Σύνδεση στο λογαριασμό σας
Εισάγετε το email και τον κωδικό σας για να συνδεθείτε.
i

Άκυρο email ή κωδικός πρόσβασης. Παρακαλούμε δοκιμάστε ξανά

Δημιουργία νέου λογαριασμού
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€.
3 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ
BRONZE WINNER E-VOLUTION AWARDS 2024
ΒΡΕΣ ΜΑΣ ΕΔΩ!
ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ.
{{order.total_quantity}}
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ!
ΕΧΕΤΕ 1 ΠΡΟΪΟΝ
ΕΧΕΤΕ {{order.total_quantity}} ΠΡΟΪΟΝΤΑ
{{item.category}}
{{item.quantity}}
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜ. {{ item.price }}
{{ item.discounted_price }}
Προσθέστε προϊόντα αξίας {{order.free_shipping_remaining_cost}} για Δωρεάν Μεταφορικά

Η νέα τάση είναι τα αντηλιακά mist!

Απέχουμε ελάχιστα από το καλοκαίρι και δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν ήδη ξεκινήσει τα πλατσουρίσματα στη θάλασσα. Και ποιο είναι το βασικό αξεσουάρ; Μα φυσικά το αντηλιακό. Όμως η χρήση του δεν αφορά μόνο τις εξορμήσεις στην παραλία αλλά και την παραμικρή έκθεση στον ήλιο. Άλλωστε είναι γνωστό πως η ηλιακή ακτινοβολία δύναται να είναι πολύ επικίνδυνη για την επιδερμίδα μας. Ποιους κινδύνους όμως κρύβει;

Η ηλιακή ακτινοβολία UVA «ρίχνει» το ανοσοποιητικό μας σύστημα, προκαλεί πρόωρη γήρανση της επιδερμίδας και ευθύνεται για την εκδήλωση καρκίνου του δέρματος. Όσον αφορά τη UVB ακτινοβολία, αυτή προκαλεί κυρίως ηλιακά εγκαύματα.

Έτσι λοιπόν ο καθένας μας οφείλει να προσέχει τον εαυτό του και ένας τρόπος είναι η χρήση αντηλιακών τόσο προσώπου όσο και σώματος. Μάλιστα, επειδή ο καθένας μας είναι μοναδικός, έτσι θα πρέπει να επιλέγει και το αντηλιακό του. Με άλλα λόγια, η αντηλιακή προστασία που επιλέγουμε γίνεται με βάση τις ανάγκες, το χρώμα και τον τύπο της επιδερμίδας μας. Και ενώ όλοι ξέρουμε τους κινδύνους που κρύβει ο ήλιος, έρευνες δείχνουν πως κατά μέσο όρο το 60% των ανθρώπων είτε αμελούν είτε χρησιμοποιούν ανεπαρκώς αντηλιακό και ειδικά αν έχουν μαυρίσει… Μέγα σφάλμα!

Έτσι λοιπόν, οι ειδικοί, σκεπτόμενοι τους λόγους αποχής από τα αντηλιακά και θέλοντας ταυτόχρονα να κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη έφεραν την επανάσταση στην αντηλιακή προστασία. Ποια είναι αυτή; Μα φυσικά τα αντηλιακά Mist τα οποία παρέχουν αόρατη προστασία. Είναι εύκολα στη χρήση τους καθώς είναι σε μορφή σπρέι και το καλύτερο; Εφαρμόζονται ακόμα και πάνω από το μακιγιάζ αφήνοντάς το αναλλοίωτο.

Γνωρίζετε το Anthelios Invisible Fresh Mist SPF 50 της La Roche-Posay; Πρόκειται για ένα αντηλιακό που προστατεύει από τις UVA-UVB ακτινοβολίες και ταυτόχρονα είναι εξίσου αποτελεσματικό έναντι της υπέρυθρης ακτινοβολίας (IR-A). Μεταξύ των άλλων προστατεύει την επιδερμίδα μας από τις βλαβερές επιδράσεις της ατμοσφαιρικής ρύπανσης και έχει αντιοξειδωτική δράση. Επειδή η La Roche-Posay μας φροντίζει, το Anthelios Invisible Fresh Mist προσφέρει ένα ματ αποτέλεσμα και το αίσθημα της φρεσκάδας και της καθαριότητας.

Εξίσου αποτελεσματικό είναι το Sea Side Dry Mist SPF50 της Frezyderm. Μας προσφέρει υψηλή προστασία από τις βλαβερές συνέπειες της ηλιακής ακτινοβολίας. Είναι ιδανικό σε συνθήκες όπου υπάρχει έντονη ηλιοφάνεια ή και υγρασία! Ενδείκνυται για πολύ ευαίσθητες – ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες.

Τέλος, το Helioderm Velvet Mist (προσώπου – σώματος) της Castalia μας προστατεύει από την ηλιακή ακτινοβολία ενώ ταυτόχρονα μας χαρίζει αντιοξειδωτική προστασία! Είναι ιδανικό για όλους τους τύπους επιδερμίδας.

Πως θα το εφαρμόσετε; Είναι απλό! Ψεκάζετε από απόσταση 15 εκατοστών σχηματίζοντας στο πρόσωπο το Ζ και είστε έτοιμοι!

από Συντακτική ομάδα