μην το παρακάνεις.. Διάλεξε τα 3 πιο αγαπημένα σου και ρίξτα στη βαλίτσα.
  • Φυσικά δεν ξεχνάς πόσο απαραίτητο αξεσουάρ είναι το καπέλο!

Κατάλογος αντηλιακών: Δεν ξεχνάς:

  • Αντηλιακό μαλλιών το οποίο προστατεύει την κόμη σου από τον ήλιο και την αφυδάτωση.
  • Αντηλιακό προσώπου και Αντηλιακό σώματος: Βρες αυτό που σου ταιριάζει και μην ξεχνάς τις τακτικές ανανεώσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.
  • After Sun: Εννοείται ότι η προστασία και η περιποίηση της επιδερμίδας συνεχίζεται και μετά την ηλιοθεραπεία! Έτσι το after sun σου προσφέρει την απαραίτητη ενυδάτωση και επιπλέον καταπραΰνει τυχόν ερεθισμούς και θρέφει το δέρμα.

Μην ξεχνάς να χαμογελάς! Καλές διακοπές!

Από συντακτική ομάδα